Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Berbec

Oricât de agitată ai fi azi pentru ultimele pregătiri de Crăciun și ultimele obligații la muncă, încearcă să îți faci o listă cu priorități și să îți organizezi timpul mai bine. Altfel, te vei simți depășită de situațiile complexe.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Taur

Vei avea parte de o recompensă care te va ajuta să zâmbeşti din nou. Chiar dacă nu este vorba de bani, cadoul sau ajutorul pe care îl vei primi va fi mai consistent decât câştigul pe care îl aşteptai.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Gemeni

Vineri fii mai atentă la colegii din jur bolnavi de gripă și viroze. Nu ai vrea să te îmbolnăvești și tu chiar înainte de Crăciun! Evită persoanele care sunt răcite sau apelează imediat la remedii naturale bune!

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Rac

Te aşteaptă o zi mai grea la serviciu. Munceşti mult, chiar în locul altora, şi faci totul numai cu gândul la Sărbători. Vestea bună este că vei primi sprijinul unui șef de echipă care te scutește de unele îndatoriri.

Horoscop 23 decembrie – zodia Leu

Eşti preocupată de problemele ivite în familie şi, mai ales, de problemele financiare ale partenerului de viaţă. Organizează-ţi mai bine bugetul şi revizuieşte priorităţile familiei. Amână cumpărăturile de care nu ai nevoie!

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Fecioară

Vei avea o întâlnire care îți ridică moralul și te ajută să fii mai optimistă cu privire la noul an. Bucuria ta se răsfrânge şi asupra familiei, chiar dacă unele rude nu sunt întru totul de acord cu planurile tale.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Balanță

Se aglomerează treburi urgente dimineața. Dar majoritatea sunt condiţionate de munca altor persoane, aşa că nu poţi rezolva prea multe singură. Aştepţi bani care nu mai vin şi eşti îngrijorată, dar nu pentru mult timp!

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Scorpion

Te temi că se apropie greutăţile financiare de care te-ai temut până acum. Bugetul de care dispui nu este atât de consistent pe cât ţi-ai fi dorit în preajma Sărbătorilor. Renunţi la unele cadouri pentru tine.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Săgetător

Cineva apropiat din familie îţi cere ajutorul pentru ceva care nu implică nici bani şi nici cheltuieli. Este vorba de o persoană dragă, poate un frate sau un nepot, care are mai degrabă nevoie de sprijin emoțional.

Horoscop 23 decembrie – zodia Capricorn

Ai mare încredere în tine şi ai toate motivele să priveşti înainte cu optimism. Marte te ajută să scapi de toate problemele financiare. Ba chiar vei primi un ajutor în bani din altă parte decât te așteptai.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Vărsător

Se pare că te urmăreşte o greşeală mai veche. Azi vei suporta consecinţele, dar primeşti ajutor și vei reuși să eviți pierderile. După amiaza, vei fi mult mai relaxată și te vei ocupa cu plăcere de pregătirile de Crăciun.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Pești

Ești norocoasă azi și ai mai mult timp liber pentru tot ce ți-ai propus să faci, Poate fi o zi excelentă să încerci o nouă rețetă de prăjituri pentru Crăciun sau să împachetezi darurile pentru copii.