Horoscopul zilei de 27 septembrie – zodia Berbec

Dacă Mercur este retrograd, trebuie să fii atentă la orice activitate care presupune deplasarea cu mașina, autobuzul sau tramvaiul. Oriunde pleci, fii foarte atentă la banii din geantă și la acte.

Horoscopul zilei de 27 septembrie – zodia Taur

S-ar putea ca Mercur retrograd să aducă azi cheltuieli mai mari decât ai anticipat. Multe lucruri s-au scumpit în ultima vreme și va fi mai greu să faci economii, dacă ai cumpărături mari de făcut.

Horoscopul zilei de 27 septembrie – zodia Gemeni

Concentrează-te asupra oamenilor dragi și încearcă să stai de vorbă cu ei, să îi asculți, să le fii alături dacă au probleme. Nu critica pe nimeni, nu condamna, nu folosi cuvinte grele azi, pentru că relațiile cu ceilalți sunt mai importante decât micile greșeli pe care le fac.

Horoscopul zilei de 27 septembrie – zodia Rac

Se pare că vei avea ocazia să rezolvi curând probleme dificile de familie, dar nu te grăbi să adopţi soluţii ieftine şi simple. Ai nevoie de rezultate concrete şi nu le vei obţine dacă nu faci un sacrificiu financiar.

Horoscopul zilei de 27 septembrie – zodia Leu

Vei pierde sau vei renunţa singură la o colaborare, deoarece nu mai este sigură sau nu mai are sens să lucrezi în acel domeniu. Curând, va trebui să găseşti altceva de lucru, deşi ţi-ar prinde bine și o pauză.

Horoscopul zilei de 27 septembrie – zodia Fecioară

Mercur este retrograd și trebuie să fii atentă la bani, la facturi, la restanțele sau datoriile prea vechi de care este bine să te ocupi chiar azi. Nu mai lăsa prietenii să te aștepte, dacă le datorezi bani.

Horoscopul zilei de 27 septembrie – zodia Balanță

Mercur este retrograd în zodia ta și te avertizează să fii foarte atentă cu planurile de azi. Este posibil să apară întârzieri și trebuie să ai un plan de rezervă în cazul în care oamenii pe care te bazai nu te mai pot ajuta.

Horoscopul zilei de 27 septembrie – zodia Scorpion

Astrele te sfătuiesc să te ocupi îndeaproape de relaţia cu partenerul de viaţă. Vor apărea neînţelegeri între voi doi, dacă nu ţineţi cont fiecare de dorinţele celuilalt și dacă nu lăsați în urmă eșecurile.

Horoscopul zilei de 27 septembrie – zodia Săgetător

Ar fi bine să te gândești mai mult la dorințele pe care nu ți le-ai împlinit. Lasă cheltuielile deoparte şi bucură-te de timpul liber pe care îl ai. Iubitul sau soțul îţi poate face o surpriză plăcută.

Horoscopul zilei de 27 septembrie – zodia Capricorn

Vei avea mai mult timp pentru activităţile tale preferate. Cu timpul, dacă perseverezi, poţi câştiga şi nişte bani din ceea ce îţi place să faci, chiar dacă este un simplu hobby.

Horoscopul zilei de 27 septembrie – zodia Vărsător

Se înrăutăţeşte o situaţie neplăcută în familie. Se pare că unele rude au pretenţii prea mari sau refuză să te ajute la rezolvarea problemelor. Din cauza lor, munca ta ar putea fi compromisă.

Horoscopul zilei de 27 septembrie – zodia Pești

Poate fi o perioadă bună pentru odihnă, să faci o pauză şi să amâni treburile grele. Mercur retrograd te avertizează că poţi face greşeli mari dacă tratezi lucrurile superficial.