Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Berbec

Profită de ziua aceasta liberă, dacă nu te duci la serviciu, și petrece cât mai mult timp în aer liber. Fă mișcare, ieși cu copiii prin parc sau mergi la săniuș, dacă te afli undeva la munte și te bucuri de zăpadă.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Taur

Eşti fericită pentru că ai parte de toată dragostea familiei și știi că prietenii nu te-au uitat. În plus, partenerul de viață îţi aduce veşti mai bune legate de bani și găsește o nouă sursă de câștiguri pentru acest an. 

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Gemeni

Mercur este retrograd, în primele zile ale noului an. Nu te poți aștepta la vești prea bune, dar nici nu ai de ce să pierzi ceva. Încearcă o activitate nouă, caută altceva de lucru și se vor ivi oportunități.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Rac

Liniștea și odihna sunt cele mai importante azi, dacă ești în concediu sau în vacanță. După atâtea întâlniri, petreceri și activități dinamice, ar fi bine să te bucuri azi de o zi mult mai relaxată, departe de griji.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Leu

Marte este retrograd, Mercur este și el retrograd, astfel că ziua de azi nu este cea mai potrivită pentru schimbări și decizii noi. Așteaptă o perioadă mai bună, săptămâna viitoare, în care să treci la acțiune.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Fecioară

Bucură-te de liniște și de familia ta, de prezența copiilor și de jocurile lor frumoase. Azi nu trebuie să te gândești nici la planuri de viitor, nici la muncă, dacă ești în concediu. Acordă-ți o zi cât mai relaxantă.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Balanță

Începe o perioadă de mari aşteptări şi speranţe. Azi ar trebui să amâni activitățile dificile din casă și să îți faci mai mult timp pentru întâlnirile și lucrurile importante. Pot apărea noi ocazii profesionale.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Scorpion

Primeşti veşti bune din partea unui prieten pe care nu l-ai mai văzut de câţiva ani. Veţi pune la cale tot felul deactivități și, poate, noi întâlniri cu foștii colegi sau cu prietenii voștri comuni.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Săgetător

Mare atenţie la buget, pentru că eşti tentat să cheltuieşti azi. Gândește-te de două ori dacă merită să te împrumuţi în această perioadă. La începutul anului nou, Saturn te avertizează asupra unor probleme de sănătate.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Capricorn

Este o perioadă bună să te întâlneşti cu prietenii şi să puneţi la cale proiectele la care te-ai gândit pentru începutul acestui an. Te bucuri de o zi dinamică, în care Soarele și Venus favorizează ideile îndrăznețe.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Vărsător

Toate şansele sunt de partea zodiei tale la început de an. Venus aduce veşti bune la serviciu şi reuşeşti să obţii anumite avantaje chiar de la prima întâlnire cu şefii. Important este să vii și tu cu idei noi.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Pești

Marte îţi deschide uşa spre noi oportunităţi la serviciu, dacă vrei să avansezi şi să obţii un post mai bun. Ritmul de lucru este mai alert și trebuie să ții o ședință cu echipa ta chiar azi.