Horoscopul zilei de 23 februarie – zodia Berbec

Venus favorizează relaţia de dragoste şi te ajută să îndeplinești una din dorinţele persoanei iubite. Nu trebuie să scoți prea mulți bani din portofel. Cele mai frumoase surprize sunt cele pe care le faci cu sufletul, nu cu banii de pe cont.

Horoscop 23 februarie – zodia Taur

Eşti ambiţioasă şi ai planuri mari pentru ziua de azi. Dar depinzi de prea multe persoane, care mai mult te încurcă. Profită de energia lui Marte şi încearcă să atragi de partea ta aliaţi noi, să te ajute!

Horoscopul zilei de 23 februarie – zodia Gemeni

Învaţă să mai spui şi „nu” când cei din jur te agasează cu cererile lor. Chiar dacă ești generoasă, poți ajuta fără să te implici prea mult. Te vei simţi mai liberă şi mai independentă, dacă iei decizii de una singură.

Horoscopul zilei de 23 februarie – zodia Rac

Mercur aduce un plus de energie în zodia ta. Este timpul să acţionezi şi să depui mai multe eforturi pentru a-ţi atinge scopurile. Sunt șanse mari azi să atingi un obiectiv greu de realizat la serviciu.

Horoscopul zilei de 23 februarie – zodia Leu

Luna poate amplifica o afecţiune banală, pe care ai tratat-o după ureche. Decât să dai banii pe ceaiuri şi creme miraculoase, mai bine consulţi un medic şi îţi faci analizele de rigoare.

Horoscopul zilei de 23 februarie – zodia Fecioară

În relaţia intimă, Venus ar putea aduce o schimbare benefică. Gândește-te la o surpriză pe care o poți face de Dragobete pentru persoana iubită. Poate o masă romantică la un restaurant.

Horoscopul zilei de 23 februarie – zodia Balanță

În graba ta să urneşti munţii din loc, ai putea face o alegere greşită. Marte din Balanţă te sfătuieşte să analizezi bine tot ceea ce ţi se întâmplă şi să păstrezi doar oamenii care te vor ajuta pe viitor.

Horoscopul zilei de 23 februarie – zodia Scorpion

Vei avea numai de câştigat dacă te apropii de oameni, dacă îi asculţi şi discuţi cu ei în mod deschis. O atitudine prietenoasă este cu atât mai indicată la serviciu sau într-un cerc de prieteni.

Horoscop 23 februarie – zodia Săgetător

Încearcă să te concentrezi acum pe noile proiecte de la serviciu. Este nevoie de cineva cu o minte limpede, care poate găsi o soluție cât mai ieftină pentru cerințele șefilor.

Horoscopul zilei de 23 februarie – zodia Capricorn

Familia va face tot posibilul să te vadă mulţumită. Este o zi prielnică pentru planurile de familie pe termen lung pentru care vei primi bani din rezervele părinților. Fii atentă cum îi distribui pentru planurile tale.

Horoscopul zilei de 23 februarie – zodia Vărsător

Profită de influenţa lui Venus şi alungă monotonia din relaţia de dragoste. Ieşiţi chiar azi împreună la plimbare, la restaurant sau la un film, așa cum făceați la început. Nu aștepta să vină sâmbăta pentru a face ceva pentru voi doi!

Horoscopul zilei de 23 februarie – zodia Pești

Astrele te inspiră şi reuşeşti să realizezi lucruri deosebite, fără să investeşti prea mulţi bani. Va fi o zi bună în care poți face câteva achiziții importante pentru copii, pentru educația lor.