Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Berbec

Există riscul să fii atrasă într-o afacere cam complicată, cu multe persoane implicate, cu dedesubturi bine ascunse. Citește cu mare atenție rândurile printate mărunt din orice contract ajunge în fața ta.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Taur

Poate fi o zi foarte bună, cu vești care te fac mai optimistă, dar poți face și o greșeală destul de costisitoare din graba de a încheia lucrurile. Verifică de două ori ce ai de făcut chiar de dimineață.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Gemeni

Se apropie sfârșitul de săptămână, vei încheia mai ușor unele treburi și simți nevoia să te relaxezi după amiaza. Cu toate acestea, cineva îți pune bețe-n roate tocmai când credeai că munca ta este pe terminate.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Rac

Grăbește-te să termini tot ce ai de făcut mai greu azi! Este o zi cu multă energie și cu o conjunctură norocoasă pentru zodia ta, ceea ce poate aduce șansa de a încheia mai repede munca pe săptămâna aceasta.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Leu

Vei avea o zi mai relaxată și deja te poți gândi după amiaza la plimbările de weekend. Alege o destinație cât mai puțin aglomerată, dacă vrei să faci o scurtă drumeție sâmbătă sau duminică.

Horoscop 29 iulie – zodia Fecioară

Începe o zi bună încă de dimineață, din multe puncte de vedere. Cariera, dragostea şi succesele de azi sunt asigurate de astre. Doar sănătatea pare să fie punctul slab, aşa că ai grijă cu durerile de cap.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Balanță

Fă-ţi programare la medic, mai ales dacă urmează să pleci în concediu și ai unele probleme de sănătate Cu atât mai mult, dacă suferi de probleme cu dantura.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Scorpion

Oportunităţi noi de câştig apar de unde te aştepţi mai puţin. Dacă ţi se oferă şansa să colaborezi lucrând de acasă, nu refuza din primul moment, chiar dacă pare greu. Mai întâi încearcă!

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Săgetător

Poate fi o zi bună, mai ales dacă te întâlnești cu o colegă care îți propune o colaborare la o afacere nouă. Tu, oricum, ești o fire ambițioasă și nu lași nicio șansă să zboare de lângă tine.

Horoscop 29 iulie – zodia Capricorn

O conjunctură astrală stranie arată că azi trebuie să ai mare grijă de bunurile tale de valoare, de bani, de portofel, de acte și chiar de casă. Dacă îți faci o asigurare pe locuință, fii atentă la detalii.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Vărsător

Bucură-te de o după amiază relaxantă, distrează-te şi ieşi cu prietenii, dar nu face planuri mari! Se anunţă cheltuieli neaşteptate, aşa că planurile importante ar putea fi date peste cap.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Pești

Îți merge bine financiar, dar nu cumpăra lucruri mult prea scumpe pentru bugetul tău. Mai bine aștepți salariul sau profitul pe care știi că îl poți obține la începutul lunii august.

Citește și horoscopul lunii august, realizat de Medeea!