Horoscopu săptămânal 27 august – 2 septembrie  – zodia Berbec

Când lucrurile se precipită și apar tot felul de probleme urgente, ar fi bine să le rezolvi pas cu pas și să ai mai multă răbdare. Poate că trebuie să găseşti alte soluţii pentru problemele familiei. Nu sta cu mâinile în sân pentru că timpul nu rezolvă nimic, iar cea care trebuie să acționeze ești tot tu. Este posibil ca unii membri ai familiei să aibă nevoie de o vizită la medic şi de un tratament de lungă durată.

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie – zodia Taur

Este perioada cea mai bună să faci o schimbare în casă, mai ales dacă au crescut copiii și au alte necesități. Poate că este nevoie de un birou nou în camera lor sau de cărți noi de studiu, pentru că se apropie școala. Sau poate au nevoie de biciclete pentru a face mai multă mișcare. La serviciu, trebuie să impui anumite reguli ca să te fereşti de abuzuri. La ședință este bine să discuți despre aspectele controversate.

Horoscopul săptămânal 27 august – 2 septembrie – zodia Gemeni

Va fi o perioadă bună pentru treburile casnice și mai ales pentru mici renovări necesare. Schimbările sunt prielnice atunci când sunt făcute în limita bugetului, fără să te îndatorezi. La serviciu, începi lucrul în forță și este posibil să se schimbe și aici anumite proiecte. Vor fi aspecte mai dificile pe care trebuie să le analizezi cu atenție și să ceri mai multe detalii în ședințele cu ceilalți colegi.

Horoscopul săptămânal 27 august – 2 septembrie – zodia Rac

Se întrevăd călătorii scurte, dar plăcute, mai ales dacă nu ai fost în concediu în luna august. Te întâlneşti cu membrii mai îndepărtaţi ai familiei, o verișoară sau o mătușă, şi te bucuri de veștile bune pe care le primești de la ele. Vei avea și tu parte de momente bune, și acasă și la serviciu. Unul dintre colegi îşi va da seama că numai cu ajutorul tău poate rezolva problemele mai grave.

Horoscopul săptămânal 27 august – 2 septembrie – zodia Leu

Apar şanse noi de care ai putea profita să îţi schimbi locul de muncă. Dacă te simţi ameninţată de şomaj, este indicat să profiţi de şansele de schimbare de la începutul lunii septembrie. În dragoste, este posibil să te confrunţi cu un şantaj emoţional care te va amuza. Nu încerca să te schimbi pentru nimeni, pentru că pretenţiile partenerului tău sunt simple capricii și vor trece. 

Horoscopul săptămânal 27 august – 2 septembrie – zodia Fecioară

Se anunță schimbări la serviciu și vei da un test sau vei trece prin câteva probe de îndemânare. Este posibil ca probele la care vei fi supusă să nu fie anunţate oficial şi să fii luată prin surprindere. În weekend, vei avea nevoie ca partenerul de viață să te ajute cu treburi mai dificile. Ştii că îi este greu să te refuze, astfel că va face tot posibilul să îţi îndeplinească rugămințile, chiar dacă își sacrifică timpul liber.

Horoscopul săptămânal 27 august – 2 septembrie – zodia Balanță

Vei avea parte de câteva zile mai dificile. Oricât ai fi de supărată sau de ocupată, încearcă să fii mai înţelegătoare cu prietenii. Niciodată nu ştii ce ai, până nu pierzi, iar prietenia lor este un bun de preţ pe care nu îl vei recăpăta prea uşor. La început de septembrie, este posibil să apară situații mai dificile la muncă și vei avea nevoie de toți colegii tăi. În ceea ce privește sănătatea, mergi la un control la medicul dentist.

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie – zodia Scorpion

Vei avea zile frumoase, în care poți realiza mai multe lucruri pentru tine și pentru relația de cuplu. Dragostea este la cote maxime. Nimic nu îţi poate umbri zilele care vin. Important este să cheltui cât mai puţini bani şi să cumperi doar obiectele strict necesare. Pe de altă parte, dacă pleci acum în concediu, te vei bucura de o perioadă excelentă, însă trebuie să te ferești de locurile aglomerate.

Horoscopul săptămânal 27 august – 2 septembrie – zodia Săgetător

Adu-ţi aminte de problemele pe care le-ai tot amânat în ultimele săptămâni. În această perioadă, este bine să rezolvi situaţiile mai dificile şi să îţi plăteşti datoriile. Tratează-i cu respect pe cei care încearcă să îţi câştige bunăvoinţa. Uneori, vei avea şi tu nevoie de ei. Dacă îţi neglijezi relaţia de dragoste din cauza problemelor financiare, partenerul tău poate lua decizii care nu îţi convin.   

Horoscopul săptămânal 27 august – 2 septembrie – zodia Capricorn

Nu prea mai ai timp să te plictisești! În curând, vei fi atrasă într-o serie de situații și proiecte pentru care vei avea mult de lucru. În unele situaţii vei fi protagonista principală şi mulţi vor depinde de deciziile tale. Fă un pas înainte la serviciu şi vorbeşte deschis despre ceea ce crezi că trebuie schimbat. Iar dacă apar proiecte noi, implică-te cu toată energia și vei avea de câștigat. 

Horoscopul săptămânal 27 august – 2 septembrie – zodia Vărsător

Pune bani deoparte și fii pregătită pentru orice! O problemă de familie îţi apasă sufletul. Dar se va găsi o rezolvare, mai ales dacă ești ajutată de soț și de rudele mai înstărite. Încearcă să ai mai multă încredere în partenerul de viaţă, pentru că planurile lui pot construi un viitor mai bun pentru voi. Dacă îţi doreşti un copil, acum ai cele mai mari şanse să rămâi însărcinată și totul va merge bine!

Horoscopul săptămânal 27 august – 2 septembrie – zodia Pești

Partenerul de viață vrea să facă anumite schimbări în viaţa voastră. La început ţi se vor părea neînsemnate, dar te vor ajuta să fii mai optimistă pe viitor. Dacă te simți obosită, încearcă să ieși mai des la plimbare seara și te vei odihni mai bine, chiar dacă munca îți provoacă un stres continu la birou. Este important să găsești o metodă să te relaxezi și să îți protejezi energia și sănătatea.