Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Berbec

Se pare că vei beneficia de bani azi. O altă veste bună este că azi, pe ultima sută de metri, vei pune la punct un proiect important și vei atrage aprecierea tuturor colegilor.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Taur

Primeşti veşti bune încă de dimineața, îţi schimbi planurile astfel încât să rezolvi totul mai repede şi eşti mulţumită de toate aranjamentele. Cu cât dai mai repede niște telefoane, cu atât vei fi mai liniștită.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Gemeni

Poate fi o zi bună și vei primi după amiază veștile pe care le așteptai. Cei din jur care așteaptă să iei o decizie te vor susține. Vei avea noroc şi la bani, chiar dacă vor crește cheltuielile.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Rac

Este o zi bună pentru zodia ta și vei primi o recompensă sau vei definitiva un proiect care va aduce bani mai târziu. Fii modestă, dar ieși în față, dacă ai cu ce să te lauzi.  

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Leu

Ai planuri mari, dar este posibil ca persoanele apropiate sau partenerul de viaţă să nu fie de acord cu ele. Trebuie să vii cu un buget consistent pentru a-ți convinge familia să te susțină.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Fecioară

Cineva din cercul de apropiaţi pare să îţi pună beţe-n roate, dacă este interesat de aceeași afacere ca și tine. Poți întoarce lucrurile în favoarea ta, dacă puteți colabora.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Balanță

Uranus şi Marte favorizează toate planurile, inclusiv pe cele costisitoare. Fă un efort să pui prima cărămidă azi, discută cu prietenii interesați, şi restul se va construi de la sine.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Scorpion

Întâlnirile și discuțiile sau ședințele de azi te vor ajuta să lămurești câteva aspecte neclare la serviciu. Vei clarifica obligațiile tale de serviciu și plata pentru fiecare proiect.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Săgetător

Parteneriatele care încep azi vor fi de bun augur și vei discuta pe aceeași lungime de undă cu persoanele interesate să colaboreze cu tine. Echinocțiul de toamnă este o zi norocoasă.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Capricorn

Fii optimist și mergi în continuare cu ceea ce ți-ai propus să faci. Azi va fi o zi bună și un coleg te va susține, dacă întâmpini vreo problemă. Totul se rezolvă mai ușor după amiază.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Vărsător

Apar cheltuieli neprevăzute în familie de dimineață și trebuie să îţi ajuţi o rudă sau pe unul din părinţi. Spre seară, vei avea ocazia să pui la cale planuri noi pentru copii.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Pești

Prietenii sau colegii te atrag cu o ofertă să colaborezi cu ei. Trebuie să fii precaută, mai ales dacă este nevoie să iei un credit pentru a demara afacerea respectivă.