Horoscop săptămânal 10 – 16 iulie  – zodia Berbec

Este timpul să demonstrezi că poţi face mai mult, iar ideile tale pot fi puse în practică mai ușor. Marte îţi insuflă ambiţie şi te încurajează să te lupţi pentru ideile tale. În aceste condiţii, în jurul datei de 12 iulie este posibil să te confrunţi cu o persoană aflată într-o poziţie de conducere. Cu argumente logice și cu o echipă de colegi dedicați, vei reuși să treci peste acest moment.

Horoscop săptămânal 10 – 16 iulie – zodia Taur

Vei avea ocazia să profiţi de o schimbare și să faci planuri mai bune cu familia. Până atunci, trebuie să te ocupi mai mult de îmbunătăţirea atmosferei de acasă și să le dai copiilor mai multă încredere în ei. Unele persoane dragi sunt destul de nemulţumite de tine, dar au amânat să îţi facă vreun reproş. Este posibil ca reproșurile lor să fie legate de tendința ta de a socoti fiecare bănuț.

Horoscop săptămânal 10 – 16 iulie – zodia Gemeni

Profită de tranzitul lui Mercur prin zodia Leului și fă totul pentru relația de dragoste. Venus te sprijină și ea și va aduce armonie în cuplu. Iar Mercur va clarifica situaţiile incerte legate de partenerul tău de viaţă. Trebuie doar să discuţi subiectele delicate fără teamă şi să laşi geolozia deoparte. La serviciu, astrele sunt favorabile unei schimbări benefice, dar şi tu trebuie să munceşti cu spor.

Horoscop săptămânal 10 – 16 iulie – zodia Rac

Ai nevoie de independenţă financiară, iar Mercur îți oferă șansa să găsești oameni care au nevoie de tine pentru o colaborare sau pentru un proiect bine plătit. Nu este exclus să obţii un loc de muncă mai bine plătit, mai ales dacă lucrezi în servicii, alimentație sau turism. În ceea ce privește viața personală, zodia ta este favorizată de Jupiter care favorizează noi relaţii de dragoste.   

Horoscopul săptămânii 10 – 16 iulie – zodia Leu

Este timpul să laşi deoparte treburile casei şi să mergi la un spectacol, la un film sau să îţi inviţi prietenii la o cafea. Întâlnirile cu cei dragi îţi vor aduce veşti bune şi câteva soluţii pentru planurile tale din viitorul apropiat. Vei descoperi că unul dintre ei te poate ajuta şi te poate scuti să mai cheltuieşti bani mulţi. În privinţa schimbărilor care se anunţă la serviciu, ai încredere în intuiţia ta!  

Horoscop săptămânal 10 – 16 iulie – zodia Fecioară

Se anunță o perioadă stabilă, iar primele veşti bune sosesc în jurul datei de 12 iulie. Se pare că nu vei mai avea probleme în privinţa salariului sau a câştigurilor care ţi se cuvin. Luna aceasta nu vor mai întârzia. La mijlocul lunii iulie vei aduna o sumă consistentă de bani și vei reuși să pleci în noi călătorii. O persoană apropiată îţi aminteşte de o întâmplare din trecut şi te ajută să fii mai optimistă.

Horoscop săptămânal 10 – 16 iulie – zodia Balanță

Se iveşte o problemă de familie pe care nu o poţi rezolva singură. Există persoane care îţi ascund o parte de adevăr şi nu reuşeşti să găseşti la timp o soluţie satisfăcătoare. Partenerul de viaţă încearcă să se impună într-un moment nepotrivit şi îţi va cere să faci un compromis în legătură cu familia lui. Te vei adapta destul de greu la schimbările care vor apărea curând. 

Horoscopul săptămânii 10 – 16 iulie – zodia Scorpion

Încearcă să rezolvi singură aproape toate problemele legate de casă, fără să îi mai obligi pe alţii să te ajute. Şantajul sentimental nu este soluţia potrivită în aceste zile. Interesele tale nu coincid deloc cu cele ale partenerului de viaţă sau ale prietenilor apropiaţi, aşa că nu strica buna relaţie pe care o ai cu ei. În special, în relaţia cu iubitul sau soţul tău, încearcă să fii mai puţin posesivă.

Horoscop săptămânal 10 – 16 iulie – zodia Săgetător

Te bucuri de experiențe noi și pleci la drum lung. Dar se anunţă zile mai grele, începând cu de 14 iulie, dacă nu ai suficienți bani pentru tot ce ți-ai propus să faci. Până atunci, scapă de datoriile pe care le ai faţă de prieteni, mai ales de datoriile morale sau sufleteşti. Dacă ai copii, încearcă să petreci cât mai mult timp cu ei, deoarece timpul tău liber va fi tot mai scurt!

Horoscop săptămânal 10 – 16 iulie – zodia Capricorn

Nu uita promisiunile pe care ţi le-ai făcut ţie însăşi. Astrele sunt favorabile proiectelor legate de casă şi de familie. Ai suficientă energie să te ocupi de toată lumea şi vei fi mulţumită cu ceea ce vei realiza. Este posibil să ai discuţii mai tensionate cu anumiţi prieteni. Nu te grăbi să îi judeci şi nu rupe legăturile puternice dintre voi. Nu poţi ştii deocamdată cine este vinovat.

Horoscop săptămânal 10 – 16 iulie – zodia Vărsător

Vei avea o perioadă bună profesional în prima jumătate a lunii iulie. Este posibil să te afirmi, să cucereşti atenţia unor posibili colaboratori. Lasă gândurile negre deoparte şi ia o decizie definitivă în privinţa carierei tale. Mai greu va fi să te desparţi de obiceiurile vechi, de rutina plăcută a familiei. Dar trebuie să faci un pas înainte şi un mic sacrificiu, dacă vrei să profiţi de şansele care ţi se oferă.

Horoscop săptămânal 10 – 16 iulie – zodia Pești

Îţi merge tot mai bine la serviciu. În privinţa profesiei, ai început luna iulie cu dreptul şi se anunţă puţine schimbări neplăcute până la sfârșitul verii. Dacă nu ai încă un loc de muncă, până vineri vei primi cel puţin o ofertă. Vei avea şansa să lucrezi într-un domeniu nou, despre care nu ştii mare lucru, dar vei reuşi să înveţi repede. Noutăţile sunt de bun augur!