Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Berbec

A doua zi de Crăciun este, în sfârșit, ziua în care lași totul deoparte și te odihnești. Te bucuri de jocurile copiilor și de dragostea familiei. Nu îți mai trebuie decât o cană de vin fiert cu scoțișoară!

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Taur

Azi ai nevoie de liniște și de o activitate plăcută. Dacă nu ești pe pârtie cu prietenii, mai bine te delectezi cu un concert, cu o carte bună sau cu un film de Oscar. Este o zi în care trebuie să uiți de toate grijile.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Gemeni

Nimic nu poate fi mai plăcut decât să te distrezi alături de prieteni, să mergi la un film sau la patinoar, să organizezi o seară romantică pentru bărbatul pe care îl iubești. Azi vei avea timp pentru toate.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Rac

Ce poate fi mai plăcut azi, decât să stai acasă, la căldură, și să urmărești copiii jucându-se cu darurile primite de la Moș Crăciun! Sau să petreci toată ziua alături de persoana iubită!

Horoscop 26 decembrie – zodia Leu

Este una dintre cele mai frumoase zile ale anului, în care faci doar ce îţi place şi îţi îndeplineşti tot felul de dorinţe. Primeşti cadouri, inclusiv de la persoane care nu obişnuiesc să fie generoase şi darnice.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Fecioară

Se anunță o petrecere sau te distrezi în compania unui grup mai restrâns de prieteni. Dar va fi o zi deosebită, în care vei primi vești bune și în care te vei bucura de un cadou deosebit.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Balanță

Un prieten drag se întoarce în viaţa ta şi este posibil ca, o dată cu el, să revii la unele activități care îți plăceau înainte. Nu sta în casă! Încearcă să ieși azi, să te distrezi, să ieși la un restaurant sau la cinema.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Scorpion

Primeşti veşti bune din partea părinţilor. Se pare că problemele de sănătate de care sufereau se vindecă mult mai repede și grijile voastre se risipesc. Vei avea parte de o zi liniștită și te vei bucura de familie.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Săgetător

Primești bani și eşti sfătuită să îţi foloseşti banii pentru a rezolva o problemă mai delicată, iar acest lucru îţi va aduce avantaje mai târziu. Azi este o zi spornică, în care te vei bucura de sprijinul unor persoane dragi.

Horoscop 26 decembrie – zodia Capricorn

Te întâlneşti cu prieteni pe care îi vezi mai rar şi reuşeşti să afli mai multe amănunte despre viaţa lor. Te bucură micile lor succese, vă distrați împreună și faceți planuri noi pentru Revelion.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Vărsător

Eşti bucuroasă că primeşti mai mulţi bani decăt sperai şi îţi faci alte planuri noi de Revelion. Cauţi o activitate mai interesantă și totodată relaxantă alături de cei mai buni prieteni.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Pești

Este posibil să vină în vizită prieteni din alte localităţi sau chiar din străinătate. Vei avea un program încărcat și vei căuta tot felul de soluții să le oferi o zi cât mai agreabilă și lor, și familiei tale.