Sunt zile bune să plecăm la drum lung, inclusiv în străinătate, dar numai dacă ne luăm toate măsurile de precauție cu privire la pandemia de coronavirus. Iar la început de august, mulți dintre noi se vor bucura de economiile făcute, fie la mare, fie prin stațiunile de la munte.

Horoscopul săptămânal 30 iulie – 5 august  – zodia Berbec

Ar fi bine să te gândești la anumite schimbări benefice pentru relația de cuplu, mai ales dacă ești căsătorită și au apărut diverse probleme. Nu îţi fie teamă de reacţiile pe care le vor avea rudele sau prietenii, dacă voi doi veți fi fericiți. Cu o vorbă bună, împaci pe toată lumea. După data de 2 august, evită speculaţiile, prietenii care cer bani şi cumpărăturile prea scumpe. Folosește banii doar pentru concediu.

Horoscopul săptămânal 30 iulie – 5 august – zodia Taur

Te caută prietenii care au nevoie de tine, unii dintre ei pregătiţi să îşi descarce sufletul de probleme pe care nu vrei neapărat să le asculţi. Dar sunt prietenii tăi şi au nevoie de tine. Imediat după 1 august ai ocazia să rezolvi o problemă financiară. Chiar dacă dai nişte bani cu împrumut, îi vei recupera destul de repede. Iar unul dintre părinţi te va sprijini cu bani, dacă ai cheltuieli mai mari.

Horoscopul săptămânal 30 iulie – 5 august – zodia Gemeni

Va fi o perioadă frumoasă, iar Venus te ajută să te întâlneşti mai des cu bărbatul pe care îl iubeşti. Dacă relaţia voastră a fost mai distantă în ultimele zile, săptămâna aceasta el va fi mult mai atent cu tine. Ai ocazia să pleci mai des în călătorie, în scurte drumeții care îți vor menține un tonus ridicat. Vei face un drum lung din care ai putea avea de câştigat, depinde doar de oamenii pe care îi întâlnești.

Horoscopul săptămânal 30 iulie – 5 august – zodia Rac

Ai grijă de sănătatea ta! Durerile de stomac nu sunt sunt doar simple reacţii la ceea ce mănânci. Ar trebui să faci analize amănunţite. La început de august vei beneficia de o recompensă, deşi nu este de natură financiară. Poate fi un cadou de la cineva drag. Evită călătoriile lungi sau vizitele obositoare. Iar, dacă ai nevoie de odihnă, nu ezita să le spui tuturor că preferi să îţi petreci timpul liber acasă.

Horoscopul săptămânal 30 iulie – 5 august – zodia Leu

Ai tendinţa să fii critică, inclusiv cu partenerul de viaţă, atunci când lucrurile nu evoluează așa cum te așteptai. Este posibil să apară anumite discuţii între voi cu privire la alte persoane din familie. De asemenea, cheltuielile devin un motiv de ceartă, dacă nu faci mici economii. Banii adunați ar trebui folosiți pentru concedii și călătorii, în loc să cumperi lucruri scumpe, de care nu ai neapărată nevoie. 

Horoscopul săptămânal 30 iulie – 5 august – zodia Fecioară

Îți merge tot mai bine și te împaci de minune cu rudele mai tinere, pe care te poți baza pe viitor. Relaţiile de familie sunt excelente, atâta vreme cât nu te mai obligă nimeni să faci ceva care nu îţi convine. Datorită unor mici câştiguri financiare, vei face planuri de viitor legate de casă. La început de august, fie pleci în concediu, fie înlocuiești obiectele mai vechi de prin casă, care nu îți mai plac.  

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august – zodia Balanță

Ești ajutată de o colegă şi reuşiţi amândouă să rezolvaţi o mare parte din problemele de la birou. Astrele îţi oferă un context favorabil, dacă vrei să închei anumite proiecte și să pleci în concediu. În viaţa de familie apar noutăţi. S-ar putea să nu îţi placă toate ideile de schimbare pe care le are soţul tău, dar, cel puţin, are dreptate când vine vorba de economii. Banii trebuie păstrați pentru vacanțe.

Horoscopul săptămânal 30 iulie – 5 august – zodia Scorpion

Ești mai obosită și zilele acestea programul pare să fie aglomerat cu treburi casnice. O perioadă trebuie să te descurci singură. Cei care te-ar putea ajuta au, la rândul lor, probleme urgente de rezolvat. Poziţia astrelor la început de august indică un drum, o călătorie, dar nu de plăcere. Este o obligaţie pe care trebuie să o duci la îndeplinire în numele familiei. Ai mai multă grijă de tine şi de sănătatea ta. 

Horoscopul săptămânal 30 iulie – 5 august – zodia Săgetător

Vei fi dezamăgită de comportamentul unor persoane pe care le credeai mai apropiate de tine. Vor fi momente în care vei avea nevoie de ele, dar nu te vor ajuta. Ţi-ar prinde bine o schimbare de priorităţi, iar tu şi dorinţele tale să fiţi pe primul loc. La locul de muncă, ai nevoie de multă răbdare. Dacă nu pleci curând în concediu, vei fi nevoită să te ocupi și de lucrurile neterminate ale altora.

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august – zodia Capricorn

Ești plină de energie și vrei să rezolvi rapid tot felul de lucruri. Încerci să îi contaminezi şi pe cei din jur cu optimismul tău, dar ai putea avea probleme dacă eşti prea insistentă. Te preocupă starea ta de sănătate şi ar fi indicat un concediu, fie pentru analize şi vizite medicale, fie pentru odihnă. La serviciu, nu te confesa nimănui. Vorbele tale ar putea fi răstălmăcite, iar greşelile pot fi îndreptate fără să mai ştie cineva. 

Horoscopul săptămânal 30 iulie – 5 august – zodia Vărsător

Te gândeşti prea mult la soluţii complicate pentru problemele uşoare, care nu merită atâta bătaie de cap. Pune lucrurile în ordine, în funcţie de importanţa lor reală, şi lasă deoparte capriciile copiilor sau ale soţului. Nu este cazul să îi încurajezi spre cheltuieli prea mari sau spre activităţi care nu îi ajută la şcoală. Atenţie la alergii, la arsurile solare și caută soluţii naturiste pentru a le preveni.

Horoscopul săptămânal 30 iulie – 5 august – zodia Pești

S-ar putea ca lucrurile să nu meargă așa cum ai planificat la început de august. Îţi este teamă de veşti proaste, dar vei avea suficientă forţă să treci peste momentele mai grele. Se pare că vei merge la o reuniune sau o petrecere în cinstea unor prieteni care te susțin. În relaţia intimă este nevoie de mai multă sinceritate şi de mai multe zile petrecute împreună. Singurătatea în doi vă face nefericiţi.

Citește și horoscopul lunii august realizat de Medeea!