Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie – zodia Berbec

Ești tentată să faci câteva schimbări, ți-ai propus să realizezi mai multe lucruri zilele trecute, dar se pare că se tot amână. Sunt planuri mult prea frumoase pentru a renunța la ele, chiar dacă îți sacrifici economiile. Strânge bani, nu mai face cheltuieli inutile şi vei reuşi să le duci la bun sfârşit. După data de 5 octombrie, Venus arată mici probleme sentimentale, dar nu te lăsa copleșită de regrete.

Horoscopul săptămânal 1 – 7 octombrie – zodia Taur

Mercur avertizează că este posibil să apară o problemă de familie, poate din cauza unui adolescent rebel sau poate din cauza unor pretenţii prea mari din partea soţului. Cert este că cineva drag îţi pune răbdarea la încercare şi nici nu ştii ce atitudine să adopţi. Trebuie să ceri sfatul unor femei în vârstă pentru că experienţa lor te poate ajuta să îți recapeți liniștea.

Horoscopul săptămânal 1 – 7 octombrie – zodia Gemeni

Lasă tensiunile deoparte și treci cu vederea relațiile dificile. Este timpul să găseşti alte metode să te mobilizezi, pentru că nu ajungi nicăieri având discuții contradictorii cu cei din jur. Cineva care promitea mai demult să te ajute se ţine de cuvânt şi vei avea o surpriză frumoasă din partea lui, la mijlocul săptămânii viitoare. Energia altei persoane te poate ajuta să fii mai activă și să rezolvi totul.

Horoscopul săptămânal 1 – 7 octombrie – zodia Rac

Ar fi bine să te gândești să cauți alt loc de muncă sau o colaborare pentru venituri mai bune. Variante prea multe nu prea ai, decât dacă baţi la toate porţile şi îi rogi pe toţi prietenii să te ajute. În familie, treci printr-o perioadă dominată de sentimente contradictorii. Te simţi iubită şi împlinită, dar ai nevoie de mai multă intimitate. Prea multe rude încearcă să îți influenţeze relaţia sau căsătoria.

Horoscopul săptămânal 1 – 7 octombrie – zodia Leu

Vei avea un program de lucru mai plin, dar ești mulțumită de activitatea ta și curând se vor vedea rezultate bune. La serviciu, este posibil ca un coleg să facă o greşeală față de un client pretențios. Dar consecinţele neplăcute pot fi înlăturate cu o vorbă bună. În familie, eşti nehotărâtă în privinţa unei situaţii critice care apare peste noapte. Dacă ai ceva urgent de rezolvat, ocupă-te luni sau marți și vei ieși din încurcătură.

Horoscopul săptămânal 1 – 7 octombrie – zodia Fecioară

Pregătește-te pentru câteva zile mai tensionate. O persoană dragă din familie ia o decizie radicală și te pune în faţa faptului împlinit, ceea ce te obligă să faci un compromis. Este posibil să pierzi bani sau ceva de valoare pe care nu mai ai cum să îl recuperezi. Dar relaţia de dragoste te face să uiți de probleme și să cauți o rezolvare pe îndelete, pentru că soțul tău va fi alături de tine să te sprijine.

Horoscopul săptămânal 1 – 7 octombrie – zodia Balanță

Ești generoasă mereu și empatică. Iar zilele acestea se pare că îţi sacrifici o plăcere pentru cineva care îți este foarte drag. Se pare că ți se cere să intervii cu bani într-o situație din care nu prea ai nimic de câștigat. Dar este mai bine să eviți complicațiile și să duci la bun sfârşit planurile începute fie de părinți, fie de partenerul tău de viață. Dacă vă uniți forțele, în mod cert va fi mai simplu!

Horoscopul săptămânal 1 – 7 octombrie – zodia Scorpion

Pregătește o sumă de bani pentru situații imprevizibile. O persoană apropiată va avea probleme de sănătate, iar situaţia se complică, deoarece poate avea nevoie de tratament pe termen lung. La serviciu, ar putea sosi o schimbare oportună, pe care este bine să nu o ratezi. Veștile bune vor fi aduse de șefii care vor să schimbe modul de lucru sau proiectele astfel încât munca să fie mai ușoară.

Horoscopul săptămânal 1 – 7 octombrie – zodia Săgetător

Vei avea o perioadă mai bună și veniturile tale obişnuite vor spori. Recuperezi o datorie mare sau primeşti o recompensă. Cert este că, până la sfârşitul săptămânii viitoare, vei avea mai mulţi bani în buzunar. În familie, eşti preocupată de o problemă legată de studii sau de situaţia şcolară a unui copil. La locul de muncă, nu îţi da cuvântul sau nu vorbi în numele altcuiva, dacă nu ştii exact despre ce este vorba.

Horoscopul săptămânal 1 – 7 octombrie – zodia Capricorn

Poate fi o perioadă bună la birou și este timpul să clarifici ceva ce nu ţi se pare corect făcut. Dacă discuți deschis cu echipa ta, cu cei mai buni colegi, veți găsi o rezolvare împreună. În viața personală, o veste mai tristă despre un prieten te lasă fără cuvinte. Nu ai cum să îl ajuţi, dar nici nu poţi rămâne indiferentă. Ar fi bine să îi faci o vizită și să încerci să îl susții moral, să fii alături de el.

Horoscopul săptămânal 1 – 7 octombrie – zodia Vărsător

Ești tentată să faci ceva nou și util pentru tine, în carieră sau în viața de zi cu zi. Dacă vrei să înveţi să conduci, este cea mai bună perioadă să faci şcoala de şoferi. În primul rând pentru că vei recupera în lunile următoare banii daţi. La serviciu, vei descoperi că cineva apropiat te invidiază. Nu îi acorda importanţă. Încearcă să colaborezi deschis cu acea persoană și să îi arăți că invidia nu ajută la nimic.

Horoscopul săptămânal 1 – 7 octombrie – zodia Pești

Vei avea câteva zile mai aglomerate, dar mai mult din cauza faptului că vei fi nevoită să te ocupi de problemele altora. Pentru tine este o plăcere să îi ajuţi, dar trebuie să te mai gândeşti şi la tine. Miercuri vei fi dezamăgită de o persoană care ia decizii hazardare, doar pentru că nu este sigură nici ea pe ce face. Nu te descuraja din cauza ei, pentru că multe șicane mărunte se vor rezolva treptat.