Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie Berbec (20.03 – 20.04)

Vei avea o perioadă încărcată la muncă, chiar dacă unele lucruri se echilibrează și vei scăpa de proiectele mai dificile. Nu este exclus să apară schimbări mari în metodele de lucru sau în echipa alături de care lucrezi. Poate că unii colegi demisionează sau ies la pensie, iar patronii preferă să nu mai angajeze pe nimeni. Dacă ești și tu tentată să îți cauți alt loc de muncă, nu este o perioadă prea bună.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie Taur (21.04 – 21.05)

S-ar putea să primești o veste bună datorită lui Venus care se află acum în zodia Scorpionului și te ajută să te debarasezi de lucruri neplăcute. Poate că cineva care ţi-a provocat necazuri, va pleca din viaţa ta pentru totdeauna. Răsufli uşurată că ai scăpat de o povară și îți poți face alte planuri. Pe de altă parte, te bucuri de o perioadă prosperă și reușești să pui niște bani deoparte sau să faci investiții mici.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie Gemeni (22.05 – 21.06)

Fii ambițioasă și vei rezolva totul pas cu pas. Mercur va fi retrograd începând din data de 27 septembrie, în zodia Balanței, de aceea nu poți face mai multe lucruri deodată. Însă, ar fi indicat, să te ocupi de proiecte mai mici și să le rezolvi treptat, mai ales dacă depinzi de mulți alții din jurul tău. Vestea bună este că un vis vechi poate deveni realitate, datorită unui frate sau unui prieten care te ajută din umbră.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie Rac (22.06 – 22.07)

Vei avea o sumă mai mare de bani, la sfârșit de septembrie, și vei avea și câteva dorințe mari pe care vrei să ți le îndeplinești. Chiar dacă Mercur va fi retrograd și nu te poți ocupa de toate, vei avea sprijinul unor oameni care îți înțeleg dorințele. Sunt șanse chiar să pleci în străinătate pentru o vreme, dacă acest lucru este util pentru cariera ta sau pentru o scurtă plimbare pe meleaguri mai bune.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie Leu (23.07 – 22.08)

Vor fi câteva zile mai dificile la serviciu. Este posibil să apară conflicte cu persoane care îţi demonstrează că nu te respectă şi nu pun preţ pe munca ta. Nu lăsa pe nimeni să te dezamăgească şi să îţi distrugă iluziile frumoase. Ai încredere în tine până la capăt! Ultimele zile de septembrie vor fi bune să finalizezi un proiect sau să închei o activitate sau colaborare în urma căreia vei avea un câștig.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie Fecioară (23.08 – 22.09)

Vei avea o perioadă destul de aglomerată, și cu zile bune, și cu zile obositoare. Se pare că ești îngrijorată pentru cineva drag. Poate fi vorba de o situație mai dificilă legată de un copil. Dar, dacă ești bătăioasă, o vei rezolva cât mai curând. Mercur retrograd anunță unele întârzieri, dar nu vor fi situații grave. În ultimele zile din septembrie, cu ajutorul unei prietene lucrurile intră în ritmul normal.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie Balanţă (23.09 – 22.10)

Trebuie să te ocupi mai repede de anumite documente ca să intri în posesia unor bani. Spre sfârșitul lunii septembrie poți avea un buget mai consistent, dacă rezolvi micile probleme administrative. Mare atenţie la treburile mărunte de la locul de muncă. Există riscul să faci greşeli pe care le poţi preveni foarte uşor. Nu promite niciunui coleg că vei munci în locul lui, pentru că poți complica lucrurile.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie Scorpion (23.10 – 21.11)

Capul sus și fii sigură pe deciziile tale. Se pare că este o perioadă în care trebuie să descurci ițele unei probleme de familie. Te simţi singură, dar vei face față. Ai impresia că nimeni nu te poate ajuta şi nici nu mai ceri sprijinul nimănui. Poate că ai dreptate, dar nu scăpa ocazia de a participa la un eveniment unde îţi poţi regăsi prietenii. În ceea ce privește sănătatea, mergi la un control oftalmologic.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie Săgetător (22.11 – 20.12)

Vei avea câteva zile frumoase, poate vei primi și niște bani în plus și vei reuși să achiziționezi câteva lucruri pe care ți le dorești de multă vreme. În familie, domină armonia și redescoperi pasiunea pe care o aveați înainte. Primeşti acte sau documente utile pentru casă sau reușești să achiți facturi mai vechi. Doar durerile de spate te supără spre sfârșitul lunii, dacă ești meteosensibilă.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie Capricorn (21.12 – 20.01)

S-ar putea să ai o perioadă mai grea, te simți obosită şi nu te mai poţi concentra pe ceea ce trebuie să faci. Mai ales asupra treburilor urgente. De miercuri până vineri vei simţi că totul îţi merge pe dos, poate și din cauza lui Mercur retrograd. Proiectele mai grele trebuie amânate pentru că nu se vor încheia cu succes. Dacă senzația de oboseală persistă și nu te poți odihni, încearcă remediile naturiste potrivite.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie Vărsător (21.01 – 19.02)

Eşti îngrijorată pentru sănătatea cuiva apropiat. Faci compromisuri mari pentru viitorul unui copil, un împrumut în condiţii destul de drastice, poate cu o dobândă prea mare. Dacă găseşti şi alte soluţii, nu mai sta pe gânduri, pentru că împrumutul acesta poate aduce după el diverse complicații. La serviciu, ai probleme cu unii dintre colegi care te critică, dar vei avea ocazia să le demonstrezi că nu au dreptate.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie Peşti (20.02 – 20.03)

Vei avea ocazia să faci o scurtă excursie undeva la munte sau în locuri liniștite și pline de armonie. Poate fi o scurtă pauză de care ai nevoie să îți regăsești energia. Te simţi mult mai sigură pe locul tău de muncă şi primeşti informaţii că primul val de criză a trecut fără mari sacrificii. În familie, te preocupă situaţia unui frate. Nu este exclus să aibă discuţii aprinse cu soţul tău şi să vă creeze probleme.