Horoscopul zilei de 19 decembrie – zodia Berbec

Cheltuielile vor crește azi, dar vei avea ocazia să îți cumperi câteva lucruri deosebite, care îți vor da un sentiment de reușită. Poate fi vorba chiar de o mașină nouă sau de un cadou special pentru copii.

Horoscopul zilei de 19 decembrie – zodia Taur

Încearcă să ignori criticile și bârfele și mergi înainte pe drumul tău. Va fi mai simplu să treci de-a dreptul peste greutăți, decât să faci compromisuri și să pierzi timpul căutând soluții ocolite. Azi este o zi a deciziilor!

Horoscopul zilei de 19 decembrie – zodia Gemeni

Se pare că vor fi discuții la birou despre activitatea din timpul anului, se fac bilanțuri și rapoarte. Unele lucruri sunt puse la îndoială. Dacă ești cu adevărat un profesionist, le vei demonstra celorlalți că ai avut dreptate.

Horoscopul zilei de 19 decembrie – zodia Rac

În relația de cuplu, încearcă să păstrezi un echilibru între dorințele tale și cele ale partenerului tău. Evitați orice discuție în contradictoriu legată de Crăciun, petreceri și cadouri. Încercați să vă ajutați unul pe celălalt de Sărbători.

Horoscop 19 decembrie – zodia Leu

Este o perioadă frumoasă pentru zodia ta ultima decadă din decembrie și astrele vor avea suprize plăcute și în dragoste, dar nu trebuie să mai găsești motive de critică. Evită să mai cârcotești, chiar dacă soțul nu face tot ce vrei.  

Horoscopul zilei de 19 decembrie – zodia Fecioară

Faci mai multe drumuri în funcție de treburile urgente pe care trebuie să le rezolvi. Spre seară te vei simți mai obosită, dar cel puțin vei fi mulțumită că ai scăpat de obligații. Azi este o zi a treburilor obligatorii.

Horoscopul zilei de 19 decembrie – zodia Balanță

Energia astrelor influențează puternic Balanța și poți profita de schimbările bune sau de ocaziile care se ivesc. Se pare că vei primi banii așteptați sau chiar un bonus sau un profit pe care îl meriți la final de an.

Horoscopul zilei de 19 decembrie – zodia Scorpion

Datorită lui Venus vei reuși să aduni bani, mai mulți decât de obicei, și să îi oferi persoanei iubite o surpriză la care te gândești de multă vreme. O călătorie în doi după Crăciun ar fi o alegere bună.    

Horoscopul zilei de 19 decembrie – zodia Săgetător

Îți merge din plin la serviciu, mai ales dacă lucrezi cu o echipă dedicată. Chiar dacă vor apărea probleme minore, vei reuși să rezolvi toate aceste treburi mult mai simplu și mai repede decât te așteptai.

Horoscop 19 decembrie – zodia Capricorn

Ar fi bine să iei o decizie fermă legată de situaţia financiară și să planifici concret cheltuielile pentru Sărbători. Ceea ce vrei tu să faci sau să cumperi poate duce în scurt timp la o criză financiară în familie.

Horoscopul zilei de 19 decembrie – zodia Vărsător

Vei avea probleme cu unii colegi cărora le place să bârfească. Neînţelegerile dintre voi vor fi destul de greu de rezolvat. Dacă trebuie să combaţi bârfele aruncate de persoanele cârcotașe, apelează la autoritatea cuiva mai în vârstă.

Horoscopul zilei de 19 decembrie – zodia Pești

Ai şanse mari să câştigi în faţa unei persoane care te provoacă la serviciu. Trece în agendă toate problemele mai grele, pentru că Mercur te va ajuta să găseşti soluţiile rapide. Rezolvă totul cât mai repede!