Berbec

Va fi o lună prielnică pentru zodia ta, luna octombrie, cu realizări personale importante și cu venituri mai mari. În familie, te vei bucura de un alt statut şi vei găsi sprijin la rudele îndepărtate sau la socrii care, de obicei, îţi dădeau doar sfaturi prin telefon. În a doua parte a lunii se anunţă câteva probleme în casă, dar situaţiile tensionate se vor rezolva în câteva zile. Tot luna aceasta ai mari şanse să te muţi într-o locuinţă mai ieftină sau într-o casă nouă, dacă te gândești la investiții imobiliare, arată horoscopul lunii octombrie 2023.   

Taur

Octombrie este luna în care trebuie să fii prudentă cu banii și să păstrezi cu grijă ceea ce ai. În privinţa drumului tău profesional, puţine lucruri se vor schimba. Va exista un echilibru între momentele bune şi cele mai puţin norocoase. Bani vei câştiga la mijlocul lunii, dar nu te lăsa atrasă de cumpărături scumpe. În cel mai bun caz, câştigurile vor fi aceleaşi ca la începutul anului, dar vei avea rate sau obligaţii către alte persoane şi nu vei reuşi să mai pui deoparte niciun ban. După data de 20 octombrie, vei pleca des de acasă, poate chiar în străinătate la prieteni stabiliţi într-o altă ţară.

Gemeni

Se anunță mici schimbări în luna octombrie și o situație financiară mai bună. Dar  schimbările de care vei avea parte vor fi mai mult legate de familie şi de părinţi, decât de relaţiile de dragoste. Dacă eşti singură, vei avea foarte puţine şanse să cunoşti un bărbat care să te iubească şi să te respecte. Vei avea câteva relaţii de scurtă durată și vei cunoaşte, poate, parteneri în care nu poți avea deplină încredere. În privința serviciului, nu este exclus să primeşti o slujbă sau o colaborare din partea unui prieten care îşi deschide o afacere. Spre sfârșitul lunii, vei reuși să aduni mai mulți bani pe care este bine să îi economisești.

Rac

În luna octombrie astrele te ajută să ajungi la un echilibru emoțional și spiritual dorit de multă vreme și te vei bucura de câteva realizări personale deosebite. La începutul lunii, este posibil să ai o scurtă perioadă cu pierderi financiare şi trebuie să faci ajustări în bugetul familiei. Dar, după data de 10 octombrie, vei ajunge din nou la un echilibru şi vei primi recompense sau o mărire de salariu. Sunt șanse mari să poți negocia un salariu mai bun de luna aceasta pentru a beneficia de el o perioadă mai lungă de timp. În dragoste, vei avea și aici de echilibru și vei primi susținere 100% din partea bărbatului pe care îl iubești.

Leu

Octombrie este o lună a darurilor și a recompenselor. Evenimentele de familie vor fi mai puţine, dar vei avea parte de mai multă distracţie. Vei beneficia de unele avantaje la serviciu, dar astrele te avertizează să economiseşti banii câştigaţi în plus. În viața personală vor fi momente frumoase, pe care nu le vei uita niciodată. Este și o perioadă a distracţiilor, a prieteniilor deosebite şi schimbărilor benefice. Dacă ești căsătorită de câţiva ani, Venus te ajută să îţi consolidezi relaţia cu soţul tău, să descoperiţi că puteţi fi foarte buni prieteni şi aliaţi în orice proiect puneți la cale. Iar luna aceasta poate fi perioada prielnică pentru a discuta despre proiecte majore pe termen lung.  

Fecioară

Octombrie este o perioadă tensionată din punct de vedere emoțional. Este posibil să apară probleme în relația de dragoste și trebuie să fiți cât mai deschiși amândoi și să discutați fiecare aspect nelămurit. Împreună veţi ajunge la un compromis care vă poate salva căsătoria, dacă sunteţi în pragul despărţirii. Vei avea şi câştiguri financiare frumoase, deşi vei resimţi presiunea unei noi slujbe sau a unei funcţii de conducere. Dacă vrei să câştigi din investiţiile imobiliare, fie că vinzi, fie că vei cumpăra, ar fi bine să semnezi actele spre sfârșitul lunii. Luna aceasta ar fi bine să eviţi orice conflict cu superiorii sau cu rudele şi să păstrezi armonia în familie.

