Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Berbec

La serviciu, trebuie să faci faţă unei avalanşe de responsabilităţi. Se pare că treci printr-o perioadă confuză. Vei avea o dimineață mai grea, dar mai târziu sosesc şi veştile bune.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Taur

Ar fi bine să le spui celor apropiați sau membrilor familiei ce te supără şi ce schimbări ai vrea să faci în viaţa ta. Chiar dacă Saturn este retrograd, planurile bine puse la punct pot începe chiar de azi, mai ales dacă ești ajutată cu bani.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Gemeni

Este posibil să primeşti un cadou nesperat şi vei avea o conversaţie care te pune pe gânduri cu un bărbat în vârstă. Din punct de vedere profesional, este posibil să ai parte de şanse noi, dar trebuie să acționezi rapid.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Rac

În dragoste, se pare că vei trece la o nouă etapă. Fie veți vorbi amândoi despre logodnă, fie vei trece prin marea încercare de a-ți cunoaște viitorii socri. Va fi o zi intensă!

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Leu

Va fi o zi benefică relaţiei de dragoste şi unor noi relaţii de prietenie. Nu este exclus să primești un cadou deosebit din partea celui care te iubește și care îți demonstrează fidelitatea lui.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Fecioară

Vei recupera ceva pierdut, ba chiar vei primi ceva în plus pe lângă ce ai avut. Poate fi vorba despre bani, dar pare să fie mai degrabă ceva legat de un proiect important sau de o afacere mai veche.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Balanță

Venus poate aduce veşti bune cu privire la câştigurile tale. Nu este exclus să obţii o mărire de salariu, dacă ai lucrat la proiecte mai deosebite la locul tău de muncă.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Scorpion

Păstrează-ţi banii cu grijă sau cumpără numai ceea ce poate fi vândut în profit pe viitor. Este o zi bună pentru cumpărături, dar evită lucrurile care se pot devaloriza repede.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Săgetător

Mercur te avertizează să fii foarte atent la creditele şi datoriile pe care ți le asumi, deoarece se pot strecura erori în contractele semnate. Nu te lăsa îmbrobodit de amabilitatea celor cu care semnezi hârtiile.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Capricorn

Eşti mult mai preocupată de viitorul partenerului de viaţă și eşti tot mai implicată în planurile luidin următoarea perioadă. Dacă apar probleme mai dificil de rezolvat între voi, propune-i o excursie împreună pentru relaxare.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Vărsător

O pauză de câteva zile va fi binevenită să te relaxezi departe de grijile de la serviciu. Profită de vremea frumoasă de după amiază și încearcă să stabilești câteva activități plăcute împreună cu persoana iubită.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Pești

Pot apărea probleme în relaţia cu persoanele investite cu autoritate, fie șefi sau directorii unor instituții cu care trebuie să colaborezi. Marte te avertizează că, de data aceasta, trebuie să fii mai diplomată.