Horoscopul lunii octombrie – zodia Berbec

În octombrie, problemele financiare cu care te-ai confruntat de-a lungul anului, vor lua sfârşit. Vei avea bani mai mulți în momentele critice și va fi o lună mult mai bună din punct de vedere financiar și material pentru zodia ta. Spre sfârşitul lunii octombrie te vei bucura de câteva zile libere sau de ocazia de a scăpa de nişte obligaţii mari la serviciu.

Horoscopul lunii octombrie – zodia Taur

Trebuie să te ocupi de o serie de treburi lăsate neterminate în luna septembrie. Restanţele îţi vor răpi timpul liber, dar vei avea satisfacția de a realiza lucruri dificile și importante pentru viitorul tău. Din punct de vedere financiar va fi o perioadă foarte bună și vei avea bani pentru tot ceea ce dorești să realizezi. Luna octombrie este o lună foarte bună pentru zodia ta și vei avea numai de câștigat!

Horoscopul lunii octombrie – zodia Gemeni

Octombrie începe cu tot felul de cheltuieli necesare, dar destul de costisitoare. Este posibil să ai de plătit şi anumite taxe în plus sau o amendă. Întâlnirile cu persoana iubită  vor fi mai rare decât ți-ai dori, dar vei avea mai mult timp pentru tine. Ar fi bine să te ocupi de micile tale proiecte personale și să faci sport sau dansuri pentru a te menține în formă.

Horoscopul lunii octombrie – zodia Rac

Octombrie poate fi o lună dificilă pentru relația de cuplu. Pot apărea momente critice și situații în care nu reușiți să găsiți un punct comun. Abia din 23 octombrie, relaţia voastră va deveni mai stabilă şi vei simţi că ţine mult la tine. Numai împreună veți realiza ceva deosebit. Nu lupta singură, pentru că toate planurile tale pentru ultima săptămână a lunii vor fi date peste cap de influenţa lui Marte.

Horoscopul lunii octombrie – zodia Leu

Mercur, mesagerul zeilor, îţi va scoate în cale câteva obstacole peste care nu vei reuşi să treci prea uşor. Îţi mai pregăteşte şi câteva incidente în care este posibil să pierzi lucruri de valoare. Vei avea ocazia să îţi testezi răbdarea şi forţa de a trece peste micile necazuri cu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, octombrie nu este chiar atât de ghinionist, pentru că vei avea dragostea de partea ta.

Horoscopul lunii octombrie – zodia Fecioară

Cea de a doua lună de toamnă începe cu zile armonioase, calde şi câteva evenimente de familie care vor aduce armonie în viața ta. Octombrie este o lună a împlinirilor și bucuriilor simple. Toate îți vor merge din plin acasă, în familie, în dragoste, în relația cu prietenii. Dar situaţia la locul de muncă se poate complica spre sfârșitul lunii și trebuie să te ferești să iei decizii pripite.

Horoscopul lunii octombrie – zodia Balanță

Întreaga lună te vei bucura de relaţii foarte bune cu rudele și cu partenerul de viață. Vor fi puţine momentele în care vei trece prin momente neplăcute cu bărbatul pe care îl iubeşti. În schimb, te aşteaptă un incident din care poţi avea de pierdut. Trebuie să fii foarte atentă ori de câte ori foloseşti obiecte valoroase, cui le împrumuţi sau cui le dai să le repare.

Horoscopul lunii octombrie – zodia Scorpion

Va fi o lună cu vești bune. Dacă eşti născută în al doilea decan al zodiei şi eşti în căutarea unei relaţii noi, Venus are o surpriză pentru tine. Vei întâlni pe cineva care va rămâne o prezenţă constantă în viaţa ta, chiar dacă nu va fi o pasiune înflăcărată. La serviciu, situaţiile mai dificile îşi găsesc o rezolvare, iar tu reuşeşti să îţi îndeplineşti o serie de obligaţii în mod profesionist.

Horoscopul lunii octombrie – zodia Săgetător

Începutul lunii se anunţă plin de griji şi de treburi care nu suportă amânare. Primele zile din octombrie sunt obositoare, timpul trece prea repede şi reuşeşti să faci faţă cu greu tuturor obligaţiilor de acasă sau de la serviciu. Abia de la sfârşitul lui octombrie, vei reuşi să te înţelegi mai bine cu persoanele apropiate şi să capeţi ajutor în treburile mărunte.

Horoscopul lunii octombrie – zodia Capricorn

Trebuie să ai multă răbdare dacă începi să lucrezi la ceva nou. La serviciu, apar probleme noi, eşti constrânsă să colaborezi cu oameni dezorganizaţi şi dezinteresați. Dar niciun proiect nu poate fi dus la capăt fără ei. Ca atare, ai nevoie de multă diplomaţie şi răbdare. În schimb, tu ești apreciată și se va vedea și în privința câștigurilor care vor spori luna aceasta.

Horoscopul lunii octombrie – zodia Vărsător

Atmosfera de acasă va avea de suferit dacă îţi petreci prea mult timp la serviciu. Dar eşti răsplătită de dragostea copiilor. Luna aceasta trebuie să îți faci mai mult timp pentru ei, să organizezi mici activități în aer liber și să le cauți un hobby care să îi ajute să fie activi. Dacă nu ai copii, atunci caută un hobby interesant pentru tine să îți umple serile reci de toamnă.

Horoscopul lunii octombrie – zodia Pești

Luna aceasta ai nevoie de multă putere de muncă. Trebuie să îndrepţi anumite greşeli făcute în septembrie, de tine sau de alte persoane cu care ai colaborat. Bugetul familiei începe să se echilibreze, ai mai puţine cheltuieli şi chiar te gândeşti la o vacanţă scurtă în care să te odihneşti. Venus aduce mai multă linişte și mai multă dragoste în viața ta după 17 octombrie.