Horoscopul zilei de 23 septembrie – zodia Berbec

Gândeşti diferit de familia ta şi încerci să le demonstrezi rudelor că planurile tale sunt mai bune decât ale lor. Azi vei avea de furcă, dacă le ceri bani. Mai bine te descurci singură.

Horoscopul zilei de 23 septembrie – zodia Taur

Eşti nemulţumită de modul în care începe ziua, cu multă muncă, dar Venus îţi aduce câteva momente frumoase în compania persoanei iubite. Cumpără o stilcă de vin bun!

Horoscopul zilei de 23 septembrie – zodia Gemeni

Îi vezi pe cei din jur dintr-o altă perspectivă şi te gândeşti să faci anumite schimbări în relaţiile cu prietenii tăi. Este posibil să pui capăt unei relaţii dificile, care este o sursă de stres.

Horoscopul zilei de 23 septembrie – zodia Rac

Sănătatea este un domeniu sensibil în această perioadă dacă lucrezi sub presiune. Pot apărea probleme de sănătate cu care nu te-ai mai confruntat în trecut, iar simptomele de azi nu trebuie ignorate.  

Horoscop 23 septembrie – zodia Leu

Ceea ce îţi plăcea până acum, nu mai prezintă niciun interes. Se pare că ești tentată de activități sau experiențe noi, mai ales dacă unele dintre prietenele tale sunt deja implicate și le merge bine.

Horoscopul zilei de 23 septembrie – zodia Fecioară

Ar trebui să îţi schimbi programul obişnuit de lucru, deoarece monotonia şi plictiseala pot conduce la greşeli grave. Evită să mai stai peste program la serviciu și încearcă să faci mișcare azi.

Horoscopul zilei de 23 septembrie – zodia Balanță

Apar tot felul de probleme legate de bani şi trebuie să iei o decizie care îi poate nemulţumi pe membrii familiei tale. Este posibil să fii criticată pentru cheltuielile pe care le faci.

Horoscopul zilei de 23 septembrie – zodia Scorpion

Te întâlneşti cu oameni din trecut, faţă de care nu ai o părere prea bună. Ai şansa să clarifici aspecte dificile din relaţia voastră. Dar nu sunt şanse mari să vă împăcaţi în viitorul apropiat.

Horoscopul zilei de 23 septembrie – zodia Săgetător

Este o zi foarte bună pentru a începe să lucrezi la ceva nou, la proiectele pe care le-ai discutat de luna trecută cu persoanele dragi. Vei avea tot sprijinul lor, inclusiv din punct de vedere financiar.

Horoscop 23 septembrie – zodia Capricorn

Toată lumea îţi cere să explici deciziile pe care le iei şi multe voci te critică. Ţine capul sus şi mergi pe drumul tău, deoarece vei avea numai de câştigat. Poate fi o zi în care primești bani frumoși după amiaza.

Horoscopul zilei de 23 septembrie – zodia Vărsător

Te aşteaptă câteva momente dificile spre sfârșitul zilei. Nu te poţi baza prea mult pe prieteni sau pe familie. Dacă ai o idee prea dificilă și îndrăzneață, nimeni nu va fi de partea ta.

Horoscopul zilei de 23 septembrie – zodia Pești

Astrele îţi dau toate planurile peste cap. Marte refuză să îţi ofere vreo şansă în plan profesional. Păstrează cu grijă locul de muncă pe care îl ai și finalizează cât mai repede un proiect care se plătește bine.