Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Berbec

Stabileşte cât mai curând întâlnirile sau activităţile mai puţin plăcute, să scapi repede de ele. Marte te ajută să îţi faci ordine în programul încărcat de azi și mai ales să rezolvi o situație urgentă.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Taur

Vei avea șansa să scapi de o situație delicată și dificilă, care nu îți dădea pace. Cu toate acestea, vei cheltui o sumă mare de bani, poate chiar mai mulți decât credeai.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Gemeni

Pare să fie o zi bună pentru zodia ta și vei recupera niște pierderi din surse neașteptate. Veștile bune vor veni chiar de dimineață. Iar, dacă nu apar, nu te îngrijora pentru că ce este al tău, este pus deoparte.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Rac

Vei reuși să negociezi și lucrurile vor rămâne așa cum le-ai stabilit tu de dinainte. Nimeni nu poate interveni peste planurile tale, dacă ești sigură că te vor duce acolo unde ai nevoie.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Leu

Se pare că vei reuși să aduni profit dintr-o mică afacere sau investiție făcute cu multe luni în urmă. Chiar azi poți primi o veste bună de la oamenii cu care ai colaborat.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Fecioară

Se pare că ești preocupată de o investiție din trecut care, poate, începe să își piardă din valoare. Poate fi vorba de o proprietate care nu mai este cotată la nivelul la care îți doreai tu.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Balanță

Încearcă să îţi faci noi relaţii în cariera ta sau în domeniile care te interesează. Vei reuşi să rezolvi cele mai importante treburi cu ajutorul celorlalte persoane, din afara cercului tău de prieteni.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Scorpion

Ești tot mai activă în căutarea unui loc de muncă mai bun, iar azi sunt șanse mari să primești o veste bună și chiar să stabilești un interviu pentru angajare cât de curând.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Săgetător

Vei fi mai norocoasă în privinţa câştigurilor, care este posibil să vină din alte surse decât salariul. Profită acum, câtă vreme ai mai mulţi bani decât te aşteptai, şi scapă de datorii sau cumpără ceva deosebit pentru copii.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Capricorn

Se pare că cineva din cercul tău de apropiați se gândește să deschidă o afacere și are nevoie de oameni îndrăzneți și dinamici. Pare să fie tocmai ceea ce căutai și merită să discuți despre o colaborare.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Vărsător

Sunt șanse mari să primești o ofertă de lucru. Nu rata ocazia de a te angaja într-o companie care abia acum își deschide porțile, mai ales dacă este susținută de o companie stabilă din străinătate.  

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Pești

Jupiter te avertizează că vei pierde controlul asupra unei situaţii în care intervin persoane necunoscute, fără vreo legătură cu problema în sine. Ai grijă la toate detaliile, la toate actele pe care le semnezi.