Horoscopul zilei de 6 august – zodia Berbec

Îţi bate la uşă o nouă dragoste! Ai parte de o zi în care Venus sporeşte şansele tuturor singuraticilor din zodia Berbecului, aflați în căutarea unui partener. În plus, Venus sporeşte şi şansele de a câştiga niște bani.

Horoscopul zilei de 6 august – zodia Taur

Unele dorinţe se vor împlini, dar numai cu ajutorul prietenilor apropiaţi care înțeleg că au nevoie de ei și vin să te ajute benevol. Munca în echipă dă roade bune!

Horoscopul zilei de 6 august – zodia Gemeni

În relaţia de dragoste apar schimbări care provoacă nedumerire şi nelinişte. Încearcă să fii mai răbdătoare și să privești lucrurile din punctul de vedere al partenerului de cuplu.

Horoscopul zilei de 6 august – zodia Rac

Noutăţile legate de munca ta par să aibă efecte pozitive, deşi apar câteva probleme de comunicare. Munceşti foarte mult şi ai rezultate bune în cursul zilei de azi.

Horoscopul zilei de 6 august – zodia Leu

Îți merge bine doar dacă ești în concediu. Profită de timpul tău liber și fă tot ce îți trece prin cap. Nu ai cum să dai greș. Doar să fii prudentă în spațiile aglomerate!

Horoscop 6 august – zodia Fecioară

Ai parte de întâmplări frumoase azi, mai ales dacă ești în concediu. Chiar dacă vor mai fi şi mici accidente, pagubele vor fi destul de mici şi chiar vei râde de ele mai târziu.

Horoscopul zilei de 6 august – zodia Balanță

Se adună tot felul de lucruri de făcut, chiar dacă doreai să te bucuri de o zi mai liberă. Se pare că vei fi chemată la o ședință sau va trebui să dai un raport. Saturn te ajută să lucrezi mai uşor în echipă.

Horoscopul zilei de 6 august – zodia Scorpion

Relaţiile cu cei din jur sunt mai puţin tensionate azi, iar colegii lucrează mai repede alături de tine. Partenerul de viață găseşte mai mult timp pentru tine și petreceți o seară plăcută.

Horoscopul zilei de 6 august – zodia Săgetător

Eşti preocupată de valorificarea unor bunuri. Încerci să închiriezi, să vinzi sau să faci cuiva o favoare de pe urma căreia tu să poţi profita mai târziu. Ai grijă, totuși, când închei un contract grăbit.

Horoscopul zilei de 6 august – zodia Capricorn

Primeşti un sprijin puternic din partea unei prietene care te susține mereu fără rezerve. Problemele financiare de la începutul lunii îşi vor găsi curând rezolvarea. Azi, s-ar putea să încasezi niște bani.

Horoscop 6 august – zodia Vărsător

Ai toate şansele să îndrepţi situațiile care nu îți convin. Renunţă la obiceiurile sau planurile care nu îți mai oferă satisfacție și pe care le-ai păstrat doar de dragul familiei.

Horoscopul zilei de 6 august – zodia Pești

Te poți bucura de o perioadă de odihnă. Marte încetineşte ritmul şi nu mai poţi fi sigură că vei termina totul la timp, aşa cum ţi-ai propus. Mai bine încerci să te relaxezi azi!