Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Berbec

Principala preocupare ar trebui să fie starea ta de sănătate. Chiar dacă te simţi relativ bine azi, nu ignora durerile de cap sau senzațiile ușoare de amețeală. Evită cofeina în exces!

Horoscop 21 decembrie – zodia Taur

Ar fi indicat să te odihneşti, să mai laşi treburile urgente şi pe seama altora sau să ceri concediu. Unii colegi s-au obişnuit să le faci tu pe toate! Dacă simţi nevoia de o schimbare, ia-ți vacanță chiar de azi.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Gemeni

Fă-i o surpriză persoanei iubite, un cadou simbolic sau un bilet la filmul preferat. Aşa vei avea parte de o zi plină de iubire. Solstițiul de iarnă ne îndeamnă să fim generoși cu cei pe care îi iubim.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Rac

Este posibil să apară probleme legate de bani. S-ar putea să pierzi o sumă importantă sau să nu primeşti la timp o factură, care te va costa mai mult mai târziu. Asigură-te că ai suficienţi bani pentru plățile din aceste zile.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Leu

Intuiţia ta te poate ajuta azi într-o problemă delicată. Chiar dacă raţiunea îţi spune altceva, inima ta nu va da greş. Încearcă să ai mai multă încredere în cel care îți spune că te iubește, pentru că îți va dovedi acest lucru.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Fecioară

Dragostea îţi va aduce ceva nou, azi, când este solstițiul de iarnă. Momentele petrecute lângă persoana iubită vor fi cu totul deosebite. Nu refuza o întâlnire sau invitația pe care o primești de la cel care îți face curte.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Balanță

Este solstițiul de iarnă care marchează începutul unui nou sezon. Poate fi o zi bună să îți faci un obiceiuri sănătoase noi și să renunţi la obiceiurile prea costisitoare sau la cele care ţi-ar putea dăuna sănătăţii.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Scorpion

Amână deciziile importante pentru carieră după Crăciun. Astrele te sfătuiesc să ţii secrete planurile de viitor şi să vorbeşti cât mai puţin despre problemele tale personale cu colegii de muncă.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Săgetător

Poate fi o zi tensionată, iar anumite persoane te vor forţa să le dai un răspuns favorabil sau să treci de partea lor în cazul unui conflict. Ai grijă ce alegi, să nu pierzi mai târziu lucruri importante!  

Horoscop 21 decembrie – zodia Capricorn

Eşti mai norocoasă din punct de vedere financiar şi chiar reuşeşti să mai pui deoparte ceva bani după ce îţi plăteşti facturile. Dar Mercur îţi încurcă planurile şi te obligă să cheltuiești mai mulți bani pe cadouri.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Vărsător

Ar fi bine să te bucuri de timpul liber de care vei beneficia după amiaza. Întâlneşte-te cu prietenii sau cu părinţii care au nevoie de ajutor înainte de Crăciun. Este o zi bună pentru întâlniri cu oameni dragi.

Horoscopul zilei de 21 decembrie – zodia Pești

Veştile bune îţi redau optimismul şi te ajută să te gândeşti la proiectele speciale pe care le ai de Crăciun. Primeşti şi bani zilele acestea, iar bugetul familiei va fi mai stabil. Azi poți face noi cumpărături.