Horoscopul zilei de 9 august – zodia Berbec

Mare atenţie la deciziile pe care le iei azi. Poți prinde o șansă nesperată sau poți juca la risc siguranța familiei. Verifică de două ori informațiile pe care le primești.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Taur

Ai de rezolvat câteva probleme urgente legate de casă şi trebuie să plăteşti în avans un obiect scump pe care vrei să îl cumperi. Azi va fi o zi ]n care vei cheltui o sumă mare de bani.

Horoscop 9 august – zodia Gemeni

Vei primi o veste foarte bună de la copii sau de la partenerul de viață. Va fi ceva legat deo situație delicată care se va rezolva mult mai repede și vei câștiga.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Rac

La serviciu, nimic nou, deşi te aştepţi din zi în zi să se schimbe ceva. Profită de liniște, mai ales dacă unii dintre colegi sunt în concediu, și ocupă-te de proiectele mai puțin dificile.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Leu

Dacă ești în concediu, ziua aceasta poate fi deosebit de frumoasă și vei redescoperi pasiunea pe care o credeai pierdută. Dacă ești la serviciu, vei relua legătura cu un client valoros.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Fecioară

Dacă au fost recent diverse schimbări la serviciu, acum este momentul să îţi consolidezi poziţia. Te poţi gândi chiar la o avansare, dacă lucrezi într-o instituţie cu o ierarhie bine stabilită.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Balanță

Profită de energia lui Marte să pui capăt unor proiecte la care lucrezi de câteva luni. Nu amâna nimic, deoarece ziua de azi este plină de energie şi favorabilă deciziilor definitive.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Scorpion

Este posibil să primești o promisiune legată de un loc de muncă. Dacă ai deja un serviciu, se schimbă anumite condiţii de lucru în favoarea ta și îți va merge mult mai bine.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Săgetător

Vei primi veşti bune din partea mamei tale sau a unei femei în vârstă cu care eşti înrudită. Se pare că va câştiga ceva de valoare pe care îl va împărţi cu tine sau te va ajuta cu bani, dacă este nevoie.

Horoscop 9 august – zodia Capricorn

Scapi de niște datorii sau de obligaţia de a face achiziții scumpe pentru familie. Vei lua decizia să renunți la obiectele scumpe pe care doreai să le cumperi și să păstrezi banii pentru mici distracții.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Vărsător

Te bucuri de mai multă atenţie din partea astrelor care guvernează iubirea. Vei petrece și azi și următoarele zile cu persoana iubită şi vei avea parte de un cadou deosebit din partea ei.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Pești

Eşti apreciată pentru munca ta mai mult decât crezi. Dacă eşti în competiţie cu unii colegi de serviciu, vei descoperi că tu ai cele mai bune rezultate și nu ai de ce să îți faci griji.

Citește și horoscopul lunii august, realizat de Medeea!