Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie. Berbec 20.03 – 20.04

Este o perioadă în care trebuie să îți revizuiești prioritățile pentru că se simte un curent nou, care va aduce schimbări. Trebuie să te gândești mai bine în ce domenii ai putea lucra pe viitor fără să îți fie teamă că vei fi depășită de generația mai tânără. Sau, poate, ar fi timpul să te întorci la un loc de muncă mai vechi, unde ai fost apreciată și unde știi că afacerea va rezista multă vreme de acum încolo.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie. Taur 21.04 – 21.05

Vei avea câteva zile mai grele, mai ales dacă te implici în proiecte mai dificile în care ai nevoie de sprijinul soțului sau al partenerului de viață. Fără ajutorul lui, îţi este mult mai greu să te descurci singură. Vizita unor rude apropiate, la mijlocul săptămânii viitoare, îţi provoacă neplăceri. Nu permite nimănui să se amestece în viața familiei tale sau în căsnicia ta, indiferent de gradul de rudenie.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie. Gemeni 22.05 – 21.06

Vei avea mult de lucru la serviciu, iar acasă se adună tot felul de obligații legate de acte și facturi. Solicită sprijin în familie să rezolvi mai repede totul, pentru că Mercur este retrograd și s-ar putea ca banii tăi să se termine rapid. Dacă vrei să te relaxezi, petrece mai mult timp cu copiii sau cu micul tău animal de companie, dacă ai un cățel sau o pisică. Ai nevoie de relaxare și destindere prin joacă și sport.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie. Rac 22.06 – 22.07

Păstrează un echilibru între resursele sigure de care dispui și cheltuielile necesare familiei. Fiecare vrea mai mult, dar în această perioadă în care Mercur este retrograd este bine să alegi cu grijă lucrurile pe care le cumperi. Poate fi o perioadă bună pentru achiziția de mici obiecte casnice, dar nu pentru investiții mai mari în mobilă sau într-o mașină. Ai grijă de economiile tale.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie. Leu 23.07 – 22.08

Chiar dacă este toamnă, îmbracă-te în culori cât mai vesele. Vei avea nevoie de ceva simplu care să îţi stimuleze energia şi imaginaţia. Ai nevoie de un tonus cât mai bun la serviciu, unde se aglomerează proiecte noi. Acasă, vizita unei femei în vârstă îţi aduce veşti care te pun pe gânduri. Cineva din familie trece printr-o situaţie grea, care ţi-ar putea crea şi ţie probleme, dacă nu se rezolvă la timp.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie. Fecioară 23.08 – 22.09

Vor veni zile cu multă muncă și, poate, vei fi nevoită să îți ajuți colegii. Ți se va cere să faci ceva nou şi să preiei o responsabilitate mai mare. Renegociază salariul, astfel încât să merite să te implici și să muncești mai mult. În ceea ce privește sănătatea, mare atenţie la infecţiile oculare sau orice altă afecțiune care ți-ar putea deteriora vederea. Ți-ar prinde bine un nou consult pentru ochelari.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie. Balanţă 23.09 – 22.10

Vor fi momente frumoase alături de câteva persoane deosebite din viața ta. Oamenii pe care i-ai ajutat cândva vor fi alături de tine, dacă apar probleme urgente. Contează pe sprijinul lor, dar nu împrumuta sume mari de bani, deoarece Mercur este retrograd și vei returna cu greu împrumutul. La serviciu, chiar dacă apar probleme, nu te grăbi să îți dai demisia. Lucrurile se vor îndrepta foarte curând.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie. Scorpion 23.10 – 21.11

Va fi o perioadă frumoasă alături de copii sau de frați și surori. Un eveniment deosebit, sâmbătă şi duminică, îţi aduce fericire şi momente de neuitat cu cei dragi. Dar la începutul săptămânii viitoare trebuie să te concetrezi pe obligaţiile de la serviciu. Vei lucra la proiecte noi sau cu persoane mai dificile. Acasă, fii precaută cu risipa din buget să nu pierzi ceea ce ei reuşit să agoniseşti.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie. Săgetător 22.11 – 20.12

Începe o săptămână prielnică pentru deciziile mari. Mai ales în dimineaţa zilei de 10 octombrie trebuie să ştii exact ce vrei, ca să obţii anumite beneficii. Orice ezitare te va face să pierzi stima celor din jur şi, probabil, o şansă bună pentru cariera ta. În ceea ce privește viața personală, sunt șanse mari să întâlnești un bărbat fermecător. Poate fi o relație de perspectivă, mai ales dacă te implici sincer. 

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie. Capricorn 21.12 – 20.01

Te poți bucura de o serie de schimbări mici, dar foarte bune, mai ales după data de 10 octombrie când Saturn revine la mersul direct. Ai mai multă încredere în tine şi a venit momentul să te gândeşti numai la beneficiile tale. Ar fi bine să te implici în proiecte noi la serviciu sau să încerci să găsești o colaborare care să îți mai aducă niște bani. Este o perioadă propice pentru acumularea veniturilor.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie. Vărsător 21.01 – 19.02

Îți merge mult mai bine în octombrie, iar astrele arată o schimbare benefică pe plan profesional care îţi aduce venituri mai mari. Suma pe care o câștigi nu este chiar atât de mare încât să tot ce îți dorești, dar te vei ocupa de câteva proiecte dragi. Dacă faci sport sau lucrezi într-un mediu dinamic, trebuie să fii atentă la articulaţii. Venus arată că este și o perioadă bună pentru o dietă.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie. Peşti 20.02 – 20.03

Vei avea câteva zile norocoase și un tonus foarte bun. Nu ezita atunci să ieşi cu prietenii sau cu familia, să te întâlneşti cu cât mai mulţi oameni. O relaţie nouă te va ajuta foarte mult pe viitor, în privinţa serviciului. La începutul săptămânii viitoare vei avea câteva probleme cu cei mici, dacă ai copii, pentru care trebuie să îţi faci mai mult timp liber. Trebuie să le oferi activități mai variate.