Horoscopul zilei de 6 septembrie – zodia Berbec

Vestea cea mai bună de azi este că nu trebuie să mai cheltuiești bani pentru lucruri de care tu chiar nu aveai nevoie. Altcineva din familie se oferă să cumpere sau să investească în locul tău.

Horoscopul zilei de 6 septembrie – zodia Taur

De azi ar fi bine să fii mai atentă cu banii tăi. În general, ești cumpătată, dar trebuie să îți temperezi inițiativele costisitoare. Nu orice lucru frumos va fi util în timp.

Horoscopul zilei de 6 septembrie – zodia Gemeni

Se pare că vei avea o veste bună și că vor veni niște bani dintr-o sursă neașteptată. Poate fi vorba și de bani pe care îi primește soțul sau unul dintre copii, dacă acesta este deja salariat.

Horoscopul zilei de 6 septembrie – zodia Rac

Ar fi bine să discuți în familie despre economii și despre banii pe care vrei să îi investești în educația copiilor. Dacă reușești să aduni mai mulți bani, constituie un fond nou pentru copii.  

Horoscopul zilei de 6 septembrie – zodia Leu

Dacă ai o situație financiară bună, fii generoasă cu familia, copiii în primul rând, sau, de ce nu, chiar cu frații tăi. Distracțiile împreună sunt mai bune și le vei face mici bucurii.

Horoscopul zilei de 6 septembrie – zodia Fecioară

Se pare că este o zi bună pentru sport sau pentru o plimbare lungă, după amiaza, mai ales dacă muncești intens dimineața la birou. Poate fi o zi bună pentru a începe o nouă dietă.

Horoscopul zilei de 6 septembrie – zodia Balanță

Evenimentele se succed cu repeziciune la birou şi există riscul să nu acţionezi la timp sau să iei decizii greşite. Încearcă să amâni unele probleme, să le poţi rezolva mai târziu.

Horoscopul zilei de 6 septembrie – zodia Scorpion

Dragostea s-ar putea să fie zgârcită cu tine în această perioadă. Încearcă să fii mai deschisă şi să îi oferi soțului câteva clipe romantice, altfel relația dintre voi va avea de suferit.

Horoscopul zilei de 6 septembrie – zodia Săgetător

În cursul dimineții ai o mulțime de lucruri urgente de rezolvat. Spre seară, s-ar putea să primești vești bune din punct de vedere financiar, poate chiar de la părinți.

Horoscopul zilei de 6 septembrie – zodia Capricorn

Relaţia cu familia se va îmbunătăţi simțitor de azi şi toţi vor accepta deciziile pe care vrei să le iei, chiar dacă vor fi și cheltuieli serioase. Schimbările de care ai nevoie vor începe curând.

Horoscopul zilei de 6 septembrie – zodia Vărsător

Simți nevoia să îți satisfaci un capriciu destul de scump. Ulterior, știi și tu că ai putea regreta pentru că poți pierde o sumă importantă de bani. Gândește-te bine pe ce cheltui banii azi!

Horoscopul zilei de 6 septembrie – zodia Pești

Încearcă să îți faci mai mult timp azi pentru iubitul sau pentru soțul tău. Aveţi nevoie amândoi de câteva zile de linişte şi pentru a lua o decizie importantă legată de casă sau de copii.