Horoscopul zilei de 26 august – zodia Berbec

Fii atentă la dorinţele celor din jur, pentru că schimbările pe care le urmăresc ei îţi vor influenţa viaţa. Poate că unele sunt greu de înțeles, dar altele sunt absolut necesare.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Taur

Ai grijă de banii pe care îi câștigi. Încearcă să îi folosești doar pentru problemele urgente. Dacă ai maşină, este posibil să apară probleme care necesită reparații imediate.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Gemeni

Profită de experiența colegilor mai în vârstă și încearcă să furi câteva secrete care te vor ajuta în carieră. Sunt șanse să lucrezi într-o echipă mai mare și să te implici în proiecte noi.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Rac

Fii modestă și perseverentă în relaţiile cu şefii sau clienţii importanți. Te vor aprecia şi vei obţine exact ce îţi doreşti. Ba chiar vei primi o ofertă interesantă pentru un post mai bun.

Horoscop 26 august – zodia Leu

Vei avea câteva sarcini mai dificile de îndeplinit şi este mai bine să împarţi corvoada cu un prieten care te-ar putea ajuta. Nu încerca să te lupţi singur cu toate obstacolele, pentru că nu vei termina la timp.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Fecioară

Se pare că obligaţiile de muncă se înmulţesc, fără să se anunţe şi o majorare de salariu. Dar Mercur te va ajuta să găseşti o soluţie, astfel încât să obții și anumite avantaje.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Balanță

Este timpul să plăteşti datoriile mai vechi sau să investești în sănătatea ta, să faci un nou control medical. Este o zi foarte bună să stai de vorbă cu medicul de familie pentru o dietă nouă.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Scorpion

Vei fi nevoită să faci un compromis sau un sacrificiu pentru o persoană apropiată din familie, care are mare nevoie de ajutorul tău. Pare să fie vorba de un frate care trece prin clipe grele.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Săgetător

Vei auzi tot felul de zvonuri despre schimbări neașteptate și ar fi bine să le asculţi cu atenţie. Încearcă să afli mai multe de la persoanele implicate, pentru că veștile noi pot fi în favoarea ta.

Horoscop 26 august – zodia Capricorn

Mercur ți-a rezervat vibrații energice pozitive, iar influenţa lui se va simţi puternic în toate planurile tale, mai ales în proiectele de cuplu. El protejează acum Casa căminului şi anunță o zi bună în doi.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Vărsător

Împarte-ţi timpul cât mai echitabil între serviciu şi familie, să fii alături de cei dragi în momentele frumoase. În seara aceasta, este bine să petreci doar alături de soț și copii.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Pești

Astrele te sfătuiesc să îţi pui în ordine finanțele şi facturile pe care trebuie să le plăteşti. Dacă poţi obţine o amânare, este bine să profiţi de ea şi să plăteşti unele datorii abia la sfârşitul lunii.