Horoscopul zilei de 30 august – zodia Berbec

Marte te îndeamnă să fii mai rezervată în ceea ce privește relațiile noi de prietenie. Cu timpul, vei afla mai multe despre oamenii care s-au apropiat de tine și vei putea judeca obiectiv.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Taur

Primeşti salariul sau banii promişi de ceva vreme. Începe o perioadă mai bună din punct de vedere financiar, dar şi în dragoste ai parte de surprize deosebite spre seară.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Gemeni

Luna, care se află acum în zodia ta, te îndeamnă să uiţi micile greşeli ale persoanei iubite și să pregătești un cocktail, pe seară, să stați de vorbă peîndelete. Aveți nevoie de mai multă comunicare.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Rac

Luna din Gemeni atrage atenţia asupra unei schimbări care va avea consecinţe asupra atmosferei de acasă. Încearcă să te acomodezi cât mai repede acestei schimbări.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Leu

Încearcă să împingi lucrurile mai departe și să ceri mai mult de la colegii tăi. În această perioadă, poţi avea succes doar dacă insişti și muncești mult în echipă.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Fecioară

Apar probleme de familie pe care trebuie să le rezolvi cu diplomație. Te simţi prinsă între ciocan şi nicovală, pentru că ştii că fiecare are dreptate în felul lui, dar nu pot avea toți câștig de cauză.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Balanță

Tratează cu atenție subiectele delicate de la serviciu. Este posibil ca unii colegi să încerce să distrugă echilibrul relaţiilor profesionale. Dar ambițiile lor trebuie analizate atent.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Scorpion

Este început de săptămână și este posibil să înceapă noi proiecte mai dificile la serviciu. Discutaţi despre obligaţiile fiecăruia dintre colegii implicați și mai ales despre noile metode de lucru.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Săgetător

La serviciu, se schimbă echipa alături de care lucrai. O persoană puţin cunoscută se străduieşte să îţi provoace probleme și vei avea nevoie de un aliat care să te susțină.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Capricorn

Vei fi pusă în fața unei situații mai complicate în familie. Dacă apar discuții despre bani, împrumuturi sau legalitatea unei moșteniri, apelează direct la avocat.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Vărsător

Este posibil ca persoanele apropiate, copiii sau alte rude, să ia decizii greșite și să fie nevoie de intervenția ta pentru a repara situația. Va fi necesară și o sumă mai mare de bani.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Pești

Este o zi propice pentru activități noi sau pentru a investi într-o relație nouă. După tranzitul Lunii prin Gemeni, vei avea mai multe șanse în dragoste și mai mult noroc!