Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Berbec

Se pare că vei avea o zi bună, în care poţi pune în practică planurile pe care le-ai schiţat doar pe hârtie. Vei lucra la ceva nou, vei învăţa ceva deosebit şi vei căpăta o experienţă care te va ajuta pe viitor.

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Taur

Astrele atrag atenţia asupra unor posibile schimbări organizatorice la locul de muncă, ceea ce te determină să iei măsuri și să te adaptezi la un alt program de lucru. Fii atentă şi la sănătate azi!

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Gemeni

Jupiter aduce cu sine o nevoie mai mare de independenţă şi te îndeamnă să cauţi o nouă sursă de venituri, fără legătură cu serviciul actual. Ai toate şansele să o găseşti, dacă eşti perseverent.

Horoscop 20 iulie – zodia Rac

Dacă îţi faci planuri să renovezi casa sau să cumperi ceva mai scump pentru confortul tău, astrele te avertizează că te aşteaptă cheltuieli mai mari decât ţi-ai planificat. Revizuieşte-ţi bugetul!

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Leu

Este vremea plimbărilor şi prietenii insistă să te alături planurilor lor de vacanţă sau de drumeţie. Lasă problemele financiare spre sfârşitul săptămânii şi pune bani deoparte pentru călătorii.

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Fecioară

Fii deschis tuturor propunerilor azi și păstrează cărțile de vizită la îndemână. Nu se știe unde ajungi și ai nevoie să le împarți unor oameni cu care merită să colaborezi mai târziu. Azi este ziua în care poți stabili noi contacte.

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Balanță

Încep concediile și, poate, ți-ar prinde și ție bine o vacanță! Chiar de azi ar trebui să îți planifici concediul. Alege o destinație cât mai răcoroasă, dacă ai probleme de sănătate cronice.

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Scorpion

Semnele zilei de azi sunt de bun augur și arată că îți va merge mai bine toată săptămâna. Dacă ai afaceri, mai mari sau mai mici, primești o veste bună despre câștigurile pe care le aștepți.

Horoscop 20 iulie – zodia Săgetător

Ocupă-te de activitățile de rutină, dacă te simți mai obosită. Sau cere o zi liberă. Ba chiar ți-ar prinde bine un concediu în perioada aceasta cu temperaturi foarte ridicate.

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Capricorn

S-ar putea să simți nevoia chiar de dimineață să faci ceva deosebit pentru tine, să îți cumperi ceva frumos sau un obiect mai scump. Câtă vreme nu îți afectează bugetul, fă-ți de cap prin magazine!

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Vărsător

Este vremea călătoriilor pentru zodia ta și, probabil, ești deja în concediu. Azi nu trebuie decât să cauți cele mai interesante atracții turistice din zonă și să te plimbi.

Horoscopul zilei de 20 iulie – zodia Pești

Lucrezi mai mult, ba chiar încerci să te achiți în avans de unele obligații de serviciu pentru că abia aștepți să pleci în concediu. Este o zi spornică și vei reuși să finalizezi câteva proiecte.