Horoscopul săptămânal 10 – 16 septembrie  – zodia Berbec

Vei beneficia de o perioadă bună, iar eforturile pe care le-ai făcut până acum își arată rezultatele. Poate că vei primi curând un post mai bun sau un bonus la salariu pentru rezultatele tale, dacă ai fost implicată în proiecte mai dificile. Și acasă se vor rezolva problemele mai ușor, mai ales dacă sunt probleme de ordin administrativ. Iar bugetul tău va fi destul de mare pentru a acoperi diverse cumpărături necesare.

Horoscopul săptămânal 10 – 16 septembrie – zodia Taur

Vor veni zile cu schimbări, iar Venus din Scorpion poate scoate la lumină o problemă mai veche din familie care nu mai suferă amânare. Poate fi vorba și de o problemă de sănătate, care se acutizează sau care necesită un nou tratament. Pot fi afectate rudele mai în vârstă, dar situația lor te va afecta și pe tine. În ceea ce privește banii, va fi o perioadă destul de bună, dar fără câștiguri în plus.

Horoscopul săptămânal 10 – 16 septembrie – zodia Gemeni

Ar fi bine să cântărești totul cu grijă și mai ales să fii foarte atentă la oamenii cu care ai de-a face. Fiecare încearcă să profite, să atragă anumite beneficii de partea lui. Fii cât mai echilibrată și lasă-i pe ceilalți să se zbată pentru lucrurile de care tu nu ai nevoie. Ocupă-te doar de problemele majore și nu lăsa pe nimeni să intervină în deciziile care te privesc doar pe tine sau doar pe copiii tăi.

Horoscopul săptămânal 10 – 16 septembrie – zodia Rac

Va fi o perioadă cu evenimente mai deosebite, iar zodia ta va fi profund influențată de astrele care declanșează mici schimbări în viața personală. Tranzitul lui Venus prin Scorpion și Luna anunță evenimente imprevizibile, situații dificile, în care vei fi provocată să iei decizii cu consecințe pe termen lung. Vestea bună este că vei scăpa de o datorie față de o persoană care îți poate face probleme.  

Horoscopul săptămânal 10 – 16 septembrie – zodia Leu

Păstrează-ți cu grijă economiile și ferește-te de planurile costisitoare ale familiei sau ale persoanei iubite. Chiar dacă vor fi o vreme supărați pe tine că nu vrei să îi ajuți, ar fi bine să refuzi prietenii sau rudele care cer bani cu insistență. Ține cont de faptul că Venus se află în Scorpion în această perioadă și este posibil să apară vești mai puțin plăcute legate de sănătate. Fii prudentă cu privire la noul coronavirus.

Horoscopul săptămânal 10 – 16 septembrie – zodia Fecioară

Te vei bucura de o viață socială mai bogată și vei avea mai mult timp pentru prieteni. Chiar dacă te întorci la programul monoton de la serviciu, întâlnirile cu prietenii și micile distracții te vor scoate din atmosfera mohorâtă. Vei lua legătura cu oameni din trecut, vei revedea colegi de odinioară și vei primi invitații la o petrecere. Trebuie doar să fii prudentă în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

Horoscopul săptămânal 10 – 16 septembrie – zodia Balanță

Se pare că vei avea un buget modest, mai ales dacă tocmai ai venit din vacanță, dar lucrurile se vor schimba după data de 15 septembrie. Se anunță un bonus sau o recompensă care vine târziu, dar este cu atât mai bună. Nu este exclus să recuperezi și banii de pe la rude. Jupiter reglează conturile cu cei care îți datorează bani. Pe de altă parte, el pune capăt unei situații neplăcute, pe care o suportai cu greu.  

Horoscopul săptămânal 10 – 16 septembrie – zodia Scorpion

Vei avea o perioadă mai liniștită, mai ales că Venus tranzitează acum zodia ta și aduce tot felul de șanse. Ocupă-te de fiecare problemă pe rând și nu te grăbi să iei decizii pe care le poți regreta mai târziu. Dacă ai probleme cu banii, încearcă să te descurci cu resursele proprii, fără să mai apelezi la împrumuturi costisitoare, și vei scăpa de griji curând. Venus poate aduce câștiguri mai bune după 15 septembrie.

Horoscopul săptămânal 10 – 16 septembrie – zodia Săgetător

Apar ocazii sau situații norocoase, de care nu ai mai avut parte de multă vreme. Dar, dacă par prea frumoase, ca să fie adevărate, atunci trebuie să fii precaută! Nu te implica în activități costisitoare și nu te hazarda să colaborezi cu oameni pe care nu îi cunoști. Nimeni nu îți nimic pe gratis, iar, mai târziu, nota de plată s-ar putea să fie prea mare. Relațiile cu cei din jur vor fi destul de tensionate.

Horoscopul săptămânal 10 – 16 septembrie – zodia Capricorn

Îți merge bine, se rezolvă toate la timp și vei fi mulțumită de unele situații norocoase. Profită de influența lui Mercur din Balanță care protejează proiectele personale, cariera, dar și negocierile sau câștigurile. Chiar dacă au trecut vara și vacanța, profită de vremea bună și ține legătura cu prietenii sociabili, care te sprijină. Nu ai motive de îngrijorare în următoarele zile, dar trebuie să fii prudentă cu sănătatea. 

Horoscopul săptămânal 10 – 16 septembrie – zodia Vărsător

Vor veni zile bune și ocazii noi, datorită lui Mercur din Balanță. Poate că vei avea șansa să o iei de la capăt în carieră, dacă nu mai ești mulțumită de locul tău de muncă. Poți găsi un nou loc de muncă și un colectiv în care te vei încadra mai ușor. Acum este momentul să încerci să faci o schimbare, pentru a beneficia de avantaje cât de curând. Saturn te va îndruma spre oamenii potriviți să te ajute.

Horoscopul săptămânal 10 – 16 septembrie – zodia Pești

Vei avea câteva zile foarte aglomerate și se întrevăd situații mai complicate. Te vei întâlni mai des cu prietenii sau chiar cu rudele care vor să lămurească anumite probleme de familie. Situația financiară este delicată și trebuie să fii precaută ori de câte ori vorbești despre bani și câștiguri. În relația de cuplu, lipsa banilor poate declanșa discuții neplăcute și vei renunța la unele planuri.

Citește și horoscopul lunii septembrie, realizat de Medeea!