Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Berbec

Se pare că nu îţi mai ajunge timpul pentru toate treburile pe care vrei să le rezolvi acasă. Iar familia face presiuni în legătură cu o călătorie în care este aproape obligatoriu să pleci. Nu poți refuza copiii!

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Taur

Se anunță schimbări importante în relaţia de dragoste. Este posibil ca partenerul de viață să te anunțe că vrea să schimbe programul de azi și să vă ocupați împreună de planurile lui. Planurile tale mai pot fi amânate.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Gemeni

S-ar putea să îţi faci iluzii prea mari pentru ziua de azi. Este adevărat că orice idee nouă sau promisiune va fi bine venită, dar aşteaptă mai întâi să vezi dacă persoana iubită se ţine de promisiune.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Rac

Azi vei descoperi că nu poţi avea încredere în toți colegii tăi de la serviciu. Se pare că te vei confrunta cu remarci pline de invidie în legătură cu ultimele tale rezultate, deoarece ești mult mai bine apreciată.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Leu

Caută sfaturi şi soluţii la oamenii care pot fi imparţiali. Orice problemă de familie trebuie tratată cu mult calm. Mai ales dacă se implică şi părinţii sau socrii supăraţi că nu au fost consultaţi de la bun început.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Fecioară

Vei avea o zi tensionată la serviciu și vei fi nevoită să te descurci singură într-o situație delicată. Trebuie să ai mai multă încredere în tine şi să iei o decizie pe care nimeni nu va avea cum să o conteste.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Balanță

Fă un compromis pentru copii, chiar dacă rugăminţile lor presupun cheltuieli destul de mari în comparaţie cu salariul tău. Merită să investești mai mult în lucrurile de care au nevoie pentru dezvoltarea lor.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Scorpion

Va fi o zi în care va trebui să participi la tot felul de întâlniri mai puţin plăcute. Recuperează seara sau la sfârşit de săptămână şi ieşi cu prietenii să te relaxezi. Poate fi o seară frumoasă și dacă mergi la cinema.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Săgetător

Aştepţi o veste foarte importantă care vine la timp, dar nu îţi împlineşte toate dorinţele. Vei trece prin emoţii puternice şi trebuie să fii atentă să nu te cerţi cu nimeni. Tensiunea se acumulează spre seară.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Capricorn

Jupiter te îndeamnă să fii mai activă azi, să preiei un proiect care șchioapătă de la colegii care nu reușesc să se ocupe de el. Dar pentru tine va fi o zi bună și o provocare benefică. Vei rezolva totul cu experiența ta!

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Vărsător

Responsabilităţile de la serviciu mai pot fi amânate după Sărbători, dar apar urgenţe legate de casă şi de familie. Azi trebuie să te ocupi de tot felul de lucruri mărunte, să plătești facturi și să ajuți copiii.

Horoscopul zilei de 20 decembrie – zodia Pești

Relaţiile cu unii oameni alături de care munceşti pot deveni tensionate. Venus avertizează asupra bârfelor şi discuţiilor neplăcute. Încearcă să restabilești echilibrul dintre voi până la vacanța de Crăciun.