Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Berbec

Lasă deoparte toate grijile, ieși în oraș, caută-ți ceva nou pentru seara de Revelion sau distrează-te cu prietenii. Va fi o zi în care trebuie să profiți de momentele frumoase și să revezi oameni dragi.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Taur

Găseşte soluţii mai ieftine pentru distracțiile de Revelion în care vrei să pleci din localitate sau să organizezi o petrecere. Ar fi bine să ai grijă de economiile tale, chiar dacă vrei să fii generoasă cu toți.

Horoscop 30 decembrie – zodia Gemeni

Nu te mai gândi la planurile tale complicate, care îţi pot aduce pagube. Bucură-te de Revelion și de zilele libere, de întâlnirile cu familia sau de petrecerile la care ești invitată și lasă ideile ambițioase pe mai târziu.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Rac

Unul dintre părinţi va avea un cuvânt important de spus în activităţile pe care le plănuieşti legate de casă şi de copii. Anul acesta, Revelionul în familie poate fi un moment important pentru toți.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Leu

Partenerul de viaţă îți cere să faci o promisiune pe care trebuie să o respecţi şi să o pui în aplicare cât mai repede. În preajma Revelionului, niciun dar nu este mai important decât o promisiune care ajunge realitate.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Fecioară

Bugetul scade dramatic, dar nu trebuie să lași banii să devină o problemă în viața de cuplu. Simplifică lucrurile, bucură-te de ceea ce ai deja și mai ales bucură-te de dragostea pe care o primești în prag de an nou.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Balanță

Profită de zilele libere din preajma Revelionului și întâlnește-te cu toți oamenii care îți sunt dragi, dar pe care îi vezi mai rar. Vorbește deschis cu familia despre proiectele tale de viitor și vei primi sprijin.

Horoscop 30 decembrie – zodia Scorpion

Meriți o vacanță mai lungă și profită de zilele libere de Sărbători să călătorești. Partenerul de viață îți propune să vă schimbați planurile de Revelion și să faceți ceva doar pentru voi doi.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Săgetător

Simţi nevoia ca, în preajma noului an, să iei o hotărâre decisivă pentru tine şi pentru persoana iubită. Astrele sunt favorabile pentru continuarea relaţiei și nu trebuie să te mai temi pentru viitorul vostru împreună.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Capricorn

Începi să faci bilanţul anului care se încheie. Dacă eşti nemulţumită de viaţa de cuplu, lucrurile se pot îndrepta de Revelion, dacă ai răbdare şi ierţi gafele făcute fără nicio intenție de partenerul tău.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Vărsător

Relaţia cu partenerul se îmbunătăţeşte şi vă veți bucura împreună de Sărbători deosebite, anul acesta. Caută daruri de suflet pentru seara de Revelion, daruri care să aibă o semnificație aparte, chiar dacă nu sunt scumpe.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Pești

Bugetul de care dispui nu este atât de consistent pe cât ţi-ai fi dorit în preajma Revelionului. Dar bucuria trecerii în noul an nu poate fi știrbită cu nimic, mai ales dacă prietenii apropiați vor veni cu vești bune!