Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Berbec

Este o zi plină, pe care merită să o petreci prietenii. Nu sta în casă! Nu îți face bine! Cu firea ta dinamică, azi ai multă energie și trebuie să organizezi tot felul de activități cu familia sau cu prietenii buni.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Taur

Ar fi bine să te ocupi doar de treburi ușoare! După toate evenimentele și călătoriile de Crăciun, s-ar putea să se resimtă oboseala. Ai nevoie de o zi sau două pentru relaxare. Caută un centru spa aproape de tine!

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Gemeni

Alege ziua de joi să o petreci cum îți place ție, fără să te mai gândești la ce vor cei din jur. Ai nevoie de o zi pentru tine, să citești o carte, să vizionezi un film, să te distrezi cu un hobby. Relaxează-te activ!

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Rac

Vei fi rugată să iei decizii pe care nu îți este ușor să le pui în practică sau să te apropii de persoane pe care preferai să le ții la distanță. Dar sunt Sărbătorile de iarnă și trebuie să fim mai îngăduitori cu cei din jur.

Horoscop 29 decembrie – zodia Leu

Vei avea o zi mai dificilă pentru că ai cheltuieli mari de făcut, dar te vei descurca în cele din urmă și vei reuși să găsești soluții pentru problemele prea costisitoare. Spre seară, ți-ar prinde bine să faci o vizită părinților.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Fecioară

Petrece câteva ore după amiaza cu prietenii buni, la o cană de vin fiert, sau la o petrecere ad-hoc. Profită de ziua aceasta, dacă nu trebuie să muncești, și fii alături de oamenii care te apreciază și cărora le este dor de tine.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Balanță

Vei fi puțin îngrijorată din cauza unor chestiuni bănești urgente, dar poți cere ajutorul unor persoane apropiate din familie. Nimeni nu te va refuza! Din contră, cei care te iubesc vor încerca să găsească o soluție.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Scorpion

Lasă toate grijile deoparte și încearcă să profiți de o zi liniștită! Nimic nu trebuie să îți tulbure pacea. Mai bine eviți persoanele care nu știu decât să se plângă de problemele lor și te ocupi de lucrurile preferate.

Horoscop 29 decembrie – zodia Săgetător

Saturn retrograd te supune unui test dificil, dar tu ești puternică și trebuie să ai încredere în deciziile pe care le-ai luat. Nu ai de ce să dai înapoi! Nu este o zi bună să îți schimbi planurile făcute pentru Revelion!

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Capricorn

Încearcă să îmbunătățești anumite aspecte din viața casnică, dar fără să faci schimbări majore care ar putea deranja membrii familiei. Găsește actitivități relaxante pe care le poți face cu soțul sau cu iubitul tău!

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Vărsător

Se pare că cineva te critică azi. Poate că nu toți cei apropiați sunt de acord cu ideile tale, dar se pot adapta pe parcurs, dacă ele sunt cu adevărat bune și le demonstrezi acest lucru. Spre seară, ieși cu prietenii tăi!

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Pești

Te vei confrunta cu situații care ridică mari semne de întrebare și te determină să îți revizuiești atitudinea față de unele persoane apropiate. O vreme, lucrurile vor fi neclare și nu vei reuși să iei o decizie care să te ajute.