Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Berbec

Dacă îți plăce să faci sport, ar fi bine să îți reiei acest obicei și să mergi la o sală, la dansuri sau pe un teren de alergare. Ai nevoie de mișcare pentru sănătate și este o zi bună să începi o nou program sportiv.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Taur

Va fi o zi plină de energie și numai bună pentru a rezolva toate problemele administrative. Acum este momentul să verifici toate facturile neplătite, să refaci lista de cumpărături pentru Crăciun și să îți închei socotelile din acest an.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Gemeni

Ziua de 22 decembrie este o zi prielnică pentru zodia ta și vei primi vești bune. Sau vei fi căutată de persoane care se gândesc la tine și care vor să organizeze o întâlnire cu mai mulți prieteni.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Rac

Nu sta cu mâinile în sân când îţi vezi prietenii trecând prin situaţii grele. Dacă simţi că nu se descurcă singuri, încearcă să îi ajuţi, să nu îşi piardă locul de muncă sau banii adunați cu greu. Susţine-le moralul!

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Leu

Vei avea o zi aglomerată. Dar tu ești ingenioasă și știi cum să planifici lucrurile, astfel încât să se desfășoare totul în favoarea ta. Iar, dacă apar probleme financiare mai mari, gândește-te că banii se recuperează!

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Fecioară

Dacă ştii că merită să lupţi pentru o idee, nu mai aştepta să primești încurajări de la alții. Foloseşte-te inclusiv de încăpăţânarea ta proverbială să îi convingi să te susțină, chiar dacă ceea ce dorești să faci este puțin mai dificil.  

Horoscop 22 decembrie – zodia Balanță

Eşti foarte sigură de tine şi ştii exact ce vrei, ceea ce este un progres faţă de săptămânile trecute. În sfârşit, ştii cum să respingi sfaturile proaste şi persoanele prea insistente. Azi, trebuie să scapi de influențele nedorite.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Scorpion

Indiferent ce discuţii contradictorii ai cu persoana iubită, până la urmă te vei revanşa şi nu se poate supăra pe tine. Marte te ajută să răspândeşti optimismul şi la birou, făcându-i pe ceilalţi mai optimiști!

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Săgetător

Petrecerile la sfârşit de an nu se vor lăsa aşteptate. Azi este posibil să primești o invitație sau să mergi la o petrecere. Dar poate că ai nevoie de o zi doar pentru tine și nu este exclus să refuzi.

Horoscop 22 decembrie – zodia Capricorn

Vei avea ocazia să colaborezi cu un profesionist, să înveți câteva lucruri noi și utile în meseria ta și să finalizezi un proiect care părea dificil pentru alții. Poate fi cea mai bună zi care îți aduce o primă de Crăciun.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Vărsător

Vei reuși să rotunjești bugetul familiei cu banii pe care îi primești azi. După o perioadă lungă de cheltuieli și probleme, prosperitatea se întoarce în casa ta, iar astrele îți oferă o zi plină de energie.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Pești

Marte poate accentua stările de nervozitate, ceea ce poate complica lucrurile în relația de cuplu, dar trebuie să ai răbdare! Dacă persoana iubită are pretenții pe care știi că nu le poți îndeplini, trebuie să găsești alte soluții.