Horoscop săptămânal 3 – 9 iulie  – zodia Berbec

Vei avea de a face cu facturi mai vechi, cu datorii sau rate care nu au fost plătite la timp. Încearcă să te revanșezi față de persoanele care te-au ajutat cu datoriile sau cu împrumuturi pentru zilele grele. La serviciu, lucrurile stagnează și proiectele mari se amână. Vei avea timp să te ocupi de anumite detalii pe care nu ai reușit să le pui la punct zilele trecute.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iulie – zodia Taur

Încearcă să te ocupi de colaborările în care te-ai implicat cu ceva vreme în urmă sau să ajuți pe cineva care are nevoie de tine. Câteva zile, la începutul săptămânii, vei fi preocupată cu diverse situații complicate pentru care ai nevoie de răbdare și de soluții ingenioase. Dacă îți cauți o locuință mai bună, este perioada potrivită să negociezi pentru un preț potrivit.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iulie – zodia Gemeni

Munca la serviciu te solicită destul de mult, dar zilele sunt mai lungi și vei avea timp să te ieși mai des la aer liber. Fă plimbări lungi prin parc, dacă stai ore întregi la birou. Ieși cu prietenii la o terasă. Închiriază biciclete cu copii și faceți plimbări în zonele verzi ale orașului. Mișcarea în aer liber este importantă acum pentru un tonus bun, cu atât mai mult cu cât te simți copleșită de muncă.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iulie – zodia Rac

Primeşti veşti bune din partea unui bărbat care beneficiază de un statut deosebit la locul tău de muncă sau care are o putere economică semnificativă. Miercuri găseşti soluţii la problemele rămase nerezolvate săptămâna trecute, dacă te grăbeşti să iei legătura cu un contabil sau cu un economist. De joi, ar fi bine să îți faci bagajele și să pleci într-o excursie în weekend.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iulie – zodia Leu

Vei reuşi să prelungeşti concediul cu familia şi să te bucuri de o atmosferă excelentă, dacă ai nevoie de o vacanță mai lungă. Chiar dacă mai auzi veşti proaste, gândeşte pozitiv şi fii sigură că familia ta va fi alături de tine. Dacă vrei să îţi schimbi locul de muncă, mai bine aştepţi luna august să cauţi ceva nou. Până atunci, astrele nu prevăd nicio schimbare profesională.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iulie – zodia Fecioară

Trebuie să preiei iniţiativa într-o problemă de familie care durează de câteva zile și nu o rezolvă nimeni. Săptămâna aceasta, datorită lui Mercur, ai mari şanse să o rezolvi fără să înregistrezi pagube. Jupiter anunţă un câştig neaşteptat, spre sfârşitul săptămânii, în urma înţelegerii cu o persoană apropiată. Dacă ai nevoie de sprijin financiar, este cea mai bună perioadă să obţii repede niște bani de la părinți.   

Horoscop săptămânal 3 – 9 iulie – zodia Balanță

Este o perioadă prielnică pentru călătorii și concedii. Poate că vei avea o scurtă vacanță care va începe cu o aventură sau cu experiențe inedite. Dacă iei decizii cu privire la viitorul copiilor, ar fi bine să te consulți și cu bunicii lor. După data de 10 iulie se vor impune anumite schimbări la serviciu pentru care este bine să te pregătești din timp.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iulie – zodia Scorpion

Apar disensiuni în familie pe care nu le poţi trece cu vederea. Trebuie să găseşti o cale de mijloc între ceea ce vor părinţii şi ceea ce poţi face tu. Dacă ai ceva de reparat, se va rezolva mult mai rapid după data de 6 iulie. La serviciu, trebuie să te implici mai mult în unele proiecte, fără să aştepţi răsplata imediată. Banii vor veni pe parcurs, în funcție de realizările tale.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iulie – zodia Săgetător

Este timpul să împrospătezi relaţia de dragoste sau să cauţi un alt partener, dacă nu mai eşti fericită lângă cel de acum. Uranus promite noi aventuri în iulie şi ai toate şansele să cucereşti dragostea cuiva. Veşti deosebite legate de serviciu te vor lua prin surprindere la începutul săptămânii, dar influența lui Venus pare să fie de bun augur pentru cariera ta.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iulie – zodia Capricorn

Îţi doreşti tot mai mult să aduci liniştea în casă, să îţi consolidezi viaţa de familie. Se pare că aşteptările tale sunt mai greu de îndeplinit, dar trebuie să faci tot posibilul să eviţi certurile cu partenerul de viaţă. În privinţa locului de muncă, astrele te sfătuiesc să îl schimbi dacă ai o ocazie bună. Dacă eşti mulţumită de situaţia actuală, ţine minte că la începutul toamnei unele lucruri se va schimba. 

Horoscop săptămânal 3 – 9 iulie – zodia Vărsător

Schimbă-ţi planurile pentru sfârşitul săptămânii, dacă nu doreşti să pierzi prea mult în plan financiar. Caută soluţii mai ieftine şi nu te lăsa influenţată de prietenii care ţin cont doar de ce le convine lor. Viaţa intimă te va dezamăgi de-a lungul lunii iulie. Poţi îmbunătăţi anumite aspecte doar dacă faci un efort să organizezi o călătorie doar pentru voi doi în următoarele zile.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iulie – zodia Pești

Vei avea parte de schimbări favorabile legate de casă şi de programul tău zilnic. În jurul datei de 3 iulie sunt încurajate relaţiile noi de prietenie, vizitele sau întâlnirile în cadrul familial. Saturn începe să îşi facă simţită influenţa asupra zodiei şi aduce un echilibru în relaţiile cu rudele. Vineri poate fi o zi plină de evenimente și vei primi vești de la prietenii din străinătate.