Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Berbec

Fii prudentă, nu te pripi să îi judeci pe ceilalți și așteaptă să vezi ce decizii se iau, mai ales la serviciu. Este posibil să apară un conflict între colegii care nu și-au încheiat activitățile înainte de sfârșitul anului.

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Taur

Este o zi tensionată, în care trebuie să fii foarte diplomată. Dacă apar tensiuni în relația cu părinții, discută cu fiecare în parte ce necazuri are și vei găsi o soluție de compromis, fără să faci sacrificii mari.

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Gemeni

Vei fi nevoită să te ocupi de probleme mai vechi, de care nu s-a interesat nimeni până acum și care îți vor răpi o bună parte din timpul tău liber. Poate fi vorba despre organizarea unor documente de familie.

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Rac

Totul va merge cum ai plănuit, dar este posibil ca, în relația de dragoste, să apară probleme minore. Fă un mic efort și alungă-i temerile persoanei iubite cu o seară romantică și plină de dragoste.

Horoscop 27 decembrie – zodia Leu

Dacă ești deja în vacanță, încearcă să găsești activități care să te relaxeze, să faci lucruri simple, care să nu presupună efort fizic. Sau încearcă să faci mai mult sport, pentru a-ți întări imunitatea și rezistența.

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Fecioară

Ar trebui să te ocupi de treburi ușoare, de activitățile simple și de rutină, care nu presupun eforturi prea mari. Ești norocoasă, dacă ești în concediu. Te vei bucura de o zi liberă sau chiar de o petrecere de Sf. Ștefan.

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Balanță

Ai nevoie de mai mult timp să pui la cale un proiect la care ții foarte mult, dar pentru care este nevoie de multă răbdare și de ceva bani. Începe chiar de dimineață să cumperi tot ce ai nevoie!

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Scorpion

Nu lăsa lucrurile la voia întâmplării! Membrii familiei așteaptă să iei atitudine și să treceți la fapte pentru a vă împlini un vis. Poate că este ziua cea mai bună să plecați în vacanță la munte.

Horoscop 27 decembrie – zodia Săgetător

Este posibil ca un prieten să îți returneze acum banii pe care i-ai împrumutat cu mult timp în urmă. Vei primi bani azi, din diverse surse, și te poți bucura de o zi cu distracții în oraș cu prietenii.

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Capricorn

Lasă munca și bucură-te de concediu! Dacă ești liberă, azi nu trebuie să faci nimic decât să te bucuri de mici distracții cu familia, să mergi la un film, să mergi în vizită la prieteni sau să mergi la patinoar.

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Vărsător

Vei beneficia de sprijinul astrelor. Cu ajutorul lui Mercur și cu influența pozitivă a lui Jupiter, orice contract, înțelegere sau negociere la care participi azi va fi în avantajul tău. Poate că vei discuta despre salariul de anul viitor.

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Pești

Este un moment bun să încerci să cumperi ceva de valoare. Poate fi vorba de un telefon nou și performant, de un calculator sau chiar de o mașină. Ziua de azi este prielnică pentru achiziții.