Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Berbec

Se vor aduna mai multe obligații de îndeplinit chiar de dimineață și nu vei face față dacă nu ești bine organizată. Dacă ai copii, este posibil să se îmbolnăvească, dar va fi ceva trecător. 

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Taur

Energia astrelor va crește la mijlocul zilei și trebuie să profiți de influența lor pentru a te ocupa mai mult de tine. Ia o pauză de la serviciu după amiaza și fă o plimbare, dacă este vreme bună, sau mergi la fitnes.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Gemeni

Îți va merge mai bine la serviciu, unde vei găsi mai ușor soluțiile de care ai nevoie. Colegii vor face front comun cu tine și veți reuși să rezolvați totul! Unele proiecte ar trebui amânate și revizuite.

Horoscop 29 septembrie – zodia Rac

Acordă mai multă atenție relației de cuplu, chiar dacă simți că obligațiile de la serviciu te copleșesc. Este important să înțelegi mai bine ce își dorește partenerul tău, pentru a găsi împreună soluții.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Leu

Dacă ești căsătorită de foarte mulți ani, este posibil să luați o decizie care vă schimbă radical viața și vă duce pe alt drum. Venus din Săgetător arată că lucrurile se pot îmbunătăți de azi pentru voi doi.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Fecioară

Cu toate obligaţiile care se adună în aceste zile, tot vei găsi timp să te distrezi. După amiază mai bine lași deoparte toate proiectele complicate și încerci să ieși la o cafea cu o prietenă bună.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Balanță

Locuinţa ta are nevoie de îmbunătăţiri. Fie că faci o schimbare deosebită sau doar pui în ordine lucrurile vechi, azi vei reuşi să transformi spaţiul în care stai după placul inimii tale. Dar fii atentă la cheltuieli!

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Scorpion

Banii devin o problemă serioasă în familie şi apar discuţii lungi cu privire la cumpărăturile necesare. Mercur este retrograd și apar situații în care este nevoie să cheltuiești mai mulți bani decât ai fi dorit.

Horoscop 29 septembrie – zodia Săgetător

Azi te vei lovi de persoane încăpăţânate, cu care nu vei reuşi să te înţelegi. Poate fi vorba de copiii adolescenți sau chiar de colegi de la serviciu care au niște planuri ascunse și lucrează pe alte fronturi.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Capricorn

Situaţia ta financiară continuă să fie modestă, dacă nu iei măsuri să îndrepţi lucrurile. Poate fi de vină și Mercur retrograd care te face să pierzi o sursă de câștiguri. Ai grijă cum îți păstrezi relațiile bune!

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Vărsător

Cu toate că nu dispui de mulţi bani, Venus îţi va aduce o zil frumoasă alături de persoana iubită. Te bucuri de mai mult timp liber şi te ocupi de activităţile tale preferate împreună cu soțul sau cu iubitl tău.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Pești

Toate necazurile ar trebui să dispară şi să te bucuri de o zi mai frumoasă. Dacă ai copii, după amiaza o vei petrece cu ei realizând lucruri pentru care în alte vremuri ai prea puțin timp liber.