Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Berbec

Primeşti noi dovezi de fidelitate din partea celei care te iubește, iar, dacă sunteți căsătoriți de ceva vreme, vă veți gândi mai serios să deveniți părinți. Este momentul să vorbiți serios despre familia voastră.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Taur

Pregăteşte-te pentru surprize neplăcute la serviciu! Te vei confrunta cu tot felul de nereguli şi amânări care îţi demonstrează încă o dată că ar fi bine să îţi cauţi un alt loc de muncă.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Gemeni

Fii cât se poate de calmă, oricât de supărătoare ar fi unele situaţii sau întâlnirile cu colegii. Chiar dacă ideile celorlalți nu se potrivesc cu ale tale, de la fiecare poți lua ceva bun.

Horoscop 8 septembrie – zodia Rac

Apar discuții în cuplu și descoperi, poate, că iubitul sau soțul tău are câteva dorințe vechi care nu s-au împlinit. Poate că ar fi timpul să îl încurajezi să fie mai ambițios pe drumul ales.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Leu

Mercur, astrul guvernator al negocierilor și câștigurilor, anunţă un proiect dificil. Azi, trebuie să dai dovadă de diplomație, dar să fii foarte fermă și să îți aperi drepturile.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Fecioară

Vin schimbări bruşte, dar cu urmări benefice. Primele semne bune apar dde dimineață, datorită lui Venus. Te poţi ocupa de planurile mai complicate, pentru că nu vei da greş.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Balanță

Planifici o călătorie sau o petrecere? Mai bine folosește banii pentru o investiţie importantă pentru familia ta. Mercur, aflat în Balanță, nu încurajează călătoriile.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Scorpion

Pune totul în ordine şi acasă, şi la serviciu, deoarece programul tău se poate schimba. Astrele anunţă ședințe la birou în urma cărora vei fi implicată în proiecte noi, mai complicate.

Horoscop 8 septembrie – zodia Săgetător

Vor sosi veşti mai puțin plăcute în relațiile profesionale și apar discuții cu unii dintre clienți. În schimb situația mai neplăcută de azi te poate ajuta să câștigi mai bine pe viitor.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Capricorn

Nu fugi de responsabilităţi sau de munca peste program! Nu va dura mult. Curând, munca ta va fi răsplătită şi vei avea o poziţie mai bună la serviciu.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Vărsător

Venus îți poate oferi șansa să faci o alegere foarte bună în carieră. Este o zi bună să găsești o șansă și să mergi la un interviu la o companie mai mare, unde poți demonstra ceea ce poți.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Pești

Te așteaptă o situație mai dificilă, în care nu poți fi ajutată. Trebuie să iei o decizie dacă spui adevărul şi provoci suferinţă cuiva apropiat sau păstrezi tăcerea pentru totdeauna.