Pentru celelalte zodii, însă, Luna plină sporește sentimentele de neliniște și nesiguranță și transmite un mesaj clar că este necesară o pauză. Ne-ar prinde bine multora dintre noi o vacanță sau câteva zile libere.

Horoscopul săptămânal 23 iulie – 29 iulie  – zodia Berbec

Va fi o perioadă plină de activități, chiar dacă te simți adesea obosită și încerci să îți simplifici programul. Vor apărea tot felul de lucruri noi de organizat și rezolvat. Luna plină din Vărsător, din data de 23 iulie, arată că ai nevoie și de câteva zile mai relaxate, pentru că nu îți mai ajunge timpul. Încearcă să ceri concediu, în ultima decadă a lunii iulie, pentru a te ocupa de planurile personale.

Horoscopul săptămânal 23 iulie – 29 iulie – zodia Taur

Vor fi câteva zile mai tensionate la serviciu și trebuie să ai mai multă răbdare cu ceilalţi. Nu grăbi rezolvarea unor situaţii din care tu ai putea avea de pierdut. Mai ai mult de lucru până când vei fi cu adevărat mulţumită de rezultatele tale. După Luna plină din Vărsător, din 23 iulie, se vor schimba unele lucruri și trebuie să fii sigură că soluțiile tale se potrivesc cu noile proiecte de lucru.

Horoscopul săptămânal 23 iulie – 29 iulie – zodia Gemeni

Este o perioadă propice din luna iulie pentru zodia ta. Va fi Lună plină în Vărsător, iar Mercur va trece din Rac în Leu, ajutându-te să duci la îndeplinire anumite planuri mai mici, legate de casă. După ce rezolvi tot ceea ce vrei să faci, te poți relaxa câteva zile, poate cu o scurtă excursie la munte. Ți-ar prinde bine o plimbare lungă pe joc, aer curat și răcoros și compania unor oameni optimiști.

Horoscopul săptămânal 23 iulie – 29 iulie – zodia Rac

Sunt ultimele zile din acest an în care Mercur va mai fi în zodia ta. Profită de această conjunctură și încearcă să rezolvi problemele legate de bani. Fie că îți plătești tu datoriile către alții, fie că recuperezi banii dați cu împrumut, sunt zile prielnice în care vei scăpa de unele griji financiare. Spre sfârșitul lunii iulie, ar fi bine să îți iei câteva zile libere sau chiar să ceri concediu, să pleci în vacanță.

Horoscopul săptămânal 23 iulie – 29 iulie – zodia Leu

Vei avea parte de zile bune la sfârșit de iulie, mai ales după data de 27 iulie, când Mercur va intra în zodia ta. Vor fi zile bune pentru a face bani. Se pare că vei avea parte de o șansă pentru a-ți rotunji veniturile în această vară. Nu rata nicio colaborare, mai ales dacă aceasta se poate prelungi până la sfârșitul anului și te va ajuta în carieră și chiar dacă alți colegi pleacă în vacanțe fără griji.

Horoscopul săptămânal 23 iulie – 29 iulie – zodia Fecioară

Vei avea mai des sentimente de nelinişte provocate de unele probleme sentimentale. Trebuie să ai răbdare pentru a trece peste această perioadă mai dificilă. Nici cadourile, nici florile, nici discuţiile sincere nu vă vor ajuta prea mult. La serviciu, vei avea ocazia să faci ceva deosebit. Dar trebuie să duci la îndeplinire câteva obligaţii noi sau să te acomodezi cu noua echipă de colegi.

Horoscopul săptămânal 23 iulie – 29 iulie – zodia Balanță

Vor fi zile mai puțin bune pentru zodia ta. Luna plină din Vărsător arată momente de regrete. Ai vrea să dai timpul înapoi şi să găseşti alte soluţii pentru situaţiile mai complicate. Oamenii care au refuzat să te ajute trebuie să rămână în urmă. Cea mai bună soluţie ar fi să te îndepărtezi de toți cei care îţi fac zile grele. Relaţia cu ei nu îţi va aduce nimic bun în viitor și este momentul să fii mai independentă.

Horoscopul săptămânal 23 iulie – 29 iulie – zodia Scorpion

Apar situații mai puțin plăcute și trebuie să îţi sacrifici timpul liber sau o parte din banii adunaţi pentru altă persoană. Este posibil să treci prin momente jenante doar ca să o ajuţi. Dar, până la sfârşitul săptămânii, apar şi veştile bune, mai ales din partea unui bărbat în vârstă din familie. La serviciu, se anunță o îmbunătăţire a situaţiei după ce reușești să predai un proiect dificil și să scapi de el definitiv.

Horoscopul săptămânal 23 iulie – 29 iulie – zodia Săgetător

Trebuie să te revanşezi pentru ajutorul primit față de prietenii care au fost alături de tine. Nu lăsa timpul să treacă şi să simţi că datoriile devin o povară sufletească tot mai mare. La muncă, ai grijă la modul în care sunt păstrate anumite lucruri de valoare, fie acte, fie mărfuri. După data de 25 iulie, vei avea mai mult timp liber pentru tine şi Venus te sfătuieşte să investești în sănătatea ta.

Horoscopul săptămânal 23 iulie – 29 iulie – zodia Capricorn

Vei avea zile mult mai bune, chiar dacă apar și evenimente imprevizibile. Ai putea să rezolvi anumite situaţii tensionate, dar depinde de modul în care reușești să păstrezi relația cu persoanele care au putere de decizie la serviciu. Duminica va fi ziua întâlnirilor și vei cunoaşte pe cineva care îți poate deveni o prietenă foarte bună. Amândouă veți descoperi că aveți multe lucruri în comun.

Horoscopul săptămânal 23 iulie – 29 iulie – zodia Vărsător

Ai parte de întâlniri frumoase, de cunoştinţe sau prieteni care îţi transmit buna lor dispoziţie şi energia lor. Găseşti soluţii mult mai bune pentru familie și faceţi împreună tot felul de lucruri la care nu v-aţi gândit până acum. Poate că este momentul să discutaţi despre construcţia unei case sau despre o schimbare majoră, necesară în locuință. Este o perioadă bună pentru investiții.

Horoscopul săptămânal 23 iulie – 29 iulie – zodia Pești

Vei fi tentată să iei decizii sau să cumperi lucruri care te costă mai mult decât ai plănuit. Deciziile tale este posibil să atragă discuții neplăcute în familie. Dar, pe termen lung, partenerul de viață își va da seama că lucrurile pe care le-ai cumpărat vor fi utile și le puteți folosi ani de-a rândul. Spre finalul lunii iulie, când Mercur ajunge în zodia Leului, este timpul să te gândești la vacanțe și călătorii.