Horoscopul săptămânal 3 – 9 septembrie  – zodia Berbec

Va fi Lună nouă în zodia Fecioarei pe data de 6 septembrie, iar aceasta poate avea o influență forte bună asupra zodiei tale împreună cu Mercur din Balanță. Șansele profesionale sunt favorizate la început de septembrie și trebuie să te gândești bine ce domenii de lucru ți se potrivesc. Caută intens un loc de muncă sau ia legătura cu o firmă de recrutare și vei primi vești bune.

Horoscopul săptămânal 3 – 9 septembrie – zodia Taur

Profită de zilele prospere din septembrie, deoarece Mercur arată că sunt șanse să mai pui niște bani deoparte. Trebuie să îți refaci economiile, dacă ai cheltuit mai mulți bani în vacanță. Împreună cu partenerul de cuplu sau cu soțul tău trebuie să ștergeți de pe listă lucrurile de care nu aveți nevoie și să economisiți pentru o investiție mult mai importantă, necesară în această iarnă.

Horoscopul săptămânal 3 – 9 septembrie – zodia Gemeni

Se întrevăd zile bune, vei avea o anumită stabilitate financiară care îți permite să te gândești la planuri mai mari. Dar vor fi zile în care vei avea tot felul de drumuri de făcut, vei face vizite unor prieteni care au nevoie de tine sau vei lucra mai mult pe teren. Trebuie să fii prudentă în ceea ce privește riscul de infectare cu noul coronavirus, de aceea ar fi bine să renunți la ieșirile în spații publice aglomerate. 

Horoscopul săptămânal 3 – 9 septembrie – zodia Rac

Vor veni zile senine pentru zodia ta, iar dacă nu ai fost în vacanță, cea mai mare bucurie este să faci planuri de călătorie. Te bucuri de câştiguri mai bune sau scoţi de la ciorap micile economii făcute până acum şi stai cu harta în mână toată ziua. Curând vei ajunge într-un loc deosebit în care te vei simţi minunat şi vei reuşi să găseşti soluţii la frământările tale sufleteşti. Fă-le o vizită și părinţilor.

Horoscopul săptămânal 3 – 9 septembrie – zodia Leu

Vor fi momente mai neplăcute în relația de cuplu. Schimbările de temperament ale partenerului tău te pun pe gânduri. Dacă este nefericit, trebuie neapărat să afli motivele, deoarece situaţia nu se va îndrepta cu una, cu două. Ascultă sfaturile femeilor mai în vârstă şi fii mai deschisă în discuţiile pe care le veţi avea. O prietenă îţi va demonstra că ştie să fie alături de tine oricând ai nevoie.

Horoscopul săptămânal 3 – 9 septembrie – zodia Fecioară

Soarele și Luna nouă se întâlnesc pe 6 și 7 septembrie în zodia ta și vor forma o conjunctură norocoasă. Oricât de greu ar părea să începi să lucrezi la proiecte noi sau într-un nou loc de muncă, astrele te vor susține și lucrurile se vor reglementa din mers. Nimic nu este prea dificil, iar tu ești ambițioasă. În aceste zile, nu ai de ce să îți faci griji pentru că vei găsi soluții în orice moment.

Horoscopul săptămânal 3 – 9 septembrie – zodia Balanță

Îți merge bine financiar, dar Luna nouă din 6 septembrie poate aduce unele evenimente ieșite din comun. O persoană din familie îţi provoacă probleme, dar trebuie să tratezi situaţia cu mult calm. Este important, înainte de a lua o decizie, să staţi de vorbă cât mai sincer. Pe de altă parte, unele planuri pe care le aveai împreună cu iubitul tău se vor risipi. Abia joi veţi reuşi să rezolvaţi câte ceva.

Horoscopul săptămânal 3 – 9 septembrie – zodia Scorpion

Muncești mult, se anunță schimbări la serviciu și abia mai ai timp pentru tine. Nu mai ai timp liber, mănânci pe fugă şi refuzi invitaţiile prietenilor. Dacă o ţii tot aşa, vei pierde o şansă deosebită. Poate fi vorba de ocazia de a pleca într-o drumeție sau de a participa la o petrecere. Din punct de vedere al sănătăţii, este absolut necesar să îţi schimbi dieta. Renunţă o perioadă la dulciuri.

Horoscopul săptămânal 3 – 9 septembrie – zodia Săgetător

Conjuncura astrală arată că încep etape noi în viața ta. Luna nouă din 6 septembrie favorizează o legătură nouă sau poate chiar stabilirea nunții. Dacă tot vorbeşti de căsătorie cu partenerul tău, este momentul să şi faceţi acest pas. Nunta poate fi organizată şi mai târziu, dar căsătoria civilă este bine venită mai devreme. La serviciu, se pare că trebuie să stai în umbra unui coleg și să înveți de la el.

Horoscopul săptămânal 3 – 9 septembrie – zodia Capricorn

Îți merge foarte bine, aduni bani, îți ordonezi programul și prioritățile și simți că lucrurile merg în direcția dorită. Cu Luna nouă din Fecioară și Mercur în Balanță, prima jumătate a lunii septembrie este o perioadă prosperă pentru zodia ta. Și nu trebuie să faci compromisuri pentru nimeni. Încearcă să fii fermă la serviciu, să termini totul la timp, astfel încât să poți prelua proiecte mai bune.

Horoscopul săptămânal 3 – 9 septembrie – zodia Vărsător

Fii sigură pe ceea ce vrei și nu ceda, chiar dacă partenerul de cuplu face presiuni asupra ta. Dacă el face greșeli, tot el trebuie să le repare. Dacă în urma unor decizii proaste, va pierde bani, nu împărţi cu el povara financiară. Lasă-l să se descurce singur, pentru că numai aşa va ţine cont de sfaturile tale pe viitor. Luna nouă din 6 septembrie poate aduce două sau trei zile mai calme și bune pentru plimbări.

Horoscopul săptămânal 3 – 9 septembrie – zodia Pești

Începutul lunii septembrie, cu Luna nouă din Fecioară, te înseamnă să faci unele schimbări în viața ta. Poate că ai nevoie să te muţi singură sau să te descurci fără să mai ceri bani de la părinţi. Visezi la cineva plecat foarte departe şi faci tot posibilul să găseşti o cale să ajungi la el. Dar distanţa este prea mare, poate nu atât cea geografică, cât cea sufletească. Uneori este bine să ştii când să renunţi!