Horoscopul zilei de 5 august – zodia Berbec

Fereşte-te de persoanele autoritare, care vor să se impună în faţa ta inclusiv în lucrurile mărunte, de zi cu zi. Un conflict poate izbucni oricând, mai ales dacă sunt implicate rude mai în vârstă.

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Taur

Ți se cere să fii mai hotărâtă, să iei decizii rapide, deși ești genul care se gândește de trei ori înainte. Încearcă să faci pe plac persoanei iubite şi ţine cont de sfaturile ei, chiar și în relațiile de serviciu.

Horoscop 5 august – zodia Gemeni

Poate fi o zi bună să cauți o nouă sursă de bani pentru o investiție serioasă. Cu atât mai mult dacă ai nevoie de o mașină nouă sau de un calculator performant. Poți aplica pentru un împrumut la bancă sau poți apela la un prieten.

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Rac

Chiar dacă ești în vacanță și ai un buget consistent, nu arunca banii pe fleacuri. Nu te lăsa influențată de persoanele care cheltuie tot, până la ultimul bănuț, apoi trăiesc din împrumuturi.

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Leu

Dacă ai cea mai mică îndoială cu privire la unul dintre planurile tale recente, sfătuiește-te cu un prieten cu experiență. Nu continua niciun proiect, dacă simți că nu mergi pe drumul cel bun. 

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Fecioară

Caută un hobby interesant, atractiv, din care poți face lucruri inedite pentru vânzare. Chiar dacă ai un job bun, ți-ar prinde bine o activitate care să te relaxeze și care să atragă atenția unor iubitori de frumos.

Horoscop 5 august – zodia Balanță

Astrele îţi vor oferi un pont bun pentru carieră, dacă eşti pregătită să faci o schimbare. Vestea poate veni din partea unei persoane care are mai multă experiență și pe care merită să o asculţi.

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Scorpion

Fii mai îndrăzneaţă, dacă vrei să ai succes, mai ales la locul de muncă. Este posibil să participi la o ședință unde trebuie să ai opinii bine construite și argumentate.

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Săgetător

Un parteneriat mai vechi se poate destrăma, dacă nu faci un efort să păstrezi o relație profesională utilă pentru viitor. O invitație la cafea și o discuție interesantă despre carieră și domeniile voastre de interes ar fi binevenită azi.

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Capricorn

Încearcă să cedezi în faţa celor care au dreptate, chiar dacă interesele tale nu coincid cu ale lor. Familia ta are nevoie de o schimbare, chiar dacă tu vrei să păstrezi lucrurile aşa cum sunt.

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Vărsător

Te distrezi şi te plimbi alături de prieteni sau de familie. Ai parte de o zi frumoasă. Profită şi transformă banii în experiențe și lucruri de valoare, care să îți aducă satisfacții.

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Pești

Ai mult de lucru, stai sub tensiune azi și s-ar putea să aibă consecințe neplăcute asupra relației de cuplu. Dacă trebuie să iei o decizie importantă pentru viitorul vostru, amână discuția până când veți fi amândoi mai liberi.