Horoscop săptămânal 11 – 17 septembrie  – zodia Berbec

Este o perioadă bună să te ocupi de cariera ta, să încerci să găsești soluții pentru problemele de la serviciu. Vei primi sfaturi și sprijin din partea colegilor cu experiență și lucrurile se vor desfășura mai rapid. Spre sfârșitul săptămânii vei fi mulțumit de rezultat și vor veni mai repede banii pe care îi aștepți. Acasă, pot apărea unele mici probleme legate de copii.

Horoscop săptămânal 11 – 17 septembrie – zodia Taur

Ține cont de faptul că Jupiter este retrograd în zodia ta și va rămâne în mișcare retrogradă tot restul anului, până pe 30 decembrie. El este supranumit astrul șanselor și al norocului, dar în perioada de retrogradare te va îndemna să te gândești mai bine la șansele pierdute. Unele dintre ele pot fi recuperate, dacă faci un efort să cauți cele mai bune soluții.

Horoscop săptămânal 11 – 17 septembrie – zodia Gemeni

Vor fi zile mai tensionate, încerci să faci multe lucruri, dar ar fi bine să alegi numai ceea ce contează cu adevărat. Nu îți încărca prea mult programul. În această perioadă, Mercur și Jupiter sunt în mișcare retrogradă și ar fi bine să aștepți vremuri mai bune. În următoarele zile, sunt favorizate activitățile cât mai simple, fără investiții mari.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 septembrie – zodia Rac

Poate că îţi faci griji din cauza taxelor sau datoriilor pe care le ai de plătit. O parte dintre ele sunt legate de studiile copiilor sau de cursurile extraşcolare pe care vor să le urmeze. Este timpul să renunţi la micile tale dorinţe în favoarea lor şi să păstrezi banii pentru scopuri nobile. O veste mai bună soseşte joi din partea unor colegi de muncă. Nu refuza propunerea lor de colaborare!

Horoscop săptămânal 11 – 17 septembrie – zodia Leu

Acordă mai multă atenţie membrilor familiei sau bărbatului pe care îl iubeşti. Dacă treci cu vederea dorinţele lor, s-ar putea să ai surprize neplăcute spre sfârşitul săptămânii. La muncă, te simţi copleşită de programul încărcat şi de multitudinea de responsabilităţi pe care le-ai căpătat de la începutul lunii. Deciziile luate de conducerea firmei vor influenţa viaţa ta de familie.

Horoscop săptămânal 11 – 17 septembrie – zodia Fecioară

Vei reuşi să legalizezi un contract sau o înţelegere cu un partener de la care ai avut, în trecut, surprize neplăcute. De data acesta, vei fi scutită de neplăcerile pe care ţi le mai poate provoca. Miercuri şi joi lucrezi intens să termini câteva proiecte mici legate de casă. Abia mai ai timp liber pentru familia ta, dar nimeni nu se plânge. Sâmbătă se anunţă o vizită care te va face fericită.

Horoscop săptămânal 11 – 17 septembrie – zodia Balanță

Grăbeşte rezolvarea treburilor obişnuite din casă până la sfârşitul săptămânii. Sâmbătă şi duminică se pare că vei pleca de acasă şi nu vei mai avea timp de nimic. Miercuri, o întâlnire sau o discuţie telefonică de la serviciu te pune pe gânduri. În curând, va trebui să faci anumite schimbări în programul tău de lucru, să nu dai nimănui motive să se plângă de tine.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 septembrie – zodia Scorpion

Îi vei surprinde pe cei din jur cu propunerile tale. Vrei să pleci cât mai departe, la sfârşit de săptămână, dar puţini prieteni te susţin. Ai nevoie de bani şi găseşti cu greu pe cineva să te împrumute. Vineri este posibil să primeşti nişte bani, dar nu sunt suficienţi pentru planurile tale de călătorie. Oricum, Jupiter nu favorizează în aceste zile deplasările pe distanţe lungi.

Horoscop săptămânal 11 – 17 septembrie – zodia Săgetător

Strânge bani şi investeşte în ceva cât mai profitabil. Dar nu uita să îţi faci analizele medicale recomandate la început de toamnă, pentru că starea ta de sănătate este cea mai importantă acum. Este posibil să descoperi o anumită afecţiune ale cărei simptome vor apărea mai târziu. Dacă rutina a luat locul pasiunii, în dragoste, ai prilejul să faci ceva deosebit pe data de 16 septembrie.  

Horoscop săptămânal 11 – 17 septembrie – zodia Capricorn

Te loveşti iar de persoane invidioase, deoarece ultimele tale planuri au ajuns la urechile cui nu trebuie. Pe de altă parte, nimic din ce vei face nu va afecta viaţa celor din jur, aşa că bârfele lor sunt simple răutăţi. Atenţie la ceea ce cumperi joi, pentru că este ziua în care poţi pierde banii fără folos. Duminică primeşti invitaţii la rude pe care ar fi bine să le onorezi curând.   

Horoscop săptămânal 11 – 17 septembrie – zodia Vărsător

Organizază-ţi timpul mai eficient şi lasă pe altă dată treburile care nu sunt urgente. Ai nevoie de relaxare şi mai ales de timp liber pentru persoanele dragi. Joi şi vineri nu rata întâlnirile cu prietenele tale sau petrecerile la care eşti invitată. O întâlnire surpriză îţi poate aduce un partener interesant pentru viitor. Venus este favorabilă unor întâlniri romantice la mijlocul lunii.

Horoscop săptămânal 11 – 17 septembrie – zodia Pești

Ai nevoie de câteva zile liniştite, în compania iubitului sau soţului tău. Chiar dacă nu poţi pleca de acasă, poţi trimite copiii la bunici. Relaţia ta de dragoste are nevoie de mai multă stabilitate şi de un strop de distracţie, aşa că nu mai sta pe gânduri. Cumpără bilete la un spectacol sau pune bani deoparte pentru o cină la restaurant. Cu siguranţă, şi partenerul tău pregăteşte o surpriză.