Horoscop săptămânal 15 – 21 mai  – zodia Berbec

Eşti preocupată de viitorul partenerului de viaţă sau al copiilor tăi. Se pare că eşti tot mai implicată în planurile lor, dar trebuie să îi lași și pe ei să își asume unele obligaţii. Dacă s-au acumulat reproşuri şi probleme dificil de rezolvat, propune-i soțului un concediu sau o excursie romantică. O pauză de câteva zile va fi binevenită şi pentru tine și pentru familie.

Horoscop săptămânal 15 – 21 mai   – zodia Taur

Este cea mai bună perioadă a anului să îţi găseşti jumătatea sau să retrăieşti iubirea din adolescenţă. Venus are influenţe puternice asupra zodiei tale, iar Jupiter îţi aduce în cale noi prieteni. Tot Venus îţi protejează sănătatea în aceste zile şi te poţi vindeca mai uşor, dacă suferi de o afecţiune gravă. Cineva din trecutul tău te va contacta, să afle noutăţi despre familia ta.   

Horoscopul săptămânii 15 – 21 mai   – zodia Gemeni

Pot apărea probleme în relaţia de dragoste, dacă deciziile partenerului tău înseamnă risipă de bani. Jupiter te obligă să faci o alegere în următoarele zile şi să mergi pe un drum fără ocolișuri. Dar, la fiecare pas, poţi face noi alegeri în avantajul tău. Miercuri, ar fi bine să te ocupi numai de tine, iar sâmbătă să ieşi cu prietenii. Iubitul tău se va simţi neglijat şi va încerca să te recucerească.  

Horoscop săptămânal 15 – 21 mai   – zodia Rac

Se pare că vei avea ocazia să rezolvi curând probleme dificile de familie, dar nu te grăbi să adopţi soluţii ieftine şi simple. Ai nevoie de rezultate concrete şi nu le vei obţine dacă nu faci mici sacrificii financiare. În relaţia cu un prieten apropiat, este posibil să faci o gafă și să îl jignești. Vei interpreta greşit intenţiile lui şi nu vei reuşi să înţelegi care sunt scopurile sale.

Horoscop săptămânal 15 – 21 mai   – zodia Leu

Vei pierde sau vei renunţa singură la o anumită sursă de venit, deoarece nu mai este sigură sau nu mai are sens să lucrezi în acel domeniu. Curând, va trebui să găseşti altceva de lucru, deşi ţi-ar prinde bine o pauză mai lungă, să te ocupi îndeaproape de problemele tale de sănătate. Încearcă să îţi faci analizele generale şi să mergi la un nou consult medical, dacă este cazul.  

Horoscop săptămânal 15 – 21 mai   – zodia Fecioară

Apar schimbări în planurile tale de vară care te vor bucura şi te vor face să priveşti cu mai mult optimism spre viitor. Următoarea perioadă, inclusiv luna iunie, este profund marcată de energia lui Venus și de tranzitul lui Jupiter. Vei avea şansa să te muţi într-un alt oraş sau în altă casă, în funcţie de un nou loc de muncă sau în funcţie de priorităţile familiei.

Horoscopul săptămânii 15 – 21 mai   – zodia Balanță

Vei face câteva afaceri bune şi vei beneficia de oferte care se vor dovedi profitabile spre sfârşitul lunii mai. Mercur îţi va aduce câştigurile sau banii pe care îi aşteptai, dar poate provoca tensiuni serioase în dragoste. Evită orice discuţie neplăcută cu partenerul tău, să nu vă certaţi chiar înainte să mergeți împreună la un eveniment important.  

Horoscop săptămânal 15 – 21 mai   – zodia Scorpion

Te vei bucura de o perioadă propice pentru schimbări importante la serviciu. Unele din obligaţiile tale sunt preluate de alţi colegi şi nu vei mai fi nevoită să lucrezi peste program. Mai puțin plăcută este perioada aceasta din punct de vedere al banilor, deoarece vei fi nevoită să faci cheltuieli neaşteptate şi să te împrumuţi, dacă nu îţi ajunge bugetul de acasă.

Horoscop săptămânal 15 – 21 mai   – zodia Săgetător

Vei avea o perioadă favorabilă pentru tot felul de proiecte, inclusiv pentru o mică afacere de familie sau pentru un hobby care aduce bani. Mercur și Jupiter te susțin să te ocupi de tot felul de activități importante, din care vei primi diverse câștiguri. Pe de altă parte, va fi o perioadă propice pentru mișcare și sport. Vei slăbi accelerat și îți vei tonifia organismul, dacă începi o dietă echilibrată.

Horoscop săptămânal 15 – 21 mai   – zodia Capricorn

Vei reuşi să restabileşti ordinea în situaţiile mai puţin plăcute de la serviciu. În sfârşit, începe o perioadă calmă, în care vei avea parte de evenimente și întâlniri cu un anumit scop. Se anunţă și vizite plăcute din partea prietenilor. Miercuri, afli din întâmplare o noutate legată de locul tău de muncă, pe care o poţi exploata în interes propriu. Sâmbătă, un eveniment de familie te va face fericită.

Horoscop săptămânal 15 – 21 mai   – zodia Vărsător

Apar schimbări favorabile la serviciu sau câteva oferte de muncă pentru care ai aşteptat o perioadă lungă de timp. La mijlocul lunii mai vei avea şansa să obţii anumite avantaje, să te angajezi în condiţii mai bune şi să primeşti deja primul salariu. O dată cu veştile bune, astrele prezic totuşi câteva necazuri legate de starea ta de sănătate. Ar fi bine să refaci analizele generale.    

Horoscop săptămânal 15 – 21 mai   – zodia Pești

Vei avea o săptămână mai dificilă şi vei fi obligată să ajuţi anumite persoane pe care nu le agreezi. Şi acasă există presiuni care îţi încurcă planurile. Puţine lucruri vei reuşi să finalizezi miercuri sau joi, deşi vei începe tot felul de activităţi care ar trebuie să fie plăcute. Dar nu te vei bucura de rezultate concrete săptămâna aceasta. Vor veni vești bune săptămâna viitoare.