Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Berbec

Persoanele din jur s-ar putea să îți reproșeze că nu te ocupi suficient de bine de treburile casei. Dar este vacanță, ești în concediu și ai nevoie de relaxare. Ocupă-te doar de activitățile care îți fac plăcere.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Taur

Se pare că vor ajunge la urechile tale zvonuri legate de o situație delicată din familie. Dacă știi că un frate sau cineva drag are probleme, nu mai sta pe gânduri. Dă imediat un telefon și promite-le ajutorul tău.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Gemeni

Vei lua legătura cu cineva din străinătate, cu un vechi coleg de școală sau cu un prieten stabilit pe alte meleaguri. Vei afla noutăți și veți face planuri pentru viitorul apropiat, poate chiar pentru Revelion.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Rac

Demersurile tale pentru călătorii vor avea succes. Chiar dacă nu ai planificat din timp, se pare că se mai ivesc ocazii să călătorești de Revelion și azi trebuie să cauți o cazare adecvată. Vei avea succes!

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Leu

Energia ta fluctuează azi. Este posibil să fii foarte dinamică dimineața, dar să te simți prea obosită după amiaza. Nu îți pierde timpul cu activități dificile și minuțioase. Mai bine te ocupi de lucruri ușoare.

Horoscop 28 decembrie – zodia Fecioară

Acordă mai multă atenție oamenilor din jur și ocaziilor bune care se pot ivi, când te întâlnești cu persoane influente. Dacă mergi la serviciu azi, este posibil să întâlnești pe cineva care va prelua un post de conducere.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Balanță

Va trebui să alegi o singură direcție pe care să mergi și să îți păstrezi drumul, indiferent de obstacolele pe care le vei întâlni. Dacă te gândești și te răzgândești, în cele din urmă vei face un ocol care îți poate aduce numai daune.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Scorpion

Responsabilitățile tale în familie se diversifică și te vei ocupa și de lucruri pe care, până acum, obișnuia să le rezolve altcineva. Poate că a venit momentul să preiei rolul unui frate mai mare sau al unuia dintre părinți.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Săgetător

Te-ai săturat de reguli, planificări și obligații? În aceste zile, poți face o excepție și te poți ocupa numai de lucrurile care te relaxează și care îți aduc bucurie. Ar fi bine dacă ai cere concediu începând de azi.

Horoscop 28 decembrie – zodia Capricorn

Vei avea mai mult timp liber pentru ce îți place, poate pentru un sport sau un hobby pe care l-ai neglijat. Sunt șanse mari să atragi și copiii în activitățile tale, mai ales dacă sunt la vârsta adolescenței.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Vărsător

Bucură-te de timpul liber și odihnește-te sau fă ceva doar pentru tine și vei avea un tonus optimist. După amiaza, ar fi un bun prilej să te întâlnești cu o prietenă care știe întotdeauna cum să te înveselească.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Pești

Azi îți poți permite să te gândești doar la tine și la planurile tale personale de care știi că vei profita o perioadă mai lungă de timp. Mercur îți aduce și ceva bani în plus pentru cumpărăturile de Revelion.