Horoscopul zilei de 3 septembrie – zodia Berbec

Saturn te îndeamnă să îţi faci planuri pe termen lung, pentru că te va sprijini întru totul să le duci la îndeplinire. Soțul sau partenerul de cuplu vine cu o veste bună legată de bani.

Horoscopul zilei de 3 septembrie – zodia Taur

Oricât ai fi de obosită, azi ar fi bună o plimbare departe de casă. O călătorie te poate deconecta și te poate ajuta să te relaxezi mai mult decât somnul de după amiază.

Horoscopul zilei de 3 septembrie – zodia Gemeni

Venus promite să îți aducă șansa de a călători mai mult, oferindu-ţi bani şi ocazia să pleci în străinătate. Este o zi bună pentru zodia ta din punct de vedere financiar.  

Horoscop 3 septembrie – zodia Rac

Evită riscurile şi iniţiativele imprudente. Rişti să te angajezi în lucruri greu de făcut, dacă nu dispui de un buget mai mare sau de ajutorul financiar al cuiva din familie.

Horoscopul zilei de 3 septembrie – zodia Leu

Te simţi protejată în familie şi vrei să îi răsplăteşti pe cei dragi cu surprize. Este posibil, însă, ca o parte din planurile tale să nu se împlinească. Cu toate acestea, le poți cumpăra ceva deosebit.

Horoscopul zilei de 3 septembrie – zodia Fecioară

Mercur te va ajuta din plin, mai ales dacă vrei să te implici în proiecte mai dificile la serviciu sau într-un alt domeniu mai interesant. Azi faci planuri, iar luni deja te poți apuca de treabă.

Horoscopul zilei de 3 septembrie – zodia Balanță

Dacă ai avut o perioadă mai grea, iar banii ți-au zburat din buzunare mai degrabă pentru interesele altora, decât ale tale, trebuie să îți faci ordine în gânduri și planuri chiar azi. Renunță la cheltuielile inutile!

Horoscopul zilei de 3 septembrie – zodia Scorpion

Copiii sau soțul vor fiecare să fie ajutați în diverse situații. Uneori, însă, este bine să se descurce și singuri. Tu concentrează-te numai pe ceea ce ai tu nevoie în acest moment.

Horoscop 3 septembrie – zodia Săgetător

Vei primi câteva veşti bune, iar necazurile de care ai avut parte până acum se vor risipi. Jupiter îndreaptă lucrurile în favoarea ta și te ajută să cunoști un om care te va susține pe viitor.

Horoscopul zilei de 3 septembrie – zodia Capricorn

Ascultă-ţi intuiţia, dacă trebuie să iei decizii mai dificile pentru familie și mai ales pentru planurile voastre de economii. Nu apleca urechea la toate sfaturile celor neaveniţi.

Horoscopul zilei de 3 septembrie – zodia Vărsător

S-ar putea să te confrunți de dimineață cu o situație neplăcută. Ai încredere în experienţa ta şi vei reuşi să te descurci onorabil, chiar dacă apar cheltuieli mari. 

Horoscopul zilei de 3 septembrie – zodia Pești

Azi te concentrezi asupra vieții de cuplu. Evită scenele de gelozie și oferă mai multă afecțiune și pasiune partenerului de cuplu. Sunt șanse mari să petreceți o seară perfectă!

Citește și horoscopul lunii septembrie, realizat de Medeea!