Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Berbec

Mereu ai tendința de a respinge sugestiile și ideile celorlalți. Dar azi poate fi o zi bună să îi lași pe cei din jur să aleagă pentru tine. Dacă ești liberă, s-ar putea să îți placă propunerile lor de distracție.

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Taur

Tentația de a cheltui mai mult imediat după Sărbători, când apar ofertele și reducerile, este destul de mare. Mai bine îți petreci timpul cu o prietenă la o cafea, decât prin magazinele scumpe!

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Gemeni

Azi, numărul 5 care patronează ziua de joi, pune accentul pe sănătatea ta. Ai grijă să eviți locurile aglomerate, unde există riscul să întâlnești persoane cu viroze severe. Riscul să te infectezi și tu este ridicat!

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Rac

Vei avea o întâlnire norocoasă cu Venus, astrul care te ajută întotdeauna să recuperezi pierderile și să îți rotunjești veniturile. Se pare că cineva îți aduce bani azi sau îți returnează un împrumut făcut de Crăciun.

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Leu

Proiectele de la serviciu stagnează, dar acest lucru nu înseamnă că munca ta se va diminua. Din contră, trebuie să lucrezi mai mult azi pentru a reface unele proiecte care au nevoie de un nou început în 2023.

Horoscop 5 ianuarie – zodia Fecioară

Poate fi o zi controversată și unele persoane îți pot provoca probleme. Data de 5 nu este prea norocoasă pentru tine. Încearcă să eviți situațiile ambigui și persoanele care refuză să colaboreze cu restul echipei.

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Balanță

Se pare că vor fi discuții neplăcute în relația de cuplu. Dacă ați avut probleme de comunicare în ultima vreme, este binevenită o schimbare în planurile voastre. Lasă munca și curățenia și ieșiți împreună la un spectacol.

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Scorpion

Cineva drag are nevoie de tine. Probabil apare o situație mai dificilă în familie, o ceartă, un conflict, o mare dezamăgire. Trebuie să fii mai atentă la dorințele partenerului tău și să îl încurajezi.

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Săgetător

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, vei avea o alegere grea de făcut, dar nu trebuie să ratezi șansa pe care o primești, chiar dacă nu este întru totul în favoarea ta. O colaborare poate fi binevenită.

Horoscop 5 ianuarie – zodia Capricorn

Problemele sentimentale se vor risipi, de îndată ce Venus aduce mai multă înțelegere dintre voi doi. Trebuie să ai mai multă încredere în partenerul tău şi să găsești un compromis, chiar dacă celălalt este mai pretențios.

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Vărsător

Poate fi o zi dificilă financiar, dar nu trebuie să fii îngrijorată. Vei găsi o soluţie să te descurci, te vei împrumuta de la un prieten sau vei amâna planurile mai puțin importante pentru zile mai bune.

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Pești

Păstrează-ți economiile și încearcă să mai pui și alți bani deoparte. Astrele favorizează acum micile negoțuri, astfel că poți vinde lucruri de care nu mai ai nevoie în casă, haine sau jucării în stare bună.