Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Berbec

Îţi place să visezi, dar în nici un caz nu îţi pierzi capul când vine vorba de planuri măreţe. Socoteşte cu atenţie banii de care vei dispune azi și încearcă să limitezi cheltuielile la obiectele necesare.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Taur

O situaţie ambiguă te poate face să iei decizii greşite şi să pierzi bani. Cere sfatul celor care au mai trecut prin cazuri similare. S-ar putea să existe soluții mai simple pe care deocamdată tu nu le vezi.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Gemeni

Lucrezi mult și îți faci planuri pentru restul săptămânii, dar nu te gândi la cine știe ce investiții și proiecte mari, pentru că Mercur este retrograd. Este o zi bună pentru organizare, nu pentru cheltuieli.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Rac

Ești puțin dezamăgită pentru că unele dintre planurile tale au eşuat în ultima vreme. Important este să îţi păstrezi optimismul pentru că situaţia se va schimba curând. Chiar azi primești o veste bună.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Leu

Se pare că vei câştiga încrederea unei persoane sau a unui client care te va ajuta să câştigi mai mulţi bani. Poate fi o zi bună pentru vanzări, pentru diferite discuții de afaceri sau colaborări.

Horoscop 28 septembrie – zodia Fecioară

Profită de ziua aceasta plină de energie și încearcă să te ocupi de activitățile mai dificile, în care trebuie să investești mai mult efort. Vei reuși să rezolvi mult mai repede ceea ce credeai că va dura câteva zile.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Balanță

Pune bani deoparte și evită să faci cumpărături azi. Este important să ai și niște economii pentru a investi în proiectele tale noi. Dar azi nu este deloc o zi bună pentru investiții.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Scorpion

Se pare că vei reuși să rezolvi câteva probleme mai dificile din familie și te vei bucura de o zi liniștită. Nu vor fi probleme azi, decât dacă trebuie să participi la o ședință cu subiecte tensionate.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Săgetător

Din punct de vedere financiar, se încheie o etapă. Poate fi vorba despre achitarea unui credit, plata unor datorii mari sau, poate, achitarea unei amenzi care te împiedica să rezolvi alte lucruri.

Horoscop 28 septembrie – zodia Capricorn

În viața de cuplu, încearcă să găsești ceva nou, care să vă ajute să fiți mai apropiați și să vă sprijiniți unul pe altul. Fă ceva deosebit azi, chiar dacă ai mult de lucru, dar ai nevoie și de clipe de relaxare în doi.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Vărsător

Dacă apar tensiuni în relația cu o prietenă sau cu o rudă de sex feminin, lasă timpul să treacă și nu pune paie pe foc. Peste câteva zile veți reuși amândouă să treceți peste neînțelegerile dintre voi.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Pești

Evită agitația la serviciu și nu îi lăsa pe ceilalți colegi să acapareze atenția tuturor cu idei sau proiecte care nu sunt realizabile. Este important să îți stabilești niște priorități și să rezolvi problemele pas cu pas.