Horoscopul săptămânal 17 – 23 septembrie  – zodia Berbec

Vei avea parte de o perioadă mai echilibrată și linștită. Lasă pe umerii altora greutățile de zi cu zi, dacă este posibil. Nu te încărca cu obligații noi și încearcă să te ocupi mai mult de copii. Dacă ai copii și au început școala, au mare nevoie de îndrumare și de susținere în aceste zile. Luna plină din Pești, din data de 20 septembrie, arată că trebuie să fii atentă la starea ta de sănătate și la sănătatea lor.

Horoscopul săptămânal 17 – 23 septembrie– zodia Taur

S-ar putea să apară unele probleme în relația de cuplu, dacă simți că partenerul tău îți ascunde ceva. În aceste zile, Venus traversează zodia Scorpionului și s-ar putea să pună accentul pe micile secrete dintre voi, pe lucrurile pe care nu le rostiți și nu vreți să le discutați. Nu lăsa timpul să treacă fără să lămuriți ceea ce pare ascuns. Pentru tine, liniștea este mult mai importantă decât micile lui secrete.

Horoscopul săptămânal 17 – 23 septembrie – zodia Gemeni

Va fi o perioadă în care vei avea un program încărcat și trebuie să rezolvi multe lucruri mai dificile. Poate fi vorba de tranzacții, achiziții sau investiții costisitoare în casă, pentru un confort mai bun în sezonul rece. Sau pot fi drumuri de făcut pentru părinții mai bătrâni care au nevoie de tine. Luna plină din Pești, din data de 20 septembrie, ridică un semnal de alarmă legat de sănătatea ta.

Horoscopul săptămânal 17 – 23 septembrie – zodia Rac

Evită treburile dificile, care necesită un efort mai mare din partea ta și un stres deosebit. În aceste zile, când Venus și Mercur se află în Balanță, trebuie să îți găsești și tu echilibrul interior. Profită de vremea frumoasă și fă plimbări lungi, dacă ai nevoie de mișcare. Sau încearcă să ieși mai des cu copiii să vă relaxați în aer liber. Dacă ai mici dorințe vechi neîmplinite, Luna plină din Pești promite să te ajute după 20 septembrie.

Horoscopul săptămânal 17 – 23 septembrie – zodia Leu

Cauți resurse noi pentru ideile și planurile tale și le vei găsi tocmai unde nu te aștepți. Chiar dacă este vorba de un hobby pe care puțini îl înțeleg, cineva din familie înțelege pasiunea pentru el și te sprijină cu bani la început. În relația de cuplu, ți-ar prinde bine câteva zile de relaxare în preajma Lunii pline din 20 septembrie. Încearcă să organizezi o scurtă escapadă la munte, într-un decor pașnic.

Horoscopul săptămânal 17 – 23 septembrie – zodia Fecioară

Începe o perioadă mai solicitantă la muncă, mai ales după data de 20 septembrie. Până atunci te mai poți bucura de timp liber, de ieșirile cu prietenii, de câteva plimbări romantice. Dar în ultima decadă a lunii septembrie trebuie să te aștepți la obligații noi și la ședințe din ce în ce mai dese la serviciu. Dar eforturile tale vor fi răsplătite și vei reuși să finalizezi anumite contracte sau proiecte pentru care vei fi apreciată.

Horoscopul săptămânal 17 – 23 septembrie – zodia Balanță

Va fi o perioadă mai intensă în care aduni informații noi, vin vești contradictorii de la părinți sau de la alte rude apropiate. Poate că vei fi pusă în temă cu planurile unor frați din care ești exclusă, dar trebuie să lași pe fiecare să ia deciziile pe care le crede de cuvință. La serviciu, oricât de mult ar fi de lucru, îți merge bine tocmai pentru că și acolo obții informații care te ajută să lucrezi cu spor.

Horoscopul săptămânal 17 – 23 septembrie – zodia Scorpion

Fii prudentă cu banii pentru că pot apărea încurcături care te pot costa scump. După Luna plină din 20 septembrie, vor veni zile mai liniștite și îți poți face planuri pentru alte investiții. Până atunci, ai grijă de tine, de sănătatea ta, de copii și mai ales de liniștea voastră. Evită persoanele sau situațiile care știi că se pot complica inutil. Relația cu unii dintre prieteni va fi mai tensionată.

Horoscopul săptămânal 17 – 23 septembrie– zodia Săgetător

Va fi o perioadă dinamică, în care ai multă energie și este posibil să călătorești mai mult. Nu este exclus să te întâlnești cu prieteni din străinătate veniți pe meleagurile noastre din curiozitate. Dar nu uita să fii prudentă în ceea ce privește riscurile de infectare cu noul coronavirus. După Luna plină din 20 septembrie, încearcă să îți faci mai mult timp liber pentru mișcare și pentru sport.

Horoscopul săptămânal 17 – 23 septembrie– zodia Capricorn

Este o perioadă prosperă, în care vei primi bani mai mulți, poate datorită unui bonus. Vei avea nevoie de un buget mai consistent, mai ales dacă ești tentată să faci unele cumpărături pentru casă. Poate că este necesar să schimbi mobilierul din camera copiilor sau să utilezi bucătăria cu aparatură modernă. Luna plină din Pești arată că te ocupi mai mult de casă în următoarele zile și ești mulțumită.

Horoscopul săptămânal 17 – 23 septembrie – zodia Vărsător

Privește partea bună a lucrurilor și petrece serile cu copii, oricât de obosită ai veni de la serviciu. Grijile de la muncă trebuie să rămână la muncă. Dacă ai pe cineva alături care te iubește, nu încărca relația voastră intimă cu nemulțumirile tale. Cere un sfat, dar nu vorbi prea des acasă despre greutățile pe care le ai la serviciu. Ele se vor rezolva pas cu pas și vei scăpa curând.

Horoscopul săptămânal 17 – 23 septembrie – zodia Pești

Ca de obicei, ascultă-ți vocea interioară, dacă trebuie să iei decizii cu privire la viața de cuplu sau viitorul căsniciei tale. Va fi Lună plină în Pești, pe data de 20 septembrie, și cu siguranță va aduce multe lucruri bune pentru zodia ta, iar aceste lucruri bune se adresează mai mult sufletului și inimii tale. Vei avea câteva seri romantice și trebuie să fii mai răbdătoare față de micile greșeli ale partenerului.