Horoscop săptămânal 12 – 18 iunie  – zodia Berbec

Toate zodiile se bucură de începutul verii și al vacanțelor, dar zodia ta mai are de recuperat activități și proiecte amânate. În următoarele zile, trebuie să păstrezi cu grijă banii pe care îi câștigi și să încerci să te ocupi de lucrurile pe care le-ai amânat sau pe care nu ai reușit să le finalizezi tocmai din lipsa banilor. Nu este exclus să apară unele probleme de sănătate în familie.

Horoscop săptămânal 12 – 18 iunie – zodia Taur

Venus ţi-a rezervat o perioadă frumoasă la mijlocul lunii iunie. Chiar dacă nu ţi se îndeplinesc toate dorinţele, vei avea parte de câteva bucurii în familie care te vor face să priveşti cu optimism spre viitor. Mercur te sfătuieşte să nu te grăbeşti să schimbi prea multe lucruri în viața ta, să cumperi ceva prea scump sau să renovezi locuinţa. Bucură-te de clipele libere și de excursii!

Horoscopul săptămânii 12 – 18 iunie – zodia Gemeni

Începe perioada cea mai bună a lunii iunie, în care îl vei avea de partea ta pe Mercur. Din data de 11 iunie, Mercur se află în semnul Gemenilor unde va sta până pe data de 26 iunie. Profită din plin și planifică acum orice activitate deosebită, investiții, cumpărături, excursii, călătoriile cu avionul sau călătoriile în străinătate cu mașina. Vei găsi oferte bune!

Horoscop săptămânal 12 – 18 iunie – zodia Rac

Se anunță schimbări importante la jumătatea lunii iunie. Ar fi bine să fii atentă la starea ta de sănătate şi să faci un control medical de rutină. Venus pare să influenţeze metabolismul şi prevede dereglări care ar putea declanşa mai târziu o anumită formă de diabet. În jurul datei de 16 iunie, este posibil să rătăceşti acte importante. Fii precaută sau roagă pe cineva mai ordonat să ţină evidenţa hârtiilor speciale.

Horoscop săptămânal 12 – 18 iunie – zodia Leu

Vei avea o perioadă mai bună să te muţi sau să îţi renovezi casa. Se pare că vei găsi tot felul de soluţii ieftine şi vei cheltui mai puţin decât te aşteptai. În schimb, vei cheltui mai mult să îndeplineşti o rugăminte a părinţilor care au nevoie fie de un tratament costisitor, fie de bani pentru o călătorie. În jurul datei de 16 iunie vei avea ocazia să te afirmi la serviciu şi să te ocupi de o situaţie mai complicată.

Horoscop săptămânal 12 – 18 iunie – zodia Fecioară

Nu sta în casă vara asta! Oricât de greu ar fi programul de lucru şi oricâte probleme ar apărea acasă, trebuie să profiţi de fiecare zi liberă, să călătoreşti şi să îţi vizitezi prietenii. Primele ocazii să te distrezi şi să te relaxezi apar în iunie, apoi vei beneficia de o perioadă mai lungă de vacanţă în august. Mercur te sfătuieşte să nu faci mari schimbări în viaţa de zi cu zi, doar să profiţi cât poţi de mult de distracţii.

Horoscop săptămânal 12 – 18 iunie – zodia Balanță

Vei avea un program monoton la serviciu, dar te vei confrunta cu aceeaşi probleme ca întotdeauna. Poate că vei primi mai mult sprijin din partea unor colegi noi. Nu este exclus să schimbi departamentul în care lucrezi, dacă este nevoie de tine în altă parte, dar nu vei schimba şi firma pentru care lucrezi. Rezervă zilele de la sfârşitul săptămânii pentru distracțiile cu copiii sau cu prietenii.

Horoscop săptămânal 12 – 18 iunie – zodia Scorpion

Primeşti invitaţii de la rude să mergi să le vizitezi și călătorești mai mult cu familia. Îți vei face programul astfel încât să vizitezi locuri deosebite pe care nu le-ai văzut niciodată. Vei avea parte de câteva surprize din partea persoanei iubite pentru că va reuşi să îţi îndeplinească dorinţe mici, dar importante pentru starea ta de spirit.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 iunie – zodia Săgetător

Astrele te anunţă că este cea mai relaxantă perioadă a lunii iunie. Vei avea parte de mai mult timp liber. Pe de altă parte, primeşti un ajutor financiar nesperat şi reuşeşti să scapi de o datorie sau de o obligaţie morală faţă de o persoană din trecut. După data de 15 iunie, ai ocazia să faci o alegere care ţi-ar putea face munca de la serviciu mai uşoară. Din punct de vedere al câştigurilor, situaţia nu se schimbă prea mult.

Horoscop săptămânal 12 – 18 iunie – zodia Capricorn

Problemele financiare continuă să îţi dea bătăi de cap la mijlocul lunii iunie, iar obstacolele de care te loveşti par să nu se mai termine niciodată. Încearcă să fii mai optimistă, pentru că situaţiile neplăcute se vor rezolva mai uşor. Mercur arată că vin bani și vei reuşi să te bucuri şi de concediu sau de un eveniment deosebit din familie.

Horoscop săptămânal 12 – 18 iunie – zodia Vărsător

Vei avea foarte mult de muncă şi prea puţin ajutor din partea celor care ar trebui să lucreze alături de tine. Apar tot felul de obstacole în relaţia cu şefii. Nu reuşeşti să rezolvi mare lucru în a doua decadă a lunii iunie, dacă îţi propui să atingi obiective îndrăzneţe sau câştiguri mari. Este posibil să renunţi la unele dintre ele sau chiar să renunţi la locul de muncă, pentru că vei avea deseori senzaţia că te lupţi cu morile de vânt.

Horoscop săptămânal 12 – 18 iunie – zodia Pești

Vei avea o perioadă marcată de incertitudini. Dacă ţi-ai propus să faci o călătorie lungă cu partenerul de viaţă, fii pregătită să îi suporţi criticile şi să vă schimbaţi planurile de la o zi la alta. La mijlocul lunii, vin și vești bune. Îţi vei face prieteni noi, vei fi invitată la diverse evenimente sociale și vei avea parte de mici distracții. Până şi relaţiile cu socrii par să fie mai bune în aceste zile.