Multe zodii sunt tentate să cheltuiască acum mai mult decât și-au propus și să depășească bugetul alocat pentru vacanțe.

Horoscopul săptămânal  16 – 22 iulie – zodia Berbec

În curând vei primi o veste extraordinară sau vei avea parte de o schimbare care te ajută să îţi faci planuri noi. În primul rând, ocupă-te de problemele legate de actele importante din familie sau de actele de proprietate. Vei avea șansa să ieși dintr-o încurcătură și să pui la punct o moștenire sau actele pentru o locuință care îți revine doar ție. Relațiile din familie vor fi tot mai bune, după ce pui totul la cale.

Horoscopul săptămânal 16 – 22 iulie – zodia Taur

Ai parte de o întâlnire frumoasă la sfârşitul săptămânii, la care vei cunoaşte mai bine oameni despre care aveai păreri împărţite. Vei fi tentată să critici anumite persoane, dar comportamentul îți va dovedi că poți avea încredere în ei. Aşteaptă până când vei cunoaşte toate detaliile. Şi la serviciu, trebuie să înveţi să fii mai diplomată. În caz contrar, unii colegi vor încerca să te discrediteze.   

Horoscopul săptămânal 16 – 22 iulie – zodia Gemeni

Vor veni câteva zile mai încărcate, dar nu toate situațiile noi trebuie să fie rezolvate neapărat repede. Mai bine apucă-te de ceea ce îţi place şi ceea ce îţi aduce un câştig cât de mic. Treburile mai puţin plăcute pot fi amânate pentru zilele în care te vei simţi plină de energie şi optimism. La serviciu, respectă spaţiul celorlalţi de lucru. Limitele impuse de şefi îţi sunt şi ţie folositoare.

Horoscopul săptămânal 16 – 22 iulie – zodia Rac

Aștepți prea multe de la cei din jur. Nu lăsa grijile să îţi acapareze mintea, mai ales dacă unele dintre ele nu au niciun motiv real, ci sunt legate numai de ambiţia ta. Marţi şi miercuri vei avea câteva neînţelegeri cu persoane cărora trebuie să le explici în amănunt tot ceea ce dorești să faci. Este posibil să nu înţeleagă intenţiile tale de a modifica planurile pe care le-ați făcut împreună.

Horoscopul săptămânal 16 – 22 iulie – zodia Leu

Vor fi zile mai frumoase și mai senine pentru relația de cuplu. Relaţia de dragoste pare tot mai solidă. Deşi tu simţi nevoia să îl mai supui unor probe prin care să îţi demonstreze cât de mult te iubeşte. În carieră, dacă ai renunţat la un drum doar ca să faci pe plac familiei, este timpul să te întorci la el. Poate că vei avea curând o șansă să te îndrepți către meseria sau locul de muncă pe care ți-l dorești.

Horoscopul săptămânal 16 – 22 iulie – zodia Fecioară

Vei ajunge curând la o înţelegere cu persoana iubită, să cumpăraţi ceva costisitor, dar de care aveţi nevoie amândoi. Nu te îngrijora de lipsa banilor. Mercur prezice că a trecut perioada mai dificilă, în care aveai probleme financiare. Pe viitor, vei reuși să aduni bani și să te distrezi peste vară. Din punct de vedere financiar, te va sprijini cineva care îţi cunoaşte foarte bine planurile și dorințele.

Horoscopul săptămânal 16 – 22 iulie – zodia Balanță

Vei găsi, în sfârşit, soluţii pentru o problemă care ţi-a dat mari bătăi de cap. Dacă vrei să soliciţi un credit sau un împrumut din partea unei rude, acum este momentul. Saturn arată că tot ceea ce vrei să faci cu ajutorul altcuiva se va încheia cu bine. În ceea ce privește sănătatea, ai nevoie de mișcare. Trebuie să fii mai atentă la durerile de spate şi să mergi la un consult, deoarece coloana va avea de suferit.

Horoscopul săptămânal 16 – 22 iulie – zodia Scorpion

Profită de zilele mai relaxate și încearcă să te odihnești mai mult. Nu ţi-ar strica o zi de plimbare la munte, în aer răcoros, mai ales dacă ai probleme cu articulațiile și cu oasele. La serviciu, ți se pare că lucrurile evoluează prea încet şi eşti grăbită în tot ceea ce faci. Dar rişti să greşeşti. La locul de muncă, se pare că trebuie să treci peste câteva obstacole. Important este să nu faci vreo greşeală şi să pierzi în faţa altora.  

Horoscopul săptămânal 16 – 22 iulie – zodia Săgetător

Ai nevoie de cineva să te susțină la serviciu, să îți arate noi soluții și metode de lucru. Astfel, proiectele la care lucrezi se vor încheia mai repede. În familie, cineva apropiat pare să aibă o problemă sufletească gravă. Ar fi mai bine totuşi să nu intervii în problemele acestei persoane, oricât de apropiaţi ați fi. Poate fi vorba de fratele sau de sora ta, dar problemele lor intime trebuie rezolvate cu discreție.

Horoscopul săptămânal 16 – 22 iulie – zodia Capricorn

Este posibil să te confrunți cu o situație financiară mai delicată. Banii pe care i-ai pus deoparte pentru aceste zile ţi se strecoară printre degete ca apa. Fie apar cumpărături pe nepusă masă, fie apar mici probleme de sănătate pentru care trebuie să cumperi medicamente cam scumpe. Iar, dacă ești în concediu, cu atât mai mult cresc cheltuielile pe care credeai că le poți ține sub control.

Horoscopul săptămânal 16 – 22 iulie – zodia Vărsător

Profită de vremea caldă și mergi cât mai des la ștrand, la plimbare, la plajă, în drumeții cu familia sau cu prietenii. Nimic nu mai aduce înapoi timpul pierdut fără rost, iar vara trece repede. Ai nevoie de deconectare și ai nevoie de o perioadă în care să te simți cât mai destinsă și plină de energie. Numai așa vei reuși să rezolvi și micile probleme care apar acasă, chiar dacă acestea prespun și cheltuieli.

Horoscopul săptămânal 16 – 22 iulie – zodia Pești

Caută prietenia sau tovărăşia unor persoane optimiste, care ştiu să vadă partea plină a paharului. Starea lor de spirit te va ajuta şi pe tine în momentele critice să iei decizii sau să faci schimbările de care are nevoie familia ta. Este posibil să fii dezamăgită de greşelile unui membru al familiei. Încearcă să găseşti o cale prin care poți să îl ajuți, dar prin care poți să îl determini să repare singur ceea ce a greșit.