Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Berbec

Va fi o zi cu multă muncă, în cazul în care mergi la birou. Dar va fi o zi bună, în care vei reuși să convingi un client sau un partener că merită să lucreze cu tine sau cu firma ta.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Taur

Încep să apară mai multe oferte de joburi, dacă ești în căutarea unui loc de muncă. Poate chiar azi primești o invitație să mergi la un interviu sau să susții un interviu on-line pentru un post care te interesează.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Gemeni

Cineva te recomandă pentru o poziție de conducere. Vei discuta cu o persoană care este interesată să te angajeze și trebuie să demonstrezi că abilitățile tale de comunicator nu au fost apreciate degeaba.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Rac

Azi sunt șanse mari să câștigi o sumă de bani în urma unei mici afaceri de familie sau după vânzarea unui obiect de care nu mai aveai nevoie. Poate fi vorba și de o mașină pe care vrei să o înlocuiești.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Leu

Eşti mai activ[ şi mai eficient[ la muncă azi. Te bucuri de o zi dinamică, potrivită cu firea ta energică. Profită de orice ocazie să mai faci o mică afacere pentru că vei câştiga bine.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Fecioară

Astrele te ajută să clarifici o situaţie dificilă, cu multe elemente necunoscute. Vei reuşi să ieşi la liman şi să faci ordine în afacerile care păreau complicate.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Balanță

Cineva pare să te dezamăgească și nu vei reuși să realizezi tot ce îți propui. Persoanele care te-au împiedicat să îţi atingi scopul ar trebui ținute la distanță pe viitor.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Scorpion

Evită deciziile impulsive şi situaţiile în care eşti nevoit să cheltuieşti mulţi bani. Saturn este retrograd, astfel că problemele tale financiare se pot agrava, mai ales dacă ai acumulat deja niște datorii.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Săgetător

Se pare că vei avea parte de schimbări benefice la locul de muncă şi de apreciere. Chiar azi vei primi încurajări din partea superiorilor tăi să continui un proiect deosebit la muncă.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Capricorn

Te aşteaptă o zi mai grea, dacă ţi-ai propus să rezolvi prea multe lucruri deodată. Încearcă să te ocupi pe rând de treburile serioase, să analizezi lucrurile din toate punctele de vedere.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Vărsător

Poţi avea rezultate excelente la serviciu, dacă mizezi pe inspiraţie. Foloseşte toate resursele de care dispui, mai puţin banii, deoarece Saturn este retrograd şi paguba din buget va fi serioasă.

Horoscopul zilei de 20 septembrie – zodia Pești

Dacă lucrezi într-un domeniu în care contează foarte mult să negociezi și să speculezi ofertele și șansele care apar din senin, atunci azi este o zi norocoasă pentru tine. Se pare că Mercur și Marte vor fi de partea ta.