Horoscop săptămânal 14 – 20 august  – zodia Berbec

Bucură-te de zilele calde și călătorește, dacă mai poți solicita concediu. Dacă ți-ai încheiat deja vacanța, este timpul să te ocupi de proiectele personale, legate de familie și de casă. Poate fi o perioadă excelentă să cauți activități noi pentru tine sau pentru copii și să te implici în ceea ce le place celor mici. Luna nouă din Leu arată că este bine să renunți la unele activități vechi.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 august – zodia Taur

Vor apărea discuții legate de bunurile pe care le deții în comun cu unii membri ai familiei, legate de moșteniri și proprietăți. Venus retrograd arată că ești preocupată de banii și beneficiile materiale care ți se cuvin și vrei să le valorifici. Poate fi o perioadă bună pentru a renova locuința sau pentru a cumpăra mobilă nouă, dacă găsești oferte bune de preț.

Horoscop săptămânal 14 – 20 august – zodia Gemeni

Se anunță o perioadă importantă din punct de vedere profesional. Ar fi bine să renunți la unele colaborări sau proiecte care nu îți mai aduc suficienți bani. Se poate discuta și despre o nouă ierarhie în companie, din care vei putea avea unele avantaje. Este important să te implici, să fii activă la ședințe și să nu lași pe nimeni să se laude cu munca ta.

Horoscop săptămânal 14 – 20 august – zodia Rac

Îl ai de partea ta pe Jupiter care risipeşte problemele provocate de persoane egoiste, care vor să profite doar de pe urma ta. A doua jumătate a lunii august va fi o perioadă mult mai bună pentru activităţile casnice, pentru familie şi pentru relaţia de dragoste. Astrele te pot ajuta să faci o schimbare benefică în relaţia cu părinţii, cu socrii sau cu rudele cu care ai avut probleme de comunicare.

Horoscop săptămânal 14 – 20 august – zodia Leu

Este o perioadă bună să clarifici acum lucrurile nelămurite din relația cu unele persoane mai dificile. Poate fi vorba de un șef, de un coleg care nu reușește să țină pasul sau chiar de o prietenă sensibilă, care s-a simțit dată la o parte. Ai mult de lucru și se prevăd drumuri lungi și obositoare. Luna nouă din data de 16 august arată și activități noi, care îți oferă anumite satisfacții.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 august – zodia Fecioară

Vei avea nevoie de o schimbare în viața personală sau în relația de cuplu, să capeţi mai multă energie şi bună dispoziţie. Gândeşte-te la o călătorie sau la o petrecere între prieteni. După data de 16 august, ai şansa să câştigi mai bine datorită lui Mercur. Păstrează o sumă mai mare de bani pentru lucrurile pe care ai vrut să ţi le cumperi lunile trecute, dar nu ai reuşit. Dar nu exagera la cumpărături!

Horoscop săptămânal 14 – 20 august – zodia Balanță

Va fi o perioadă tensionată în special din cauza Lunii noi din data de 16 august. Dar pentru tine, Luna nouă are și o veste bună pentru că influențează favorabil relația de dragoste. Dacă au fost probleme în cuplu, vei reuși să comunici mai ușor cu partenerul de viață și să găsiți o soluție. Nu este exclus să vă coalizați împotriva unei persoane care încearcă să vă despartă.

Horoscop săptămânal 14 – 20 august – zodia Scorpion

Fă tot posibilul să păstrezi liniștea acasă! Venus și Luna nouă te avertizează că pot apărea dezechilibre în viaţa de cuplu. Este bine să ştii din timp cum să te porţi cu persoana iubită în momentele critice. La serviciu, încearcă să fii mai organizată în tot ceea ce faci, să nu laşi nimic la voia întâmplării și să nu amâni nimic. Nu te baza pe colegi că vor rezolva problemele care vor rămâne în urma ta. 

Horoscop săptămânal 14 – 20 august – zodia Săgetător

Este important să creezi un mediu cât mai echilibrat în familie. Cu Venus și Marte care influențează Casele parteneriatului, relațiilor amoroase și familiei, pot apărea mici dezechilibre în acest sector. Dar totul ține de modul în care voi doi reușiți să rămâneți uniți și să vă sprijiniți, inclusiv financiar. Nu lăsa problemele legate de bani să provoace o ruptură, dar nici nu le ignorați!

Horoscop săptămânal 14 – 20 august – zodia Capricorn

Se pare că Mercur îţi aglomerează programul de lucru, dar te ajută să faci faţă tuturor obligaţiilor. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, este o perioadă propice să te angajezi din nou sau să începi o colaborare cu o instituţie serioasă. Nu este exclus să găsești de lucru într-un domeniu în care nu ai lucrat niciodată și în care funcționează alte reguli, dar vei face un efort să te adaptezi.

Horoscop săptămânal 14 – 20 august – zodia Vărsător

Este posibil să întâlnești un bărbat insistent și îndrăzneț, care ți-ar putea da planurile peste cap. Poate fi o relație interesantă, dacă ești în căutarea unui partener. Lângă el nu te vei plictisi niciodată, dar trebuie să ai răbdare să îl cunoști mai bine. La serviciu, ai tendința să te apuci de mai multe proiecte deodată și să nu duci niciunul la bun sfârșit. Încearcă să fii mai organizată și să eviți haosul.

Horoscop săptămânal 14 – 20 august – zodia Pești

Vei avea parte de influenţe benefice din partea astrelor, iar sentimentul că toate sunt împotriva ta se va risipi, oricât de obositoare ar fi următoarele zile. Vor veni, cu siguranţă, şi ocazii profesionale mai bune. Luna nouă din Leu îţi arată o direcţie nouă şi te sfătuieşte să laşi în urmă eşecurile. Deciziile greşite pe care le-ai luat zilele trecute pot fi îndreptate cu ajutorul familiei.