Horoscopul zilei de 3 august – zodia Berbec

Trebuie să te gândeşti bine la ceea ce poţi face pentru soțul sau iubitul tău, astfel încât viaţa voastră de cuplu să nu fie afectată de probleme financiare. O vacanță mai puțin costisitoare ar fi o soluție bună.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Taur

Familia îți cere să te gândești la frații tăi, pentru că vei fi nevoită să faci o concesie pentru un frate sau o soră care nu se descurcă fără ajutorul tău. Situaţia pare să fie delicată şi va avea consecinţe pe termen lung.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Gemeni

În cuplu, răbdarea ta va fi pusă la încercare şi este posibil să apară conflicte când te gândeşti mai puţin. Poate fi o zi cu discuții neplăcute, care nu vor ajunge la nicio concluzie.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Rac

Va fi o zi plină la muncă, dar prietenii îți pot face o surpriză și te pot invita spre seară la distracție. Iar dacă ceilalți nu au inițiative, atunci gândește-te cum să petreci timpul cât mai plăcut miercuri seara.

Horoscop 3 august – zodia Leu

Unele discuții de azi pot fi neplăcute. Este posibil ca prietenii să îţi comenteze fiecare gest, să îţi arate că faci greşeli pe care ei nu le-ar face, fără să se gândească la sentimentele tale.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Fecioară

O bună parte din munca grea de la serviciu va trece în responsabilitatea altor colegi. Astrele vor ține cu tine și nu trebuie decât să le spui celor din jur să te ajute sau să colaboreze cu tine în momentele dificile.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Balanță

În cuplu, probleme vechi, legate de relaţiile din trecutul tău, vor fi discutate iar şi iar, fără să se ajungă la vreun rezultat. Poate că ar fi bine să fii mai categorică pentru a pune capăt întrebărilor fără răspuns.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Scorpion

Venus arată schimbări semnificative, dar nu vor fi legate de viaţa personală. Se pare că vei descoperi un domeniu nou de lucru, iar gândurile de azi se pot transforma în proiecte concrete, mâine.

Horoscop 3 august – zodia Săgetător

Fii deschisă și încearcă lucruri noi, chiar dacă te-ai obișnuit cu o anumită rutină. Ți-ar prinde bine să faci o nouă alegere și să îți îmbogățești viața, chiar dacă ești mulțumită cu ceea ce ai.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Capricorn

Evită orice discuție neplăcută în cuplu sau situațiile care pot antrena discuții aprinse. Azi, trebuie să fie liniște în casă și în inima ta și să te bucuri de clipele tale libere.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Vărsător

Pot apărea probleme destul de serioase în relația de cuplu. Dar, dacă vei pierde ceva pe plan sentimental, este posibil ca astrele să te recompenseze pe alte căi.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Pești

Încearcă să repari greşelile din trecut sau ajută-ţi soțul sau iubitul să treacă peste necazurile vechi. Ajutorul tău și deciziile pe care le vei lua vă vor face pe amândoi să vă simțiți mai bine.

Citește și horoscopul lunii august, realizat de Medeea!