Balanță

Octombrie este luna ta norocoasă și echilibrată, în care multe lucruri îți merg din plin. Este și o perioadă favorabilă unor noi prietenii. Vei cunoaşte persoane care îţi vor rămâne alături pentru restul vieţii şi vor deveni adevăraţi membrii de familie. Dacă eşti singură, octombrie este luna în care dragostea îţi va scoate în cale un om deosebit şi sincer. Relaţia voastră va avea şi câteva momente de cotitură, dar îndoielile tale vor fi treptat risipite de sentimentele lui sincere. În casă nu vei mai reuşi să faci mari schimbări, decât să o vinzi, dacă eşti nemulţumită de ea. Dar nici în casa nouă nu vei reuşi să aduci îmbunătăţiri mari decât la începutul anului viitor, arată horoscopul lunii octombrie 2023.   

Scorpion

Ai proiecte ambiţioase pentru toamna aceasta și vor demara chiar din octombrie. Dacă ai deja un credit consistent, vei reuşi cu multă chibzuinţă să plăteşti cea mai mare parte din suma datorată şi să scapi de o povară financiară. Iar, dacă nu ai datorii, vei aduna bani și vei avea o sumă consistentă la sfârșit de lună. Ba chiar vei reuşi să pui şi bani deoparte pentru un eveniment deosebit din familie, un botez sau o petrecere. Schimbările profesionale sunt și ele favorizate în octombrie. Relaţiile cu anumite persoane influente te vor ajuta să găseşti un loc de muncă mai bun sau să urci pe scara profesiei. Dacă ai deja un post cheie în companie, ai șanse să atragi investitori noi.

Săgetător

Octombrie este perioada în care trebuie să îți refaci forțele, să te echilibrezi și să păstrezi cu grijă ceea ce ai. La serviciu, vor veni perioade mai dificile și vei depinde mereu de alţii să duci la capăt câte un proiect complex. După data de 21 octombrie, vei găsi echilibrul profesional şi, mai ales, echilibrul între timpul petrecut la muncă şi cel petrecut acasă. Uneori, te vei simţi prizoniera obligaţiilor de serviciu, dar te salvează serile petrecute cu prietenii sau familia și copiii. Timpul petrecut cu familia va fi cel mai important și îți va aduce mari satisfacții.

Capricorn

Octombrie va fi generos în privinţa carierei şi a banilor și îţi pregăteşte surprize pe plan familial. Vei avea două perioade lungi în care vei fi favorizată de stele şi atunci vei reuşi să îţi atingi două mari scopuri. Dar fereşte-te să schimbi ceva în privinţa serviciului, dacă ești mulțumită de locul tău de muncă și dacă ești apreciată. Indiferent de ofertele bune de pe piață, nu părăsi un loc de muncă stabil și bine plătit, pentru o diferență mică de salariu. Este posibil să îți asumi obligații prea mari pentru resursele tale. Profită de lucrurile bune pe care le ai și petrece timp cu familia, deoarece copiii au nevoie de activități și proiecte noi.

Vărsător

Octombrie este modest în privința câștigurilor, dar vei fi mai norocoasă în viaţa de familie şi în dragoste. Jupiter şi Venus sunt în ascensiune şi îţi aduc surprize plăcute. Chiar din primele zile ale lunii vei fi preocupată de imaginea ta, să fii mai atrăgătoare, mai deschisă și să ieși mai mult din casă. Eşti tentată să te înscrii la cursuri de dans sau la o sală de gimnastică, idee care le va cuceri şi pe câteva prietene. Octombrie poate fi luna cea mai bună să începi o dietă de slăbit, să îți tonifici organismul, să descoperi activități noi și chiar o dragoste nouă.

Pești

Chiar în primele zile ale lunii octombrie vei merge la câteva petreceri de familie. Rudele tinere te invită la zilele lor de naştere sau la un botez. Relaţiile voastre devin mai strânse şi reuşeşti să te împrieteneşti cu verişori care păstrau distanța în trecut. Cheltuielile vor fi mai mari luna aceasta și trebuie să fii chibzuită cu banii. Cu toate acestea, investiţiile în casă vor fi nesemnificative. Împreună cu soţul sau prietenul tău luaţi decizia să mai amânaţi cumpărăturile prea scumpe şi aveţi dreptate. Investiţi mai bine în timpul vostru liber, în excursii, în momentele de relaxare, pentru că relaţia voastră va deveni astfel mult mai frumoasă.